Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ne yazık ki çok anlayışız bu durumu eksiklik ve kusur olarak görecektir ki öyle.onun hiç desteği yok manevi anlamda, ailem de başka şehirde.yine de bugünlere şükrederek daha iyi bir yaşam içersinde olmak istiyorum manen.özellikle çocuklarım için.Ben 10 sene oldu kunlanalı mg na göre degişiklik gösterebilir eşinizde paylaştınız mı
Prozac kullanmama rağmen hala çok isteksiz ve sinirliyim.kilo ve uyku konusunda problem yok aksine iştahım bitti.ama hep sinirliyim ben,asıl problemim bu.Canım prozac kilo ve uyku yapmaz. Aksine iştah keser. Ben kullandım hala da kullanıyorum. 4 ayda zaten büyük bir ilerleme olmaz. En az 6 ay diyorlar. Ben de bir sene sonra iyi yönde etki etmeye başladı, ben de fayda etmiyor diye tekrar doktora gittim adam xanax vermişti mahvolmustum. Biraz da kendini telkin etmeye çalış bence, saliverme
Kızlar ben depresyondayım son bir yıldır prozac kullanıyorum son 4 aydır ama hiçbir değişiklik yok sinirliyim ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.çocuklarım küçük ve herşey zor geliyor.ve hastaneye gidemiyorum çocuklarla. hala gergin, , sinirli, inanılmaz isteksizim her konuda.ilacı bırakmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz antidepresan konusunda?
Hayır tabi sadece neden bu ilacın bir faydasını göremiyorum diye kullananlara soruyorum.Ben buradan ilaç ismi versem alıp içecek misin yani?
O çocuklar depresif ve sinirli bir anne görmekten ne kadar mutsuzdur çok üzülüyorum bu konulara. Lütfen çocukların için düzenli olarak doktora git.
Depresyon mu öfke kontrolü mü sizinki tam anlamadım.Eşim ne yazık ki çok anlayışız bu durumu eksiklik ve kusur olarak görecektir ki öyle.onun hiç desteği yok manevi anlamda, ailem de başka şehirde.yine de bugünlere şükrederek daha iyi bir yaşam içersinde olmak istiyorum manen.özellikle çocuklarım için.
Kızlar ben depresyondayım son bir yıldır prozac kullanıyorum son 4 aydır ama hiçbir değişiklik yok sinirliyim ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.çocuklarım küçük ve herşey zor geliyor.ve hastaneye gidemiyorum çocuklarla. hala gergin, , sinirli, inanılmaz isteksizim her konuda.ilacı bırakmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz antidepresan konusunda?
Öfke kontrolü de gerekli sinirli biriyimdir törpülemeye çalışsam da.ama depresyonda var.devlet hastanesinde de ilerde boşanma durumum olursa alehime kullanılma ihtimalinden dolayı gitmek istemiyorum.özele gitsem çok tutar diye düşünüyorum.bilmiyorum yani ama bu ilaç beni sakinleştirmiyor.Depresyon mu öfke kontrolü mü sizinki tam anlamadım.
Ben daha önce 1 sene kadar lustral (50 mg) kullandım. Depresyon ve panik bozukluk için, lakin hiçbir değişiklik hissetmedim ne bir yan etki ne doğrudan etki :) sadece cinsel isteğim azalmıştı, evliyken de iyi olmuyor bu durum.
Faydasını da görmediğim ve de ilaçla ömür geçmeyeceği için doktor kontrolünde bıraktım ilacı. Biraz psikoterapi gördüm bir de İyi Hissetmek diye bir kitap vardı oradaki alıştırmaları kendi kendime hep yaptım en çok faydayı bundan gördüm. Bana zarar veren etmenleri/duyguları/olayları hayatımdan çıkarmayı ya da minimize etmeyi öğrendim. Depresyonum uzun zaman önce kayboldu hatta stresli bir dönemden geçmeme rağmen -şükürler olsun- içimde bir hayat coşkusu var. Panik atak da neredeyse iki yıldır olmuyor kontrol etmeyi öğrendim.
Benim eşim de anlayışsızdı pek destek olmazdı bana, zaten ruhsal çöküntümün en büyük nedeni de oydu, o yüzden onu çok sevmeme rağmen hayatımdan çıkardım gerçi bu konuyla ilgili değil :)
Fakat bunlar kendi kendine olmuyor işte, profesyonel yardım ve en önemlisi kararlılık ile oluyor.
Doktora gidin bu nedenle ihmal etmeyin, geçmiş olsun.
yaşamadılar gördüğüm ve bildiğim kadarı ile.Çok sağolun sorucam doktora.ama kilo ve uyku problemi yaşadı mı çevrenizde kulananlar?