Bebek Beslenmesi antikolik mama degisimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

21grams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
44
3
98
40
Merhaba 6 kasim dogumlu bir bebegim var 2 aylik sayilir . Bebelac kullaniyordum cok gaz yaptigindan oturu dr. Eger devam ederse antikolik mamaya gecmemi onemisti,baktim olacak gibi degil humana antikolige gectim . Fakat dunden beri genelde 90 ve 60 lik icen simdi 30 bi kac kez 60 icti istahsiz yiyor . Yalniz bu mamanin kivami biraz yogun gibi geldi bana, antikolik mama kullananlar var mi acaba , daha mi doyurucu oluyor , bilgisi olan varsa cok sevinirim

canim benim kizim7 aylik antikolik kullanmadim ama mama degisimi cok yaptim. biraz bilgim var.

bebelac dedigin mamayida kullandim tadi sekerli bebekler ona alisiyor tatli oldugu icin gectigin mama ise tatsizdir biraz zaman alir ama alisir yavas yavas.

bebelacdan smaya gectigimde hic icmemisti delircektim cunku sma da hic tat yoktu. 1-2 ay icinde anca alisti.

ama yinede arastir belki doyuruculugu fazla olabilir. ama sunu bil ki bebelac cok tatli mama onu verdigimde kizim seveerek iciyor.

kucucukler ama tat ayrimini cok iyi biliyorlar:) :)

tadina bakmani tavsiye ederim eger hic tadi yoksa tadi kotuyse emin ol ondandir..

Tesekkurler cevaplariniz icin. 2.3 gun surdu ama suan normal duzeye geldi , umarim değişmez bir daha .

Back
X