- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Otuziki diş gülerken aniden Karadenizde gemilerin batırmış kıvamına gelerek ruh değiştirmekBipolar nedir kizlar
birgün aşırı mutlu oldum 7 ay sürdü acayip para harcamak sürekli dans etme ihtiyacı mutluluk sex yapma isteği fölrt etme isteği sanki içine 18 yaşında kız kaçıyor bu kız da uçarı dengesiz uçlarda yaşıyo. sonra o dönem gidiyorr hoopppp aşırı mutsuzlukluk aşırı depresyon ölme isteği hiçbirşey yapmak istememe depresyonun en ucu. sonra yine mani geliyor . bir mutlu bir mutsuz dışardan bakınca dengesiz dersin.Bipolar nedir kizlar
antidepresan yaklaştırıyormuş yatkınlık varsa dikkat edin.Çok geçmiş olsun bende de bipolara yatkınlık varmış. Zor bir hastalık
Aa bu annemOtuziki diş gülerken aniden Karadenizde gemilerin batırmış kıvamına gelerek ruh değiştirmek
psikiyatri koyuyor. doktor bir öyle bir böyle bir yerden sonra vücudunu mahveder kaldıramaz duruma gelırsın dedı yoruyormusAa bu annem
Oda antideprasan kullaniyor
Teshisi kim koyuyor peki
Anneme hic bir teshis koyulmadi
Bakin annemde ayni boylebirgün aşırı mutlu oldum 7 ay sürdü acayip para harcamak sürekli dans etme ihtiyacı mutluluk sex yapma isteği fölrt etme isteği sanki içine 18 yaşında kız kaçıyor bu kız da uçarı dengesiz uçlarda yaşıyo. sonra o dönem gidiyorr hoopppp aşırı mutsuzlukluk aşırı depresyon ölme isteği hiçbirşey yapmak istememe depresyonun en ucu. sonra yine mani geliyor . bir mutlu bir mutsuz dışardan bakınca dengesiz dersin.
Annemin aile hekimi 2yildir antideprasan aldigini biliyor 2 yildir ikna edemiyoruz psikologa gitmesi icinpsikiyatri koyuyor. doktor bir öyle bir böyle bir yerden sonra vücudunu mahveder kaldıramaz duruma gelırsın dedı yoruyormus
Bu aralar bu haldeyimOtuziki diş gülerken aniden Karadenizde gemilerin batırmış kıvamına gelerek ruh değiştirmek
aile hekımı yada psıkolog değil psikiyatri anlar ama öncesinde siz girip biraz anlatın yada öncesinde gidinç çünkü bir şöyleyim birböyleyim diye anlatırmı dersiniz??? ben anladım bunu gittim doktora anlattım.Bakin annemde ayni boyle
Cok dengesiz duygulari var
Yani bi bakiyorum 52 yasindaki kadina hic yakismicak hareketler yapiyo, oynuyo zipliyo hahaha guluyo kahkahalar atiyor. Bitmeyen bir enerjisi oluyo 3km yol yuruyo
Ama bi bakiyorum ottan b. Ktan sebeplere kara bagliyo
Asiri takintili
psikolog değilde psikiyatriye gidinBu aralar bu haldeyim
Haftaya psikologa gidiyorum
bitmeyen enerji en belirgin özellikBakin annemde ayni boyle
Yani bi bakiyorum 52 yasindaki kadina hic yakismicak hareketler yapiyo, oynuyo zipliyo hahaha guluyo kahkahalar atiyor. Bitmeyen bir enerjisi oluyo 3km yol yuruyo
Asiri takintili
Annem psikologa hep kendini ovecek bunu tahmin ediyorumaile hekımı yada psıkolog değil psikiyatri anlar ama öncesinde siz girip biraz anlatın yada öncesinde gidinç çünkü bir şöyleyim birböyleyim diye anlatırmı dersiniz??? ben anladım bunu gittim doktora anlattım.
Bipolarda duygu durum değişimleri dönemsel olur. Bir duygu durumu haftalar veya aylarca sürebilir. Sonra belirli bir süre normal geçen süreçten sonra diğer duygu duruma geçiş olur. Annenizdeki gibi günlük değişimler farklı bir psikolojik duruma işaret ediyor olabildiği gibi normal bir durumda olabilir. Hepimiz zaman zaman gün içerisinde hayatı farklı modlarda yaşayabiliriz.Bakin annemde ayni boyle
Asiri takintili
Aıle yatkınlıgında doktora gıttıgımde okb hastasıyım ornek verıorum ıkız cocuk doguyo bırını ıyı bır aıleye verıolar bırı aılede kalıo ıyı bır aılese kalan cocukta herhangı bır rahatsızlık yok demıstı .Doktoruna guvenıosan bılemem.Ama zor bir teşhisBipolarmışım sıkıntılarımı anlatırken 2 yıl önce antidepresan kullandığımı söyledim. ailede bipolar varsa yanı yatkınlık varsa antidepresanlar mani yi tetikler dedi. bilmiyordum bunu okuyan varsa dikkatli olsun. nurtopu gibi 3 ilacım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?