Anti HIV ne demek arkadaşlar acil 😔

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba arkadaşlar. Bugün test verdim doğum yapacağım diye. Anti HIV tekrarı uygundur diye çıkmış doktor tedirgin oldu. Bende yani bu vürüs mü var?
Güncelleme: Hamile olduğum için yükselmiş biraz. Doğumdan sonra test yaptırdım. Negatif çıktı. Benim gibi birinin daha başına gelirse diye güncelledim.

Son düzenleme:
Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat hemen yarın bir başka doktora görünün. Eğer pozitifsenizde sakin olun. Yanlış bilgi vermeyeyim fakat vücudunda hıv virüsü olan herkes aids olmuyor sanırım. Şöyle düşünün birçoğumuz da verem mikrobu var ama herkes verem değil. Benim mantığım bunu söylüyor. Sağlıkçı arkadaşlar daha net bilgi verirler.

bu testte belli bir değerin üstünü + kabul ediyoruz
belli bir rakama kadar da kesin olmayan sonuç diyoruz
sizin o aralıkta kalmış, o yüzden tekrarını istemişler

türkiyede dünyaya göre daha garantici birr HIV + eşik değeri uygulanıyor, yani işi sağlama alıyoruz
tekrar test verin ve sakin olmaya çalılın

Bana bir ay önce de erken doğum riskim olduğu için yapılmış bu test haberim yoktu. Doktor söyledi. Onda da tekrarı uygundur çıkmış. Ben eşim dışında kimseyle birlikte olmadım. Şu an çok kötü oldum inşallah mesajımı görürsünüz.

Lütfen sakin olun. Ortada kesin bir şey yok daha.

erken doğum riskiyle bu testin bir alakası yok.
bu test hastaneye yatacak ameliyat-kan işleri olacak tüm hastalara yapılıyor. her bölümde yapılıyor.

testi tekrar ettirin, sonucu çıksın ancak o zaman durumu değerlendirebilir doktorunuz.

Doğum yaparım diye bu testi yapmışlar. Bir ay önce tekrarı uydundur çıkmış. Dün doğum için gün aldım yine bu testte tekrarı uygundur çıkmış moralim aşırı derecede bozuldu. Doktor virüslüymüşüm gibi davrandı

Bu testi vermek için hangi bölüme gidiliyor bilginiz var mı

Bu testi vermek için hangi bölüme gidiliyor bilginiz var mı
HIV nin virüs olduğunu düşünürsek enfeksiyon hastalıklarına giderdim ben olsam. Bir de eğer İstanbuldaysanız cyhb testleri yapan özel yerler var. Oralara bakabilirsiniz.

Korkmayın öncelikle. Bu teste evlenirken de bakıyorlar herkese. Şüpheli olsa haberiniz olurdu. Bazen bu testlerde pozitif çıkıyor ama bunlar yalancı pozitif olabiliyor. Bu nedenle daha gelişmiş testi var ona bakıyorlar. Orada negatif çıkar inş merak etmeyin. Telaş yapmayın. Hiv pozitif olma ihtimaliniz kan falan almadıysanız eşinizle birlikte tek eşliyseniz mümkün değil. Sonuçta evlenirken ikiniz de temizdiniz.

Bunda sorun yapilacak birsey yok. Dogum olacagi icin bu test istenmistir. Evlenirken de istenmisti.

Doğrulama testine gitmesi gerekli ordada sonuç pozitif gelirse hiv oldugu kesinleşir

Merhaba, ne yaptınız acaba? Sizi merak ettim. Başka bir hastaneye gittiniz mi?

Merhabalar sizin yorumu görunce yazmak istedim.ben 7 haftalik hamileyim hiv testim sinirda cikti ne pozitif ne negatif ama cok tedirginim..tekrar uygulandi..hamilelikte yükselme durumu oluyor mu bunun..sizin degerler kaç cikmisti acaba

Merhabalar sizin yorumu görunce yazmak istedim.ben 7 haftalik hamileyim hiv testim sinirda cikti ne pozitif ne negatif ama cok tedirginim..tekrar uygulandi..hamilelikte yükselme durumu oluyor mu bunun..sizin degerler kaç cikmisti acaba
Merhaba benim de hamileliğin 4-5.haftası ve benden tekrar istendi. Daha önce bu test negatif çıkmıştı. Neden şüphe eder durumda bilmiyorum. Gebelik mi etkiliyor?

Merhaba 5 haftalık hamileyim bendende hiv testi tekrarı istendi sizin durumunuz ne oldu sabahtan beri ağlamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…