Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz, kilo lafının geçmediği konunuz yok. Siz bu meseleyi kafanızda büyüttüğünüz için öyle geliyor. Kilolu olduğunuz için asla sevilemeyeceğinize kendinizi inandırmış gibisiniz. Daha önce de sizi evine çağıran bir çocuk üçin "neden kilolu biriyle cinsellik yaşamak istesin ki" demiştiniz.
İnanın kilonuzu sizin kadar kimse takmıyor. Daha önce de size yazmıştım galiba. 120 kilo olan bir tanıdığım var, erkekler peşinden koşuyordu. Yani kiloluyum, kimse beni beğenmeyecek düşüncesinden çıkmanız lazım.
Evet belki kilolu olduğunuz için sizinle birlikte olmak istemeyen insanlar olur ama bu gayet normal bir şey. Sırf boyunuz, saç renginiz için bile insanlar biriyle beraber olmak istemiyor olabilir. Bu kimsenin size ilgi göstermeyeceği anlamına gelmiyor.
Bu kadar özgüvensizlik çok fazla ve umarım bu özgüvensizliğinizi karşıdakilere de fazla yansıtmıyorsunuzdur. Mesela ben karşımdaki bir erkek sürekli ne kadar sevilemeyecek biri olduğundan bahsetsin istemem, bir süre sonra bu laflar karşıdakini boğuyor. Ayrıca karşıdaki bu kadar sevilmeyeceğinizi düşündüğünüzü bilirse sizi çok kolay kullanır ve manipüle eder
Önce kendinizi sevin, terapi almanız lazım bence. 3 lafınızdan biri kilo