antiope, varya sana çok fena kızıyorum!
yavrum kemerli buruna alıştığın için düz burun sırtını garipsiyorsun! burnun aynı burun, çok da güzel bir burun... ne revizyonu allah aşkına yaaaaaa
sen benim burnumu görmedin mi? ay ben öleyim o zaman ölmüşüm de ağlayanım yokmuş
Valla kusura bakmayın ama bence psikolojik olarak hazır değilmişsiniz herhalde. Bunda doktorun yada hastanenin bir suçu yok. Yeni burnunuz gayet güzel olmuş herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Bence olabilecek en güzel burunlardan biri. Eski resimlerinize bakıyorum da dağlar kadar fark var yani. Kafaya takılacak hiçbirşey göremiyorum,biran önce bu düşüncelerden kurtulup şükredin bence ki pek çok kişi sizin gibi sorunsuz bir burna sahip olmayı istiyor.
burnunun ucu zaten kalkıkmış anladıgım kadarıyla ucuyla oynanmamış kemik düzeltilmiş sadce bence kötü bi yönü yok ama ilerde degiştrmek istersen değiştirirsin ama biraz bekle alış =) özel mesaj atabilsem sorucam hastaneyi amanefes almana bi etkisi varmıydı eski burnunun ?
Arkadaşlar amelıyat oldum kemerim vardı onu aldılar burnumun ustu kaydırak gıbı,bu goruntusune hiç alışamadım.Eskıye donuş mumkun mu acaba?Bır kaç doktora sordum hafıf bır kemer koyabılırz bır revızyon planlayabılırız dedıler.Ilk ameloyatım tecrubesızlıgıme denk geldı ,sıze tavsıyem ucuz dıye bu ozel hastanelere gitmeyın hangi hastane demek ıstedıgımı mutlaka anlamışsınızdır.Bas bas bagırıyrlar,inanmayın ıyı araştırın bır kez olun,yoksa şimdi benım gibi bir ton para dokmeyı bıle goze alıcak duruma gelırsınız.
burnunun ucu zaten kalkıkmış anladıgım kadarıyla ucuyla oynanmamış kemik düzeltilmiş sadce bence kötü bi yönü yok ama ilerde degiştrmek istersen değiştirirsin ama biraz bekle alış =) özel mesaj atabilsem sorucam hastaneyi amanefes almana bi etkisi varmıydı eski burnunun ?
Valla canlarım ıyı yorumlarınız için teşekkur edıyorum ama onden git gide acayıp bır goruntu oluşmaya başladı tahammul edemeyecegım bır goruntu zamana bıraktım nasılsa erken hıc bır doktor hıc bırsey yapamaz 1 seneyı beklıcem eger devam ederse başlka bır yol arıcam çunku mumkun egıl bu goruntuye tahammul edemıyorum onden sopa gıbı bır hal aldı ucundakı kıırdak hatla bellı degıl sankı alnımdan uca dogru ıncelıyormuş gıbı bu resımler eskjı hallerı ben bırde son halını eklıcem ona bakarsınız
Bu arada arkadaşım eger mecbur degılsen olma amelıyat bozma guzellıgını
canım kabul ettiğin için teşekkür ediyorum. resimlerine baktım gerçekten harika olmuş iyi ki de bu ameliyatı olmuşsun resmen havan değişmiş. inan bunları sana moral vermek için söylemiyorum çok ciddiyim. sen bence en kısa zamanda psikolojik destek alıp kendinle daha barışık yaşamanın yolunu aramalısın. eminim ileride çok seveceksin bu yeni halini.... sakın revizyon felan gibi bir saçmalık yapıp da güzelim burnunu mahvetme! gerçi ben bu düşünceye inanamıyorum sanki bizimle kafa buluyormuşsun gibi geliyor :)
Yok yok canım oyle ne bılım keşke amelıyattanm once tasarım yaptırsaydım belkı o zaman bu gorunuşu gorup vazgecerdım eskı kemıgımı gerı ıstıyorum şu anda yapmam gereken tek şey beklemek başka çarem yok ne yazıkkı
fıstık gibi olmuşsun..düşünme artık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?