antidepresan kullanan arkadaslar yalvariyorum yardim.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslar lustral ve invega kullaniyorum. 20 gun oldu . Ama takintilarim cogaldi. Kendimi kotu hissediyorum. Ne yapmam gerekir.

Doktoruna danis.

Sakin ol, doktoruna tekrar git bu hafta içerisinde ve şikayetlerini belirt.
O gerekli testleri ister ve sonuca bağlarsınız :)

Gecmis olsun biraz zamana ihtiyacin var hemen etkisini gostermiyor..rabbim sana bana bu hastaliktan muzdarip an tum kardeslerimize sifa versin

Arkadaslar lustral ve invega kullaniyorum. 20 gun oldu . Ama takintilarim cogaldi. Kendimi kotu hissediyorum. Ne yapmam gerekir.
Doktoruna Danış,doktoruna danışmadan ilacını bırakma.

Bi hastalik duysam oglumda cikacakmis gibi kaygi yasiyorummm. Gunum zehir oluyorrr

Ilaci kesinlikle doktordan habersiz kesme hemen bırakılmıyor o ilaçlar daha kötü yan etki yapar. Doktoruna danis mutlaka.

Takintilarinin ne oldugunu bilmiyorum zor olcak ama dusunmemeye calis sadece iyi olcagini dusun,cocugun varsa onu dusun iyi seyler dusun

alışma sürecinde şikayetlerin alevlenmesi olası..biraz sabır..geç etki gösteren ilaçlar bunlar

Merhaba bende 2 yıldır lustral kullanıyorum. İlaca ilk başladığında çarpıntı endişe hali yapmıştı. Ama sonradan düzeldi ve oyle iyi geldiki . Panik atak ve aşırı takıntılarım vardı. Hastalıktan ölümlerden inanılmaz korkuyordum devamlı acile koşuyordum. Şuan endişe halim yok. Ben memnunum doktoruna danış ama habersiz sakın ola kesme daha kotu olursun.

Canim benim kardesim aynisini kullandi bir ay kendini kotu his etti hala kullanyr ama su anda masaallah cok iyi meraklanma gecer Allah sifa versin

bu tarz ilaçlar en az bir ay sonra etkisini göstermeye başlıyor..geçmiş olsun..yinede doktoruna danış..

Cok sagolun arkadaslar. Ben de hastaliklardan cokk korkuyorum. Oglumu domtora goturemez oldumm. Gecer bu gunler degilmi.

Ilac sana yaramamis.doktoruna git ilaci degistir canim.hastaligin ne bildiklerimdense yardimci olmak isterim

Ilac sana yaramamis.doktoruna git ilaci degistir canim.hastaligin ne bildiklerimdense yardimci olmak isterim
Ankiyesite bozuklugu. Mesela bir hastalik duyuyorum yakinlarimdan hemen oglumda olucak dusuncesi sariyor beni. Gunlerim cok kotu geciyor. Hep kotu birsey olucak korkusuyla yasiyorum.

ilaç falan kullanma bırak şunları spor yap uğraş edin bin kat daha iyi olcaksın

Canim ayni dertten muzdaripiz bendede iki çocuk var ve seninle ayni şeyleri düşünüyorumben su anda iilaç almiyorum sadece terapi bu ay ilac verecek duzelme olmazsa bana cocuklari en az haftada iki gunlugune babannelerine birakmami ve sadece kendi istedigim seyleri yapmami onerdi inan iyi geliyor birde hergun markete gidip biseyler aliyorum sakiz bile olur sende dene soguk falan deme ve disari cik hergun mutlaka ama sen mutlaka doktoruna Daniş ve ilacini ihmal etme çeken bilir canim çok zor bide eetraftakiler sana boyle haberler vermesinler konuşonlarla iinternetten de saglik haberleri okumak yasak pasta börek ve kek işleriyle uğraş inşallah iyi olursun canim banada dua et ayni durumdayiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…