konuyu dogru yere mı actım bılmıyorum ama daha yenı konu actım esım ve annesıyle olan problemlerden dolayı ve bugun anlatırken bıle ellerımın uyustugunu tıtredıgımı farkettım...cok sınırlerım bozuk duzelırım dıye bekledım ama sanırım bır yardım almadan duzelmez..hayatımı degıstıremıyorum bagr kendımı ıyı hıssetmem ıcın bır seyler yapım
Nasıl bir yeriniz ağrıdığında doktora gidiyorsanız,
ruhunuz ağrıdığında da doktora gitmekten daha doğal birşey yok.
Ben kullanıyorum ilaç, çok ta faydasını gördüm.
İhtiyacınız var anlaşılan, doktorla görüşün mutlaka.
Doktor kontrolünde kullanıyorum. Faydasını gördüm ama hayatımı o kadar güzelleştirdi ki şimdi bırakamıyorum. Bağımlılık etkisi olmayan bir ilaç olduğu halde nasıl bırakacağımı kara kara düşünüyorum. Gerçi benim sorunum farklıydı ama tedavi mantığı aynı. Tavsiyem, yapabildiğiniz kadar ilaçsız halletmeyi deneyin. Psikologlar bunun için varlar. İlk olarak psikiyatriste değil, psikoloğa gidin. Hem gerek duyarsa zaten yönlendirecektir.
genelde bagımlılık yapıyo dıyolardı demek kı bıraz dogruluk payı varmış..oyle bır soyledın kı hayatımı guzelestırdı dıye mutlaka gıtmelıyım doktoraişin şakası ama gercekten su sıralar cook ıhtıyacım var
konuyu dogru yere mı actım bılmıyorum ama daha yenı konu actım esım ve annesıyle olan problemlerden dolayı ve bugun anlatırken bıle ellerımın uyustugunu tıtredıgımı farkettım...cok sınırlerım bozuk duzelırım dıye bekledım ama sanırım bır yardım almadan duzelmez..hayatımı degıstıremıyorum bagr kendımı ıyı hıssetmem ıcın bır seyler yapım
genelde bagımlılık yapıyo dıyolardı demek kı bıraz dogruluk payı varmış..oyle bır soyledın kı hayatımı guzelestırdı dıye mutlaka gıtmelıyım doktoraişin şakası ama gercekten su sıralar cook ıhtıyacım var
Ben kullandım...Bağımlılık falan yapmadı..8 ay süresince psikyatrist gözetiminde ve düzenli kontrollerime giderek...Bağımlılık falan yapmadı...12 yıl önce kullandım ve bir daha da gerekmedi....Tek tavsiyem dr. önerisi olmaksızın ilaç kullanmaman..Çünkü aynı dönemde kendi kafasına göre antidepresan alıp 2 ay sonra artık iyiyim diye bırakan arkadaşlarım sonrasında çok daha kötü durumda dr. kapısı çalmak zorunda kaldılar...
ben migrenim olduğu için kullandım. citoles, cipralex, efexor, remeron kullandım . okadar fazla etkisi varki. başımda bukadar dayanılmaz bi acı olmasa asla kullanmak istemem. bence kullanmayın, gençliğimize yazık ediyo bu antidepresanlar. her sorun halledilir bu türlü şeylere gerek yok. insanların %70 i zaman zaman depresyona giriyo. artık günümüzde bu normal. sağlıklı bi şekilde atlatmaya çalışın derim ben
yok cnm kesınıkle oyle yapmam bunlar onemsız basıt ılaclar degıl hafıfe alınmıcak seyler o yuzden mutlaka doktor kontrolunde olur...soylenenler gıbı gercekten rahatlatıcı bır etkısı varmı??yanı daha sakın daha mutlu olunuyor mu gercekten??
ama her zaman psıkologa gıdemem cunku dıger konularda takıp edenler bılır esım ve annesıyle sorun yasıyorum ve kesınıkle boyle bır seyden bahsedemıcem o yzden sureklı psıkolga gıdemem ne yazık kı..bneım de ılk basta dusundugum buydu ama olmuyor ısteOrası öyle değil işte... Belki psikolog ile sorunların düzelecek, belki böyle daha iyi olacaksın. İlaçla tedavi olabilecek en son çare olmalı. Zaten psikiyatriste gitsen bile öncesinde psikoloğa gitmeni isteyebiliyor. Doktorlar bile o kadar ilaç taraftarı değil.
Bu bünyeden bünyeye, ilaçtan ilaca, şikayetten şikayete değişebiliyor. Benim kullandığım ilaç kesinlikle bağımlılık yapmıyor. Ancak yoksunluk sendromu diye birşey var.
Kafana göre ilaca başlayıp bırakmama konusuna katılıyorum. Bu şekilde iyileşmişken daha kötü olanlar var. Dikkatli kullanılması lazım.
yok cnm kesınıkle oyle yapmam bunlar onemsız basıt ılaclar degıl hafıfe alınmıcak seyler o yuzden mutlaka doktor kontrolunde olur...soylenenler gıbı gercekten rahatlatıcı bır etkısı varmı??yanı daha sakın daha mutlu olunuyor mu gercekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?