- 22 Temmuz 2018
- 613
- 47
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
İlaç isimlerini vermeyin birilerini yanlış yönlendirebilirsiniz.Öncelikle bipolar bozukluğum var ve 3 tane antidepresan kullanıyorum 3 ay oldu.Bundan 4 ay önce uzun süreli ilişkim bitti fakat bittiğinde baya yıkıldım.Onun üzerine tedaviye başladım.Tedavi gerçekten güzel gidiyor ama sorun şu ki kimsem yok.Tek yakınım en yakın arkadaşımdı oda beni ekti ve antidepresandan dolayı 25 kg aldım.İnsanlar kilomdan dolayı benimle ciddiyet düşünmüyor buluşan ghostluyor ertesi günü.Zoruma gidiyor ama söyleyemiyorum kimseye.Zayıflamak çözüm evet ama sürekli yiyesim geliyor.Üniversite sınavına gireceğim ama bir yandan 25 yaşındayım çalışmamda gerek.Neden bilmiyorum artık kendime inanmıyorum.Erkeklerede inanmıyorum biriyle konuşurken zaten ghostlayacak diye konuşmayı kesiyorum.Çünkü hep ghostlanıyorum.Yakınım dediğim tek bir insan bile kalmadı.Ne yapmalıyım kendimi gerçekten kötü hissediyorum kullandığım ilaçlar da citoles abifily topamax.
Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?
Kızlar ben bir hata yaptım çok kötü bir şey biliyorum.7 aydır sevgili olduğum biri vardı uzak mesafe sevmediği için izmirde okuyorum dedim ve yaşımı 25 değil 20 söyledim.Çünkü ondan büyüğüm.7 ay sonra bu ortaya çıktı ve haklı olarak yol verdi.2 gün boyunca arayıp özür diledim neden yaptığımı söyledim ama istemiyorum ailemin arkadaşlarımın gözünde yalancısın dedi.Düşüncelerini değiştiremem dedi.Haklı biliyorum ama cidden pişmanım.Affetsin diye izmire gidip özür dileyecektim ailem kendini düşürme dedi.Vicdan azabı çekiyorum.Artık imkansız ama çok özlüyorum.Hiç mü dönme imkanı yok?artık ne yapmam gerek?
Bize de 20 diye yalan mı söylemiş yaniiHerkes diğer konularınızdan bahsedince önceki mesajlarınıza bakındım yaş konusunda da tutarsız şeyler yazmışsınız.
Bence kafanızda çok kurarak hareket ediyor ve size yaklaşmak isteyenleri darlayıp kaçırıyorsunuz.
Kilonuzla falan ilgisi yok, karşıdaki şöyle düşünür istediğimi almalıyım onun için böyle davranayim olayından biraz uzaklaşmaya çalışabilirsiniz.
Kiloyla alakası yoktur.kimlerle birlikte oluyor millet şaşırıp kalıyorum valla.başka birşeydendir o.Öncelikle bipolar bozukluğum var ve 3 tane antidepresan kullanıyorum 3 ay oldu.Bundan 4 ay önce uzun süreli ilişkim bitti fakat bittiğinde baya yıkıldım.Onun üzerine tedaviye başladım.Tedavi gerçekten güzel gidiyor ama sorun şu ki kimsem yok.Tek yakınım en yakın arkadaşımdı oda beni ekti ve antidepresandan dolayı 25 kg aldım.İnsanlar kilomdan dolayı benimle ciddiyet düşünmüyor buluşan ghostluyor ertesi günü.Zoruma gidiyor ama söyleyemiyorum kimseye.Zayıflamak çözüm evet ama sürekli yiyesim geliyor.Üniversite sınavına gireceğim ama bir yandan 25 yaşındayım çalışmamda gerek.Neden bilmiyorum artık kendime inanmıyorum.Erkeklerede inanmıyorum biriyle konuşurken zaten ghostlayacak diye konuşmayı kesiyorum.Çünkü hep ghostlanıyorum.Yakınım dediğim tek bir insan bile kalmadı.Ne yapmalıyım kendimi gerçekten kötü hissediyorum kullandığım ilaçlar da citoles abifily topamax.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?