Antidepresan kullanıyorum ve yaşadığım şeyler?

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
613
47
98
26
Öncelikle bipolar bozukluğum var ve 3 tane antidepresan kullanıyorum 3 ay oldu.Bundan 4 ay önce uzun süreli ilişkim bitti fakat bittiğinde baya yıkıldım.Onun üzerine tedaviye başladım.Tedavi gerçekten güzel gidiyor ama sorun şu ki kimsem yok.Tek yakınım en yakın arkadaşımdı oda beni ekti ve antidepresandan dolayı 25 kg aldım.İnsanlar kilomdan dolayı benimle ciddiyet düşünmüyor buluşan ghostluyor ertesi günü.Zoruma gidiyor ama söyleyemiyorum kimseye.Zayıflamak çözüm evet ama sürekli yiyesim geliyor.Üniversite sınavına gireceğim ama bir yandan 25 yaşındayım çalışmamda gerek.Neden bilmiyorum artık kendime inanmıyorum.Erkeklerede inanmıyorum biriyle konuşurken zaten ghostlayacak diye konuşmayı kesiyorum.Çünkü hep ghostlanıyorum.Yakınım dediğim tek bir insan bile kalmadı.Ne yapmalıyım kendimi gerçekten kötü hissediyorum kullandığım ilaçlar da citoles abifily topamax.

Merhabalar.
Erkekler malesef önce dış görünüşe sonra içe bakıyorlar bu gerçek fakat SADECE dış görünüşe bakan biri zaten olgun biri de değildir bana göre. O yüzden böyle tiplerin sizi ghostlamasına da takılmayın. Olgun ve gerçek ilişki isteyen biri halinize, tavrınıza, duruşunuza, üslubunuza da bakar zaten. Bakmıyorsa zaten o kişilerden olmaz. Bu tarz insanlar için canınızı sıkmayın, size siz olduğunuz için değer veren birilerini çıkarsın Allah karşınıza

İlaç isimlerini vermeyin birilerini yanlış yönlendirebilirsiniz.
Antidepresan kilo aldırmaz iştah açar. İştahınızı kontrol etmek için bir takım şeyler yapabilir, kaloride hafif ama midenizi dolduracak şeyler yiyebilirsiniz.
Diğer duruma gelince size karşı dürüst olacağım. Aynı konuyla alakalı kaçıncı konunuz bu? Bakım hiç kimse ama hiç kimse aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmayı da dinlemeyi de istemez. Bipolarım, kilo aldım, arkadaşım benimle ilişkisini kesti, konuştuğum çocuk sessizliğe gömüldü. En candan can dostunuz olsa ehhhh yeter der.
Siz devamlı arayış içindesiniz. Evet bipolar bozukluk zor bir rahatsızlık bir bu uca bir diğer uca gitmek zihnen de bedenen de yorucu ama bir tedavi sürecine girmişsiniz ne güzel. İlaçlar size destek olsun siz de ilaçlara. Hayatınıza birilerini almadan önce iyileşme sürecine girdiğinizden emin olun. Müzik dinleyin, kitap okuyun, hayvanseverler dernekleri var oralara üye olun. Yapacak o kadar çok şey var ki.
Siz iyileşmeye başladığınızda insanlar da kalır etrafınızda zaten. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük sadece hastalığınızı ve olmayan şeyleri düşünmek olur.

