esim ve bana davranislari

mavisim050

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
13
0
16
Belçika
Arkadaslar 23 yasinda neredeyse 5senelik evliyim ve 10 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var. Normal sekilde evlenmedim malesef kactim. Pismanim ama geri donusu yok malesef.
2 bucuk sene ailesiyle yasadik ve hic bir zaman yaptigim isi, yemegi vs begenmediler. Onlar hizmetci, hammallik yapicak bir gelin istiyorlardi, bende ole olmayinca tabi... Kaynatam icen kaveden gelmeyen paraci kadin kiz pesinde kosan biri, gorumcem 30 yasinda hala bekar negatif bir insan, kaynanam da garip gorunen ama arkandan herseyi yapan biri.
Ilk kactigim gunden belli esim beni aksamlari evde kaynanamlarla yalniz birakip arkadaslariyla cikip geziyor bazen 1e kadar bazen 6ya kadar. Nereye gittigini bilmiyorum. 2senedir ayri evde yasiyoruz, o da zorla ayirdim evimizi, kavgayla gurultuyle. ayni evde yasarken kaynanam hep laf sokuyordu, hep laf cakiyordu. ne yaptiysam yaranamadim ve bende olmicani gorunce isimi yapip odama cekiliyordum onlarla muhatap olmuyordum. simdi ayri eve tasindigimiz icin ailesinin elinde daha az para aliyorlar (malum esimin parasini alamiyorlar artik) simdi ise esim beni sucluyor hep, senin yuzunden ailemi birakip ciktim o evden, evi zor gecindiriyorlar (bu arada kaynatam calismiyor, issizlik parasi aldigi halde kahveden cikmiyor) yane her sey icin beni sucluyor. bizim de durumumuz iyi degildi ve o yuzden kizim 4 aylikken ise basladim. kaynanam bakiyordu kizima ama salliyorlar fln kizimin huyu cok degisti agresiflesti. ne yalan soyleyim icimden gelmiyor onlara birakmak aslinda. esim beni bi kac sefer cok feci dovdu, surekli assagilayici kelimeler kullaniyor, bir tek afedersiniz yatak odasinda varim onun icin o da ayda 1(sadece kendi zevki icin). benimle zaman gecirmek onun canini sikiyor, fazla zaman gecirmiyor benimle. bosanalim dedigimde de sensiz yapamam diyor.
aslinda kafamda herseyi bitirdim ama kalbim her seferinde ona yeni bir sans ver belki bu sefer duzelir diyo ama her seferinde gene ayni degisen bir sey yok. ne yapmam gerekiyor sizce???
yardimci olursaniz sirf dusuncelerinizi soyluyerek yada basinizdan gecen birseyi anlatarak yeter bana...

Aileni bırakıp çıktın da biz neyin oluyoruz söyle açık açık de.
Ha varsın ha yoksun akşam yüzünü göremiyorum zaten yanımda olsan ruhun burda değil de.
Bensiz yapmak istiyorsan boşanalım (sen kararlıysan tabi) uzatmanın alemi yok.
Benimle olmak istiyorsan akşam gezmeler yok köpek gibi davranmalar istemiyorum
Ben aile olmak kaçtım tek başıma evde yalnız yaşlanmak için değil de.
Ama boşanmak istiyorsan tabi blöf falan yapacaksan rest çekme.

kaçarak evlenirsen gram değerin olmaz tabii ki. ama olan olmuş. okuyan bekar kızlara ders olsun bunlar.

sana gelirsek kocan ilgilenmiyorsa sen de çık evden, al çocuklarını gezmeye git. erkek arkadaşların olsun. ağırmı geldi hiç gelmesin gez eğlen. çocuklu bayanların yer aldığı gruplar bul.bulamazsan ben sana iletirim istersen. hesap sorarsa sen ne yapıyorsan ben de öyle yapıyorum de. sen kadınsın yapamazsın filan diyecek dinleme bundan sonra böyle de bak nasıl muma dönüyor.bir daha dövdüğünde hemen darp raporu alıp yaklaşma yasağı koydur sen pasif durursan döver de söver de.

bnun başka yolu yok arkadaşım eşin, ailesi sen kaçtığın için sen köle olarak görüyorlar. bu tutumları değişmez sen ciddi bir tavır koymadıkça.

