terapı seanslarını psıkolog da gordun degılmı??ben de bu yuzden bekledım hep ama ıste gecmeyınce mecbur geıtme lazım kacısım yok dedım ama ıste korkuyorum genede alıskanlık yapar dıye:26:belkıde sen ılac daha etkılı yuksek dozlu ılaclardı...cunku herkese aynı seyıu yapmıyor bazı arkadaslar cok rahat bırakmıslar bunyeden de fark edıyor sanırım..
Bu arada ben 42 yaşındayım :) Eşimde hep öyle derdi ve diye diye de en sonunda kendi işimi açtım..Ve 10 yıl kendi işimde çalıştım...Oğlum üniv. sınavına girecek ve ben sektör değiştirme niyetinde olduğum için Mart ta kapattım işyerimi..Ne zaman olacak biliyomusun...Sen kendine iyice güven duyduğun ve eşine de bunu hissettirdiğin zaman sorunlar çözülüyor...
Kullanman gerekip gerekmediğine ne sen ne bizler karar verebiliriz. Ben bunun için doğru adresin işinin uzmanı olan bir psikyatrist olduğunu düşünüyorum...Sadece şunu bil hayat saçma sapan şeyleri kafaya takamayacak kadar kısa...Tadını çıkarmanın çaresini bul bence...(Bundan kastım gez toz eğlen değil tabiki...)
Bende en çok uyku yapar söylentisinden çekinmiştim giderken..Ve dr. dan özellikle mümkünse uyku yapmayan ilaç yazarmısınız diye rica etmiştim..Çünkü o dönem gece bile deliksiz uyku uyuma lüksüm yoktu..Değil ki öyle günlerce uyuyabileyim....
İlk başladığım günlerde hafif sersemlik hissi ve ağız kuruluğu dışında çok sıkıntım olmamıştı gibi hatırımda kalmış ....
Ya zaten belkide dr. a gittiğinde ilaç kullanman gerekmediğine karar verecek...Bunları fazla düşünmeden kendini gerçekten kötü hissediyorsan git bir an önce...Ben dr. a gitmeye karar verdiğimde uyku bozuklukları, aşırı kilo kaybı, konsantrasyon bozukluğu gibi şikayetlerim vardı...
Umarım bir an önce sıkıntıların geçer...
gercekten ozur dılıyorum tatlım kelımesını kullandıgım ıcınnedense benım yasıtlarımda bırı varmıs gıbı hıssettım..yanlıs yapmısım umarım kızdırmamısımdır sızı kendım de oyle dıyorum hayat deymez boyle sıkıntı cekmeye dıye cunku cok daha zorunu gordum Allah beterınden korusun dıyorum..ben yıllar once bırını kaybettım ve o zman dedım kı kendıme artık hıc kendımı bos yere uzmıcem kafaya takmıcam bunların yanında bu sorunlar hıcmiş diye ama gelin gorun kı kısa bı zman sonra hayatın akısına tekrar kapıldım gene uzuldum gene kızdım...çok bekeldım sorunlar cozulsun dıye ama daha da beter oluyo ben bekletıkce..esımde bu mantık bu karakter varken cooooook beklemem lazım galıba...Allah tan bır bebgım varda o bana cok buyuk bır terapı gıbı gelıyo bazen
konuyu dogru yere mı actım bılmıyorum ama daha yenı konu actım esım ve annesıyle olan problemlerden dolayı ve bugun anlatırken bıle ellerımın uyustugunu tıtredıgımı farkettım...cok sınırlerım bozuk duzelırım dıye bekledım ama sanırım bır yardım almadan duzelmez..hayatımı degıstıremıyorum bagr kendımı ıyı hıssetmem ıcın bır seyler yapım
zaten doktora gıtmeyı dusunuyorum ama ıste aaranızda kullanan var mı dıye merak ettım yan etkıler veya ıse yarıyolar mı falan fıye...eskıden sınırlenmedıgım seylere artık sabır gosteremıyorum tahamulum kalmadı sankı ama yasadıklarım agır gelıyo sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?