Anti hcv testi pozitif? Korkuyorum bu ne demek

Canım çok haklısın kim sağlam düsünebilir böyle bi durumda kendinden çok bebeği aileni geleceği düşünüyorsun bebeğe bulasacaği kesin değil, bulaşırsa da zaten biraz büyümeden ilaç vb tedavi olmaz zaten. Dur bakalım öncelgin şu an ailen ve kendin önce sana bakılsın bu hastalık şu an ne durumda öğren ona göre yol haritanı çizeceksin. Ama kendini bırakma lütfen

Esinizden bulasmis olabilir?
Eger manikur vs hicbir riskli durum olmadi ise kuvvetle muhtemel esten gecmistir..
Konu hakkinda bir bilgim yok sadece bu detayi yazmak istedim.
Gecmis olsun.

Merhaba sonucum bugun cikmis maalesef pozitif. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Sadece korkuyorum. Once bebegim icin sonra da kendim icin ben ölürsem ona kim bakar bilmiyorum

Merhaba,

Lütfen sakın olun ve kesinlikle korkmayın. Hepatit c nin kürü bulundu. Kür demek tamamen vücuttan atma demek.

Enfeksiyon hastalıklarında iyi olan bir yere gidin ve bu virüsün vücuttan atma (tamamen kurtulma) yolu olduğunu, size de yapılıp yapılmayacağını öğrenin. Hiç korkulacak bir durum değil ve hayır hepatit c nedeniyle ölmeyeceksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…