ne diyim allah sonumuzu benzetmesın :ssz: bende kacarak evlendım sorumlulugunu bılırım..ama sen böyle deyınce cok korktum okdr asık oluosun gözun kımseyı görmuyor..sonra o asık oldugun adam senı dövüyor..bizde kv ıle yasıyoruz eşini kaybetmıs..cıkıcaz ısallah ayrı eve istiyoruz..1 sene oldu..esım ıyıdır..yanı ılgısını hep gösterır..el ele uyuruz..ama oda dısarı cıkar..aksam ustu 4-5 gııbı cıkar gece 12 de döner..bunun dısında kötü sözünü duymadım..korktum ya degsıırmı ki 1 seneden sonra.cok uzun bır zaman degıl ama bır ınsan siddete eglılımlı mı anlasılmazmı..yanı bana manyakmısın delımısın sen vs allah korusun hıc demedı..sesını dahı yukseltmez..ıckısı yok kadınlara bakmaz bırtek bu aksamustu kahveye gıtme tutkusundan vazgecmedı..korktum :(

Köprüyü geçene kadar durumu malesef yaşadıkların...
Kaçırana istediğini alana kadar canım cicim sonra hadi eyvallah..
Madem evlendikten sonrada kendi hayatını yaşayıp özgür takılacaktın ne diye kaçırdın o zaman be adam !
Ailesi geçinemiyorsa sorumlusu sen değilsin içkici babası!
Sana çatana kadar alsın karşısına babasını konuşsun çok mu zor.
Ama sana çatmak en kolayı tabi.
Kolay varken neden zoru seçsin ki böyle sorumsuz bir erkek!!!
Yatmadan yatmaya eve geliyormuş neredeyse.
Bu nasıl evlilik.İşi gücü yok mu bu adamın?

eşin sana sensız yapamam diyor da nıye dıyor hiç düşünmedin mi?

düzenı bozulmasın utusu çamasırı yemeği yapılsın o da sabahlara kadar gezsın...bu... bunun içinyani, aşk falan hiç girme o konulara.

ayrıca sabahlara kadar gezen adamdan her pislik beklenir ben olsam onla yatmam hastalık kapmayacağım ne malum?

maalesef senı sevmıyor o adam.kalbinin sesini değil, mantığını dınle.

sakın başka çocuk yapma, fırsatını bulunca da kıçına tum gucunle tekmeyı bas.

Arkadaslar 23 yasinda neredeyse 5senelik evliyim ve 10 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var. Normal sekilde evlenmedim malesef kactim. Pismanim ama geri donusu yok malesef.
2 bucuk sene ailesiyle yasadik ve hic bir zaman yaptigim isi, yemegi vs begenmediler. Onlar hizmetci, hammallik yapicak bir gelin istiyorlardi, bende ole olmayinca tabi... Kaynatam icen kaveden gelmeyen paraci kadin kiz pesinde kosan biri, gorumcem 30 yasinda hala bekar negatif bir insan, kaynanam da garip gorunen ama arkandan herseyi yapan biri.
Ilk kactigim gunden belli esim beni aksamlari evde kaynanamlarla yalniz birakip arkadaslariyla cikip geziyor bazen 1e kadar bazen 6ya kadar. Nereye gittigini bilmiyorum. 2senedir ayri evde yasiyoruz, o da zorla ayirdim evimizi, kavgayla gurultuyle. ayni evde yasarken kaynanam hep laf sokuyordu, hep laf cakiyordu. ne yaptiysam yaranamadim ve bende olmicani gorunce isimi yapip odama cekiliyordum onlarla muhatap olmuyordum. simdi ayri eve tasindigimiz icin ailesinin elinde daha az para aliyorlar (malum esimin parasini alamiyorlar artik) simdi ise esim beni sucluyor hep, senin yuzunden ailemi birakip ciktim o evden, evi zor gecindiriyorlar (bu arada kaynatam calismiyor, issizlik parasi aldigi halde kahveden cikmiyor) yane her sey icin beni sucluyor. bizim de durumumuz iyi degildi ve o yuzden kizim 4 aylikken ise basladim. kaynanam bakiyordu kizima ama salliyorlar fln kizimin huyu cok degisti agresiflesti. ne yalan soyleyim icimden gelmiyor onlara birakmak aslinda. esim beni bi kac sefer cok feci dovdu, surekli assagilayici kelimeler kullaniyor, bir tek afedersiniz yatak odasinda varim onun icin o da ayda 1(sadece kendi zevki icin). benimle zaman gecirmek onun canini sikiyor, fazla zaman gecirmiyor benimle. bosanalim dedigimde de sensiz yapamam diyor.
aslinda kafamda herseyi bitirdim ama kalbim her seferinde ona yeni bir sans ver belki bu sefer duzelir diyo ama her seferinde gene ayni degisen bir sey yok. ne yapmam gerekiyor sizce???
yardimci olursaniz sirf dusuncelerinizi soyluyerek yada basinizdan gecen birseyi anlatarak yeter bana...

