antısosyal oldum sızde boyle hıssedıyormusunuz

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
bazen kendımı acayıp antısosyla hıssedıyorum sankı cevremde hıc kımse yok ıs ev arası mekık dokuyorum baskada bısey yaptıgım yok ee gezeyım tozayım dıyorum sosyal falıyetlerım olsun dıyorum bunları yapacak kımsede bulamıyorum herkez ya evendı ya sevgılısı var tek basımada ne yapabılırımkı ankarda yasıyorum bıde cekıngenım her ortama hemen gıremıyorum.. bu durumu yasayanlar bu durumdan kurtulan lar nasıl astınız??

canım arkadaşların yoksa aİLENE,annene,kardeşlerine sarıl dört elle. kız kardeşin varsa eğer çok şanslısın onunla arkadaş olmaya çalış,onunla gez,toz. bir de erkek arkadaşın yoksa bi fikrim var. kız-erkek karşık olan bi spor salonuna yazılabilirsin

bende de var o.Bide yeni gelin olarak bu semte geldm.Komşum yok tanıdığım yok,arkadaş yok.Karşımda spor salonu var taa nerelerden insanlar geliyo ben balkondan izliyorum.Çekiniyorum gidemiyorum tek başıma gitmek istemiyorum.Eşime diyorum oda gelmiyo.Aslında bi kere başlayınca sadece 1 kez alışıcaz daha sonra rahat oluruz.
Ev iş bende bunalıyorum kırmaz lazım bunu

Eğer çevrenizde arkadaş edinmek istiyorsanız spor salonu çok doğru bir tercih..Ama tavsiyem tek gitmeniz.Çünkü eşiniz,arkadaşınız gibi yakın çevrenizden biri yanınızda olduğunda yine o kişiye yöneleceksiniz.

apor salonuna gıtmeye cekınıyorum tek basıma acayıp sekılde hemde napıcagım ne yapacagım orda ılk gıttıgım de benı calıstıracak bırı olsa erkek mesela ondan da cekınırım

bu sorun bende de var bide ben çok sosyaldim ünv hayatımda iş hayatına geçince herşey sıfırlandı ablam başka bi şehirde yakın arkadaşlarım başka başka şehirlerde. ankaranın havası yada suyundan mı burdakilerle arkadaşlıkta kurulmuyo. baya bi yalnızım.

apor salonuna gıtmeye cekınıyorum tek basıma acayıp sekılde hemde napıcagım ne yapacagım orda ılk gıttıgım de benı calıstıracak bırı olsa erkek mesela ondan da cekınırım

İlk gün çekinebilirsin bu çok normal,yabancı insanlar,yabancı bir ortam..Ama zamanla inan alışırsın tabi bu birazda senin çabanla olur.Etrafı gözlemleyerek,yardım isteyerek insanlarla iletişimin gelişecek..Oraya gittiğinde zaten sende göreceksin herkes birbirini tanımıyor,yardım isteye isteye ufak konuşmalar başlıyor sonra yürüyüş bandında sohbetlerle devam ediyor:)Kendimden biliyorum..Sadece sen bir çevreye girmek iste yeter,gerisi geliyor

dil kursu yada bir hobiyle ilgili kursa gidebilirsiniz. Dil kursunda bir sürü arkadaşım olmuştu benim

2 haftadır anti-sosyalliğin dibine vurdum ... Bu akşam eşimle sinemaya gittik de insan görünce korktum unutmuşum neye benzediklerini

Offffffffffffff al benden de o kadar konu sahibesi Burda tanıdığım ve sevdiğim bir kız arkadaşım var, güya ortamlara girip sevgili yapacaktık beraber, şimdi kazmanın biri buna yanaştı ve çift oldular Ben de yalnız kaldım iyi mi Şimdi ortamlara gidecek yeni bekar kız arkadaş bulmak gerekiyor sil baştan , burdan buyrun yakın

Aynı durumdayım.. İnsan yüzü görmek istemediğim zamanlar çok fazla. Mesela bugün ailem bi yakınımızın düğününe gittiler bense giyinmeye,süslenmeye öyle şen şakrak bi ortama girmek istemedim. Düğünlerden nefret ediyorum. Oynamayı bilmiyorum. Herkes gülüyo göbek atıyo ben masada onlara özenerek oturuyorum. Bi de beni oynamaya zorladıkları zaman gözlerim doluyo ben niye onlar gibi düğünün tadını çıkartamıyorum diye
Saat 6dan beri gelmediler. Büyük ihtimal sabaha doğru gelirler. Bende bütün gün televizyon izledim birazdan da uyucam. Napalım asosyal olmak da güzel. Kafa dinlemek lazım.

Al benden de o kadar ayağıma kadar fırsat geliyor kalkıp süslenmek gezip tozmak istemiyorum sonrada yalnızım yalnızım diye depresyona giriyorum arkadaş konusunda da kimseye güvenemiyorum ki arkadaşlık kurmayı da çok beceremiyorum

Anti sosyal değiliz kızlar asosyaliz.Bende çekingen bir yapıya sahibim.

1.asosyallik kişinin topluma uyum sağlayamaması, kendini toplumdan soyutlaması ve/veya kendi içine kapanmasıdır... duruma ve isteğe göre psikolojik veya psikiyatrik tedavi gerektirebilir...

antisosyallik ise bir tür kişilik bozukluğudur... sürekli olarak topluma, düzene ve otoriteye karşı olma halidir... ilerleyen safhalarda suça yönelirler... psikiyatrik tedavi gerektirir...

Arkadaşlığa artık hiç inanmıyorum marilynmonroee1. Onların istediğini yaptığımız sürece bizimleler. Böyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum.

Arkadaşlığa artık hiç inanmıyorum marilynmonroee1. Onların istediğini yaptığımız sürece bizimleler. Böyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum.

Benimde hiçç inancım kalmadı hep ben arar sorarım artık piyasa yapabilecek arkadaş arar olmuşlar ne kadar iyi olursa olsun karsımdakine hiç tam güvenemiyorum en yakınım bile kuyumu kazar bence sonra da içine kapanık oluyoruzzz böyleee

Son düzenleme:

Evet. Ailem böyle asosyal olma insan içine çık derler sürekli.. Şu dünyada ne olursa olsun bizi terketmicek tek kişi ailemiz onlar yanımızda olsun yeter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…