• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antideprasan bırakma sürecinde olan var mı?

SuYilani08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
21
4
1
Panik atak ilacı içiyorum ve uyku ilacı 10 senedir. Yasım 28 ve gerçekten sıkıldım ilaçlarla yaşamaktan kendimi iyi hissediyorum ve bırakabilceğime inanıyorum evlenmeyi planlıyorum ilerisini düşünüyorum gebelik vs diye bırakan var mı bu süreç nasıl

Panik atak ilacı içiyorum ve uyku ilacı 10 senedir. Yasım 28 ve gerçekten sıkıldım ilaçlarla yaşamaktan kendimi iyi hissediyorum ve bırakabilceğime inanıyorum evlenmeyi planlıyorum ilerisini düşünüyorum gebelik vs diye bırakan var mı bu süreç nasıl
Merhaba ben anksiyete için ilaç kullanıyordum aylardır. 4-5 gündür ilaç içmeyi kestim. İçmeyi unuttuğum bir günde yan etki oluyor beyinde elektrik çarpma hissi oluyordu. Şimdi ise ilacı bıraktığımdan beri etki görmüyorum.

Merhaba ben anksiyete için ilaç kullanıyordum aylardır. 4-5 gündür ilaç içmeyi kestim. İçmeyi unuttuğum bir günde yan etki oluyor beyinde elektrik çarpma hissi oluyordu. Şimdi ise ilacı bıraktığımdan beri etki görmüyorum.
Bu elektrik etkisi bende çok oluyor içmezsem peki bu yan etki geçmesi ne kadar sürüyor

Bilmiyorum bu kişiden kişiye değişebilir. Bende 1-2 gün sürer başkasında 1-2 hafta, o yüzden en iyisi doktora danışıp aşamalı olarak azaltmak .
Birden kesemem zaten anksiyetem var malesef çok duygusal olmanın bedeli. İlaçlar çok yan etki yapıyor

Ben kafa hacamatı yaptırmıştım antidepresanı bıraktığımın peşine hemen yoksunluk sendromunu baya baya azaltmıştı. Ama ben bir sene kullanmıştım.

Ben kafa hacamatı yaptırmıştım antidepresanı bıraktığımın peşine hemen yoksunluk sendromunu baya baya azaltmıştı. Ama ben bir sene kullanmıştım.
Benim kullandıgım ilaçlar ağır ama 10 senedir içtiğim için bünyem çok alışık ve ilaçlara bağlı yaşamak çok kötü doktor eşliğinde bırakıcam birden kesemem fakat

Back
X