Yorum yapmaya gerek yok...

Siz zaten her şeyin farkındasınız,
Kafanızda da bitirmişsiniz.

Boşanın...

Son düzenleme:
3 yıl kadar çocuğun olmamış keşke bu süre içinde boşansaydın.üzgünüm ama bende bu evlilikte gelecek göremiyorum:50:sende bunun farkındasın sanırım çalışıyorsun bu senin çin büyük şans iyi düşün canım

ya evet herseyin olmasa belki de buyuk bir kisminin farkindayim, herseyi de mantiken bitirdim, ama o ilk adimi atmak benim icin okadar zor geliyor ki (nekadar dogru oldugunu bilsem de)
belki gecmiste yasadiklarimdan dolayi olabilir. Arkadaslardan biri de calisiyorsun diyor, belcikada yasiyorum, bikadin calissa da calismazsa da bu devlet ona bakio destek cikiyo yane o konuda sorunum yok. O ilk adimi atip da dava acmak vs bana okadar cok koyuyor ki. neden diye sorarsaniz, ben ailemi arkamda birakip geldim, (cok sukur ailemle cok iyiyiz ve her konuda destek cikiyorlar arkamdalar) o ise benden herseyi esirgedi bi evlilikte olmasi gereken herseyi.
En kotusu de ben evlenmeden cok sessiz sabirliydim ama simdi bi kisi bana ters bisi dedigi an kopuruyorum bagirip cagiriyorum, burdaki yazdiklarimdan siz bukadar sey cikardiniz acaba herseyi detayli bilseniz ne yapardiniz :s

Bir piskologa danismak istiyorum aslinda, bu cevrede turk piskologu var ona mi gitsem, ne de olsa yabancilar bizim orf adet ve dinimizi bilmiyorlar

ahh cnm ahh..kaçınca böyle oluyo malesef ne değerin kalıyo ne kıymetin..seninle aynı durumda kuzenim var benimde lise okurken kaçtılar eşiyle başka bi şehre kv ben ne bileyim kızmı dulmu kaçan kızdan hayır gelmez deyip uzuun seneler kızın burnundan getirdi..aynı evde yaşadılar 5 sene kocası işsiz gücsüz ana babasının parasına muhtaçdı bizim kızda evin hizmetlisi..sonradan liseyi bitirdi anaokullarında ablalık yapmaya başladı rahmetli babasından ev kaldı oraya taşındılar eşiyle bide çocuğu oldu şimdi kv uzak kaldı ezemiyo ama kocası burnundan getiriyo hayatı aynı senin eşin gibi onunkide döver söver + çapkınlık gece gezmeleri bitmez çalışmaz..kuzenimde hala sabreder düzelir diye ama düzelmez arkadaşım baştan nasılsa öyle gider..gerçektende böyle kaçmayı filan aklının ucundan geçiren kızlar :20: varsa ders olsun diye yazdım öncelikle değerli olan sizlersiniz unutmayın..

canım madem ekonomik özgürlüğün var, devlet ve ailen arkanda hiç düşünme. kolay kolay boşanılması taraftarı değilim ama işin içinde dayak ve aldatma olunca boşanılmasından yanayım. Allah korusun sana birşey olsa evladını üvey ana elinde heba ederler. kızın için ayakta durmalı, beden ve ruh sağlığın için boşanmalısın. Ayrıca bildiğim kadarıyla belçika gibi medeni avrupa ülkelerinde kadına daha çok önem veriliyor. bu yüzden dava açarsan eşinden ve ailesinden psikolojk ve fiziksel şiddet gördüğünü de belirt. umarım cezasız kalmazlar.

