Canım antıbıyotıgı bana bebek konduktan sonra bıle verdıler.Fakat dusuk dozda verdıler.Bence bebısler konmadan ıyılesmelısın.Ic be:CüvCüv::teselli:nce doktorun zaten vermıs,sana onu.Insallah bebısın olur canım.Darısıda bızlere olsun.Ayrıca gecmıs olsun canım.kızlar ben dün ilk lucrinime başladım ..ama ne yazıkki bundan iki gün önce boğazlarım çok kötü şişti ve berbat hasta oldum..doktorum yumurta toplanana kadar antibiyotik almamın sakıncası olmadığını söledi ama ben genede kararsız kaldım.durumum gün geçtikçe ağırlasşıyor artık yutkunamıcak hale geldim..acaba antibiyotiğe başlasammı?aranızda böle bi durum yaşayan var mı?
kızlar ben dün ilk lucrinime başladım ..ama ne yazıkki bundan iki gün önce boğazlarım çok kötü şişti ve berbat hasta oldum..doktorum yumurta toplanana kadar antibiyotik almamın sakıncası olmadığını söledi ama ben genede kararsız kaldım.durumum gün geçtikçe ağırlasşıyor artık yutkunamıcak hale geldim..acaba antibiyotiğe başlasammı?aranızda böle bi durum yaşayan var mı?
Canım antıbıyotıgı bana bebek konduktan sonra bıle verdıler.Fakat dusuk dozda verdıler.Bence bebısler konmadan ıyılesmelısın.Ic be:CüvCüv::teselli:nce doktorun zaten vermıs,sana onu.Insallah bebısın olur canım.Darısıda bızlere olsun.Ayrıca gecmıs olsun canım.
canım geçmiş olsun
ben doğum kontrol hapı, elevit, bebe aspirini ve tetradox (antibiyotik) ile başladım
bugün ilk lucrini vurdum ama tetradox devam ediyor.
maksat vücudumda iltahap varsa giderilmesi
kısacası sorun olmuyor
tedavin hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım ınsallah bu sefer basarırsın bencede bı sakıncası yok onemlı olan transfer olduktan sonra
antibiyotiklerini alıp biran önce iyileşmene bak bence canım.yumurtaları topladıktan sonra bile kuvvetli antibiyotikler veriliyor transfere kadar tüm enfeksiyonlar vücuttan gitsin diye.sen transfere kadar biran evvel toparlanmaya bak canım.antibiyotiklerini al bol bol c vitamini al.inşallah allah sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ionsor sen nasıl oldun canım?seni takip etmiştim.ikinci denemeyi nezaman yapıcaksın_?
şuanda bende dondurulmuşlarımla tedavideyim canım.salı günü transfer günü belli olacak büyük ihtimalle.sanırım büyük bekleyişte yine birlikte olacağız.inşallah rabbim bu sefer ikimizinde yüzünü güldürür.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder canım.
saol canım.her işde bi hayır vardır belkide içmem daha hayırlı olur onun için hastalanmışımdır diorum kendi kendimesositosositobende bugün 2.lucrini vuruldum.senin tedawinde hayırlı olsun.beraber başlamışız hemen hemen.uzun protokolmü?ilk denemenmi?benim uzun ve ikinci denemem .bi rahatlık var içimde ilki kadar gergin değilim.mesela bugün lucrini yarım saat geç vurundum.hiç takmadım.ilkinde çok gergi ve çok dikkatliydm.iyi mi kötü mü anlamadım
[COLOR="Indigo"]canim tedavin hayirli olsun ins bu sefer yuzun gulucek bencede antibiyotik alsan bi zarari olmaz zaten drunda soylemis keske hemen alip bitirseydin simdiye kadar cogu kisiye zaten dr tup bebekten hemen once antibiyotik veriyor vucuctta mikrop varsa gitsin diye
benim bu ay reglim cok sasirdi iki kere oldum o yuzden simdi tekrar gelmesini bekliyorum yoksa yine beraber devam ederdik
ins pozitif gorursun bende arkandannnnnn
aynen bende bugün 2. iğnemi vurdum
aynı hızda gidiyoruz bakalım adetlerimizde aynı zamanda olacak mıkaydirigubbakcemile
uzun protokol 1. denemem
pko var bende yaş 26 birde fsh yüksek
pko lularda genelde fsh normal olurmuş-tatlicadiarzu-
iğneyi ilk yaparken çok gerildim bir görsen nasıl terledim:roflol:
gösterecek kimsede yoktu merkezimiz başka şehirde adet olmadan gidemeyeceğim
ama hemşireler saolsun telefonda bir anlattı kimseye ihtiyacım olmadı yaparkenhihoyyyt
xolix06 canım tedavin hayırlı olsun.inşaallah bu defa güzel haberlerini alcaz.rahatsızlığın için çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.aeo sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?