Antidepresan

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
iyi geceler herkese. 38 yaşındayım 8 ve 11 yaşında iki çocuğum var 15 yıllık evliyim. Bu zamana kadar hep kabullenerek ve üstünü örterek ben iyiyim diyerek yaşadım. Güzel bir evim lüx arabam rahat bir yaşantım var ama ben eski mutluluğumu kaybettim. Çocuklarıma karşı bazen çok kırıcı sinirli oluyorum artık. Eşim hep iş maddiyat ve kendi ailesini öncelikli tuttu. Benim ve çocukların yemesini gezmesini tatilini eksik etmedi ama biz hep onlardan sonra geldik. Neyse bunlarla yaşamayı bunca sene idare ettim 2013 te çok feci bir şekilde aldatıldım bişekilde üstesinden geldim ama artık içim daralıyor. Ve antidepresan a başlamak istiyorum. Evet psikiyatriste gitmem gerek ama çocuklarla gidemem. Cipralex e başlamayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var. Siz ne dersiniz kızlar

Burdan ezbere kimse ilaç tavsiye edemez.

Bana iyi gelen sana gelmez.

O kadar imkanın var Git bi psikoloğa.Günlük birini tut illa etrafında biri vardır.1-2 saat baksın.

Aldatanin tedaviye ihtiyacı var. Kadınları delirtiyolar sonra da ara ki çözüm bulasin.
Cipralex rahatlatır sizi. Diğerlerine nazaran hafif bı ilaç. Doktora gitmeden asla kullanma

Allah askina lütfen su haplara güvenio kendini uyusturma. cocuklar okuldayken git doktora

Senin icin en uygun ilacı doktor verecektir kafanıza gore kulaktan duyma isler yapmayın diyeyim cok rahatsizsaniz gidin dr gercekte tıp oyle ileri ki her sorunun bir tedavisi var

iyi geceler herkese. 38 yaşındayım 8 ve 11 yaşında iki çocuğum var 15 yıllık evliyim. Bu zamana kadar hep kabullenerek ve üstünü örterek ben iyiyim diyerek yaşadım. Güzel bir evim lüx arabam rahat bir yaşantım var ama ben eski mutluluğumu kaybettim. Çocuklarıma karşı bazen çok kırıcı sinirli oluyorum artık. Eşim hep iş maddiyat ve kendi ailesini öncelikli tuttu. Benim ve çocukların yemesini gezmesini tatilini eksik etmedi ama biz hep onlardan sonra geldik. Neyse bunlarla yaşamayı bunca sene idare ettim 2013 te çok feci bir şekilde aldatıldım bişekilde üstesinden geldim ama artık içim daralıyor. Ve antidepresan a başlamak istiyorum. Evet psikiyatriste gitmem gerek ama çocuklarla gidemem. Cipralex e başlamayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var. Siz ne dersiniz kızlar
Doktora gitmeden ilaç kullanmayın,nasıl başka rahatsızlığımız olduğunda doktor gözetiminde ilaca başlanıyorsa,antidepresanda doktor kontrolünde başlanmalıdır,doktor size uygun doz ayarlar eğer kullanmanızı isterse,belki çeyrekle başlatacak zamanla tüme çıkaracak ilaç kullanıp kullanmıyacağınıza doktor karar versin.

Bahsettiğiniz şeyler çamaşır deterjanı değil, ilaç.
Antidepresana öyle memnun kaldınız mı, tavsiye eder misiniz diye kafaya göre başlanmaz. Bir psikiyatriste görünün. O size uygun ilacı verir gerekirse. Artık bilinçlenelim bu sağlık konusunda.

Dediginiz ilaçta serotonin hormonunu artiran etken madde var. Bu ilaclar belli bi sure kullanim gerektirir. En az 6 ay duzenli hergun alacaksınız. Onun yerine gezin sosyallesin kitap okuyun spor yapin bunlarin hepsi o ilaclardan cok daha etkili olacak ruh halinize. Ne kadar ilac da icseniz hayatiniz monoton ve dusunceleriniz negatifse bi etkisini goremeyecek daha cok umutsuzluğa kapilacaksiniz. Maddi anlamda rahatsiniz yapabileceginiz cok fazla sey var.

Antidepresanlar reçetesiz satılmıyor zaten yanlış kullanım olmaması için.kesinlikle kendi kafanıza göre baslamayın.

Buradan size antidepresan tavsiyesi mi verelim,onun yerine 2 saat gidip bir doktora görünmeyi düşünmez misiniz?

Lütfen ülkece cehaletle uğraştığımız bu zor günlerde imkanları olan bir kadın olarak doktora gidin, o önerirse kullanırsınız.

Back
X