ayrı ev için nasıl ikna edebildin eşini bende sinirlerim bozudluğu için çok kavga ettim ama hepten inatlaştı hiç çıkma lafı etmio şimdi

ya evet herseyin olmasa belki de buyuk bir kisminin farkindayim, herseyi de mantiken bitirdim, ama o ilk adimi atmak benim icin okadar zor geliyor ki (nekadar dogru oldugunu bilsem de)
belki gecmiste yasadiklarimdan dolayi olabilir. Arkadaslardan biri de calisiyorsun diyor, belcikada yasiyorum, bikadin calissa da calismazsa da bu devlet ona bakio destek cikiyo yane o konuda sorunum yok. O ilk adimi atip da dava acmak vs bana okadar cok koyuyor ki. neden diye sorarsaniz, ben ailemi arkamda birakip geldim, (cok sukur ailemle cok iyiyiz ve her konuda destek cikiyorlar arkamdalar) o ise benden herseyi esirgedi bi evlilikte olmasi gereken herseyi.
En kotusu de ben evlenmeden cok sessiz sabirliydim ama simdi bi kisi bana ters bisi dedigi an kopuruyorum bagirip cagiriyorum, burdaki yazdiklarimdan siz bukadar sey cikardiniz acaba herseyi detayli bilseniz ne yapardiniz :s

Bir piskologa danismak istiyorum aslinda, bu cevrede turk piskologu var ona mi gitsem, ne de olsa yabancilar bizim orf adet ve dinimizi bilmiyorlar

Yasadiklarin cok uzucu oncelikle gecmis olsun...

Bana kalirsa yanlis dusunuyorsun eger bu isi kafanda bitirdiysen ilk adimi atmalisin, kendini neden yipratiyorsun ki
kacmana ragmen ailen arkanda bu cok sevindirici, calismasan bile devlet destek cikiyor ee o zaman neyin celiskisini yasiyorsun?

Bu adam düzelmez..Düzelcekse bile böyle değil.
Aç davayı o yokken terken evi senden haber alamasın.
Bir de mektup yaz sen bensiz ne yaparsın bilmem ama ben sensiz
çok daha güzel bir hayat yaşarım yaz.
Belki kaybetme korkusu sarar da adam olur.
Evinde saf saf bekleyen,tüm ihtiyaçlarını gideren sen varken hiç bir şey düzelmez bil.
Bir dk düşünme derim gençliğine yazık..

siz evi ayırınca, çocuk yapınca herşey düzene girer zannettiniz galiba. maalesef öyle olmuyor.
devlet ve aileniz size destek çıkıyor, neden kendinize bu eziyeti yaşatacaksınız?
çocuğunuzun sağlıklı bir ortamda, sağlıklı bir anne ile büyümesi çok daha iyi olacak. çocuğunuz için gerekirse ayrılığı göze almaktan çekinmemelisiniz.

ayrı ev için nasıl ikna edebildin eşini bende sinirlerim bozudluğu için çok kavga ettim ama hepten inatlaştı hiç çıkma lafı etmio şimdi

Canim esimin kagidi kuregi yoktu ve ailesine biraz da olsa muhtacti. Calistigi is yeri de amcasinin is yeriydi. biraz da ailesi patavatsiz ve dengesiz oldugu icin, beni sikayet ediyorlardi surekli, kafasini sisiriyorlardi. yane biraz kendilerinden soguttular esimi. bende ayri ev diye dir dir edince tamam dedi. ama ayrii eve ciktigimizda pisman oldu, ailemi senin yuzunden birakip gittim diye beni sucluyodu hala da sucluyor 2 sene oldu...

kaçarak evlenirsen gram değerin olmaz tabii ki. ama olan olmuş. okuyan bekar kızlara ders olsun bunlar.

sana gelirsek kocan ilgilenmiyorsa sen de çık evden, al çocuklarını gezmeye git. erkek arkadaşların olsun. ağırmı geldi hiç gelmesin gez eğlen. çocuklu bayanların yer aldığı gruplar bul.bulamazsan ben sana iletirim istersen. hesap sorarsa sen ne yapıyorsan ben de öyle yapıyorum de. sen kadınsın yapamazsın filan diyecek dinleme bundan sonra böyle de bak nasıl muma dönüyor.bir daha dövdüğünde hemen darp raporu alıp yaklaşma yasağı koydur sen pasif durursan döver de söver de.

bnun başka yolu yok arkadaşım eşin, ailesi sen kaçtığın için sen köle olarak görüyorlar. bu tutumları değişmez sen ciddi bir tavır koymadıkça.

agzina saglik

biz kadinlar bekliyoz son dakkaya kadar, bence burda kaybediyoruz

elle tutulur birsey göremedim
cocugunuzuda alin ailenizin yanina gidin bence
digerlerinede maklakukla der zaten bas tekmeyi gitsin

Back
X