- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Teşekkür ederim cevabınız için yarın söyleyeceğim doktoraAyni sey benimde basima geldi ben dolapta saklanilmasi gerektigini biliyordum ama bir aksam kullandiktan sonra uykusuzluktan dolaba atmayi unutmustum. Ertesi gun eczaneyi aradim bir iki saat olmus olsaydi cok farketmezdi ama tum gece uzun bir sure etkisi azalmistir dediler. Yenisini aldim. Sizinki baya uzun olmus 5 gun en iyisi bir doktora danismak. Bir zarari olmamistir ama antibiyotik etkisini yitirdiginden faydasida olmamistir. Icinizi ferah tutun.
Ah kuzucuk boşuna içirdim beş gün antibiyotik ateş düştü çıkmıyor ama etkisi falan kalmamıstır nasıl bu kadar cahil olabildim..Aynısını ben de yaşadım 3gün falan dolaba koymadım yani. Etkisini gösterdi merak etmeyin ve yan etkisi de olmadı görünürde. Etkisi için değil de bozulmaması içindir zannımca. Normalde çok dikkat ederim ama, açıldıktan sonra koyulacakmış ve aynı sizin gibi sonradan farkettim. Ev çok aşırı sıcak değilse sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilemem tabii.
Çok sıcak değil ama soğukta değil sanırım tekrar muayne edip duruma göre bakarev çok sıcak değilse sorun olmaz merak etmeyin
bir gösterin hem kontrol muayenesi edilmiş olur, çok geçmiş olsun.Çok sıcak değil ama soğukta değil sanırım tekrar muayne edip duruma göre bakar
Çok teşekkür ederimbir gösterin hem kontrol muayenesi edilmiş olur, çok geçmiş olsun.
Hata sizin degil kendinizi suclamayin. Eczacinin size soylemesi gerekirdi dolapta saklanir diye. Boyle bastan savma is yapan insanlarin aldiklari para haram olsun ya.Ah kuzucuk boşuna içirdim beş gün antibiyotik ateş düştü çıkmıyor ama etkisi falan kalmamıstır nasıl bu kadar cahil olabildim..
Evet keşke uyarsalar bahane değil daha dikkatli olmalıydım ama küçük hasta ağlayan bir bebekle koskoca reçeteyi okumak mümkün değil ki. Birde öyle bir yazmıslar ki oda sıcaklıgında tutun orayı okuduk kestim meğer sulandıktan sonra dolaba koyun yazıyormus zaten antibiyotik haricinde bir sürü ilaç daha var hangi birine dikkat edebilirim.. ama etmeliydimmHata sizin degil kendinizi suclamayin. Eczacinin size soylemesi gerekirdi dolapta saklanir diye. Boyle bastan savma is yapan insanlarin aldiklari para haram olsun ya.
Zaten etki etmese ateşi düşmezdi. Oğluma diş apsesi için yazmıştı doktor. Yanağı çok şişmisti. İndi kullanınca. Bizim de ne sıcak ne soğuktu evÇok sıcak değil ama soğukta değil sanırım tekrar muayne edip duruma göre bakar
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah fayda etmiştirZaten etki etmese ateşi düşmezdi. Oğluma diş apsesi için yazmıştı doktor. Yanağı çok şişmisti. İndi kullanınca. Bizim de ne sıcak ne soğuktu ev
Rica ederim. Şöyle bir durum var ayrıca. Etkisi azalması demek, vücuttaki bakterilerin direncini artırması demek. Ateş düştüğüne göre bu olmamış bence. İyi forumlar:)İçimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah fayda etmiştir
Yani yaz mevsimi olmadığı için çok sıcak değil evim inşallah sorun olmamıstırBen hiç dolaba koymam çocuğun ilaçlarını. Mutfakta durur ne sıcaktır ne de soğuk.
Rica ederim. Şöyle bir durum var ayrıca. Etkisi azalması demek, vücuttaki bakterilerin direncini artırması demek. Ateş düştüğüne göre bu olmamış bence. İyi forumlar:)
Olmaz Merak etme dediğim gibi oğlum sırf bu sene 3 sise antibiyotik kullandı kreşten bulaşıyor hastalık. Hiçbir ılacini (fitil haric) dolaba koymamYani yaz mevsimi olmadığı için çok sıcak değil evim inşallah sorun olmamıstır
Çok teşekkür ederimOlmaz Merak etme dediğim gibi oğlum sırf bu sene 3 sise antibiyotik kullandı kreşten bulaşıyor hastalık. Hiçbir ılacini (fitil haric) dolaba koymam
Canım geçmiş olsun, öksürük geç geçer zaten, hatta iyileşme asamasinda artar, balgam sokulduğu için..Öksürüğü geçmiyor ateş düştü ama iyileşme süresini uzattım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?