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz, kilo lafının geçmediği konunuz yok. Siz bu meseleyi kafanızda büyüttüğünüz için öyle geliyor. Kilolu olduğunuz için asla sevilemeyeceğinize kendinizi inandırmış gibisiniz. Daha önce de sizi evine çağıran bir çocuk üçin "neden kilolu biriyle cinsellik yaşamak istesin ki" demiştiniz.
İnanın kilonuzu sizin kadar kimse takmıyor. Daha önce de size yazmıştım galiba. 120 kilo olan bir tanıdığım var, erkekler peşinden koşuyordu. Yani kiloluyum, kimse beni beğenmeyecek düşüncesinden çıkmanız lazım.
Evet belki kilolu olduğunuz için sizinle birlikte olmak istemeyen insanlar olur ama bu gayet normal bir şey. Sırf boyunuz, saç renginiz için bile insanlar biriyle beraber olmak istemiyor olabilir. Bu kimsenin size ilgi göstermeyeceği anlamına gelmiyor.
Bu kadar özgüvensizlik çok fazla ve umarım bu özgüvensizliğinizi karşıdakilere de fazla yansıtmıyorsunuzdur. Mesela ben karşımdaki bir erkek sürekli ne kadar sevilemeyecek biri olduğundan bahsetsin istemem, bir süre sonra bu laflar karşıdakini boğuyor. Ayrıca karşıdaki bu kadar sevilmeyeceğinizi düşündüğünüzü bilirse sizi çok kolay kullanır ve manipüle eder
Önce kendinizi sevin, terapi almanız lazım bence. 3 lafınızdan biri kilo

Bu sorunu doktorunuzla konuştunuzmu?kilo yapmayan ilaçlarda var.ben ilk antidepresan ictigimde 10 kilo kadar almıştım.simdi ilaç yazarlarken rica ediyorum.Cok kilo aldım kilo yapan ilaçlar yazmayın lütfen diye.Yeniden başladım ve hiç kilo almadım neredeyse.Ayrica iştahınızı biraz kesmeyi deneyin Spor yapın her şey sizin elinizde.Ve ne olursa olsun tedavinizi aksatmayin

Ghostlanmanizin kilonuzla alakasi yok. Sizinle var.

Ama bunu kabul etmeyeceksiniz. Surada kac gunde sirf kilo temalı kac baslik actiniz, kac kisi sayfalarca yazdi size ama hala ayni yere o kadar takılı kaliyorsunuz ki gram ilerleme, degisme olmuyor.

Boyle devam ederseniz kilonuz degil siz kendinizi ghostlanmaya mahkum edeceksiniz. 40 kilo da verseniz bir sey degismez.

Kilo kompleksiniz icin ayrica terapiye başlayın.

Herkes diğer konularınızdan bahsedince önceki mesajlarınıza bakındım yaş konusunda da tutarsız şeyler yazmışsınız.

Bence kafanızda çok kurarak hareket ediyor ve size yaklaşmak isteyenleri darlayıp kaçırıyorsunuz.
Kilonuzla falan ilgisi yok, karşıdaki şöyle düşünür istediğimi almalıyım onun için böyle davranayim olayından biraz uzaklaşmaya çalışabilirsiniz.

Sinir bozucu bir tarzın var. Negatifsin. Takıntılısın. Sevgili de sevgili. İşin gücün tükendi. Bu yaşta tek odak noktan sevgili. Her gün hep aynı konu. Sevgilim yok sevgilim yok. Tabii olmaz. Çünkü senin kendine saygın yok. Takmışsın kafayı sevgiliye. Yalnız yaşayamıyor musun kardeşim mecbur musun sevgiliye. Sanki eğitimin, mesleğin, kurulu düzenin tam da tek eksiğin sevgili. Daha bir mesleğin işin paran yok. Sabah sevgili akşam sevgili.

İnsan kendine yetebilmeli. Psikolojim bozuk diyorsun. Tedavi ol. İyi hisset. Karşı cins çok mu meraklı, sorunlu biriyle sevgili olmaya? Sen senle sevgili olur musun?

Bu ne takıntılı zihindir ya hu. İçim şişti.

Problemlerinin ne olduğunun farkındasın. Çözümlerini de biliyorsun. Neden devamlı aynı konularla başlık açıp duruyorsun. İçimizden biri sihirli değneğiyle hayatına mı dokunsun anlamadım ki
Yoruyorsun insanı. Ghostlanmanın nedenlerinden biri de belki budur bilemiyorum yani

Bize de 20 diye yalan mı söylemiş yanii

Kiloyla alakası yoktur.kimlerle birlikte oluyor millet şaşırıp kalıyorum valla.başka birşeydendir o.

Konuların çok sinir bozucu. Yalnız olmanın sebebi kilon falan değil, enerji emiciliğin. Sürekli mutsuz insanla kimse birlikte olmak istemez. Biraz kendinle barışık ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…