Anuşka ve Ailesinin Dünyası

Ablam çok güzel yaa
Kadınların en çok vakit geçirdiği yer olan mutfaga koltuk yerleştirmekle iyi yapmışsın valla
bayıldım çok çok güzel Allah ağız tadınızı bozmasın :Saruboceq:

Eylülüm, sağolasın canım benim.

kuzuuuuuuuuuuuum evini pek bi sevdim sonsuza kadar mutlulukla yaşaman dileğiyle.................

bir ev bu kadar mı sıcak, doğal ve modern görünür.eminim sizin karakteriniz de yansımış evinize.sağlıkla huzurla oturmanızı dilerim.a.s.

kuzuuuuuuuuuuuum evini pek bi sevdim sonsuza kadar mutlulukla yaşaman dileğiyle.................

bir ev bu kadar mı sıcak, doğal ve modern görünür.eminim sizin karakteriniz de yansımış evinize.sağlıkla huzurla oturmanızı dilerim.a.s.

Güle güle oturun ben en çok mutfağı beğendim..

Çok ama çok beğendim,mis gibi..Her yeri ayrı şirin,ayrı güzel opuyorumnanaktan

Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

bayıldım çok güzel bir ev,benim sevdiğim renkler,mutfağa bende bayıldım ,güle güle otur canım,

Ablacım evin çok şık ve iç açıcı. Mutfağına bayıldım ayrıca normalde mutfakta zaman geçirmeyi hiç sevmem ama bu mutfak süper mutfağım böyle olsaydı bende çıkmazdım.

çok güzel eviniz özellikle mutfağanıza bayıldım sağlıkla huzurla güle güle oturun opuyorumnanaktan

ne güzelmiş eviniz........ Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluk eksik olmasın, güle güle oturun

ablacımmm çok güzel sıcacık bir ev bayıldım..
aslında tam tahmin ettiğim gibide diyebilirim...
özelliklede mutfağa bittim..
bende olsam hiç çıkmazdım sanırım..
güle güle sağlıkla oturun ömür boyu inşallah..

ne güzelmiş eviniz........ Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluk eksik olmasın, güle güle oturun

Beğendiğinize sevindim. 17 yıldır bu evde oturuyorum ve hala çok seviyorum evimi.

Evinizi beğendim ve neden küçük demişsiniz anlamadım gayet büyük ve ferah. Özellikle mutfak çok hoşuma gitti. Güle güle oturun :)

anuşkammmmm küçük demişin ama güzel evin varrrrrrr
ya o ne kadar güzel mutvak ya bayıldım
benim içinde iyi bi fikir işimiz mobilya dekarasuyon
la uğraşyorum güzel ve kulanışlı mutvafan var
güle güle oturrrrrrrrolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…