bende de var o.Bide yeni gelin olarak bu semte geldm.Komşum yok tanıdığım yok,arkadaş yok.Karşımda spor salonu var taa nerelerden insanlar geliyo ben balkondan izliyorum.Çekiniyorum gidemiyorum tek başıma gitmek istemiyorum.Eşime diyorum oda gelmiyo.Aslında bi kere başlayınca sadece 1 kez alışıcaz daha sonra rahat oluruz.
Ev iş bende bunalıyorum kırmaz lazım bunu
Eğer çevrenizde arkadaş edinmek istiyorsanız spor salonu çok doğru bir tercih..Ama tavsiyem tek gitmeniz.Çünkü eşiniz,arkadaşınız gibi yakın çevrenizden biri yanınızda olduğunda yine o kişiye yöneleceksiniz.
apor salonuna gıtmeye cekınıyorum tek basıma acayıp sekılde hemde napıcagım ne yapacagım orda ılk gıttıgım de benı calıstıracak bırı olsa erkek mesela ondan da cekınırım
bazen kendımı acayıp antısosyla hıssedıyorum sankı cevremde hıc kımse yok ıs ev arası mekık dokuyorum baskada bısey yaptıgım yok ee gezeyım tozayım dıyorum sosyal falıyetlerım olsun dıyorum bunları yapacak kımsede bulamıyorum herkez ya evendı ya sevgılısı var tek basımada ne yapabılırımkı ankarda yasıyorum bıde cekıngenım her ortama hemen gıremıyorum.. bu durumu yasayanlar bu durumdan kurtulan lar nasıl astınız??
Aynı durumdayım.. İnsan yüzü görmek istemediğim zamanlar çok fazla. Mesela bugün ailem bi yakınımızın düğününe gittiler bense giyinmeye,süslenmeye öyle şen şakrak bi ortama girmek istemedim. Düğünlerden nefret ediyorum. Oynamayı bilmiyorum. Herkes gülüyo göbek atıyo ben masada onlara özenerek oturuyorum. Bi de beni oynamaya zorladıkları zaman gözlerim doluyo ben niye onlar gibi düğünün tadını çıkartamıyorum diye
Saat 6dan beri gelmediler. Büyük ihtimal sabaha doğru gelirler. Bende bütün gün televizyon izledim birazdan da uyucam. Napalım asosyal olmak da güzel. Kafa dinlemek lazım.
Al benden de o kadar ayağıma kadar fırsat geliyor kalkıp süslenmek gezip tozmak istemiyorum sonrada yalnızım yalnızım diye depresyona giriyorumarkadaş konusunda da kimseye güvenemiyorum ki arkadaşlık kurmayı da çok beceremiyorum
Arkadaşlığa artık hiç inanmıyorum marilynmonroee1. Onların istediğini yaptığımız sürece bizimleler. Böyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum.
Benimde hiçç inancım kalmadı hep ben arar sorarım artık piyasa yapabilecek arkadaş arar olmuşlar ne kadar iyi olursa olsun karsımdaki hiç tam güvenemiyorum en yakınım bile kuyumu kazar bence sonra da içine kapanık oluyoruzzz böyleee
Evet. Ailem böyle asosyal olma insan içine çık derler sürekli.. Şu dünyada ne olursa olsun bizi terketmicek tek kişi ailemiz onlar yanımızda olsun yeter :))
dil kursu yada bir hobiyle ilgili kursa gidebilirsiniz. Dil kursunda bir sürü arkadaşım olmuştu benim
dil kursu nu bende dusunuyorum ankardamı gıttnınız nereyı tavsıye edersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?