• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antika görümcem.

Ya tamam konu sahibi o cümleyi kullanmak da haksız ama siz de biraz fazla linç etmişsiniz sanki.
Birileri yazmış kimse sana hizmet etmek zorunda değil işte kimse sana bunu bunu yapmak zorunda değil diye.
Konu sahibi de zorunda demiyor ki sadece diyor ki yapmadığı şeyleri benden neden bekliyor? Bıktırmış kadını artık o da böyle bİ cümle kullanmış.
Resmen gelin bana süper davransın zart diye evine gideyim yaptığı yemeği beğenmeyeyim kafasında bi insan.
Kadın orda ameliyattan çıkmış orda bile ilgiyi üzerine çekmiş görümce hanım.
Tek bir lafı cımbızla alıp saçma sapan davranan bir görümceyi yücelttiniz neredeyse.Kadının her hareketi ofsayt yani bana göre.

Tebrik ediyorum sizi hislerime tercüman oldunuz konu sahibi de melek değil sonuçtakizdigi için soylenmis bi söz çok abartilmis
Benim bir arkadaşımın da evlenmemis bi gorumcesi var etmediğini bırakmadı kıza

Konu Sahibihaklı bence
Madem geline yüz vermiyor konusmuyor evine yemek yemegede gitmesin!

Evlenmiş kızlar (ve dahi diğer insanlar) hakkında konuşmak günah değil mi?:halay:
Elbette günah:) Tabi orada uzun uzun anlatamadım da hani etraftaki insanları etkileyip evlenmemis kizin farkında olmadan, istemeden kismetine engel olursan diye çok gunahmis. Kismetin nerden çıkacağı belli olmaz. Belki bursa birinin sıfır arabalı bekar bir abisi vardır degil mi :KK48:

selam kızlar. benim bi görümcem var eşimden 1.5 yaş benden 4 yaş büyük ve bekar.(kim alır onu bilemem) evlendiğimizden beri hatta öncesindede hep burnu havada hep beni aşağılama havasında.evlendik ben iki hafta kayınvalidemde kaldım evimizin inşaatı bitmediği için. farklı şehre gelmeme rağmen ne gel gezelim dedi ne başka bişey konuşmadı bile. bunun bi arabası var ama sadece arabası var varı yoğu iki lafından biri araba.neyse evimize geçtik kayınvalideme söylenmiş hiç konuşmuyor iltifat etmiyormuşum.konuşuyordum ama onla değil ortaya genel. bu durum 2. defa olunca artık cevabımı esirgemedim. benim ağırlanmam lazım feln fistan dedim. benim olduğum ortamlara gelmiyo. kaç kez yemek yedi bende bi kere eline sağlık demedi. bi kere kahvaltıya geldi yedi yedi sonunda patatesi beğenmedim dedi kalktı gitti. sofrayı kurmama toplamama hiç yardım etmez. konu ben olayım odadan kaçar. sadece kendi konuşulsun ister her konuşmada bi laf sokma çabası. kyvalideme gittimizde kapıda karşılamaz ama bize geldiğinde ilgi bekliyo. hatta bikere kapıyı ben açtım sen miydin diyerek surat astı kapıda ayakkabılarımı gördü lafını hazırladı açana kadar. en son geçen ay amelyt oldm brunumdan ameliyat sonrası odaya getirildiğimde deli oldum bu ağlıyo bundan üç ay önce dudak üstnden aldırdığı beninin izi kaldı diye. ben orda ameliyattan çıkmışım herkes onun ağlamamsı için bişeler diyo. hala çözemedim ne yapıyor olabilir sizce ?
Zor kişilik burcu ne acaba

herkesin bizi sevmek zornda olmadığını idrak ettiğimiz gün bu tarz saçma atışmalar kalmayacak. görümce seni sevmemiş. sen de kendini sevdirmek için bir şey yapmadığın gibi aksine uyuz hareketlerle iyice arayı soğutmuşsun.
Katılıyorum
Beni de herkes sevmez, saygı duyarım
Zaten soğuk bi tipim, niye sevsinler
Samimiyet kurmam zaman alır
Ama ay bunu dedi ay arabasını övdü diye her cümlesini didiklemem insanların, didiklerse herkeste kusur bulunur / buluruz

Tebrik ediyorum sizi hislerime tercüman oldunuz konu sahibi de melek değil sonuçtakizdigi için soylenmis bi söz çok abartilmis
Benim bir arkadaşımın da evlenmemis bi gorumcesi var etmediğini bırakmadı kıza

Konu Sahibihaklı bence
Madem geline yüz vermiyor konusmuyor evine yemek yemegede gitmesin!
Konu sahibi o cümleyi kurmasaydı görümce burda yerden yere vurulacaktı emin olun.
Ama şimdi göklereçıkarılıyor.
Linç kültürü böyle bir şey işte.

Back
X