Anuşka ve Ailesinin Dünyası

çok güzel huzur veren bir evin varmış.güle güle otur inşallah.özelliklede mutfağına bayıldım.ben olsam bende ordan çıkmazdım :))

çok beğendim dağınık değil ama herkesın kendı odasından sorumlu olması toplaması ne güzel birine ardından kalanları toplatmak cok kotu ıyı yetısmısler demek kı

Anuşkacım, oturma odanı sıcak renklerle döşemişsin ve çok uyumlu..
Klimanın altındaki duvarı çok beğendim vereliniortak
Mutfak kesinlikle iç açıcı..İnsanın tabiki ordan çıkası gelmez..Özellikle mutfaktaki 3lü paspasına bittim yaa, harika zemuszemus
Çocukların odaları da ilgi alanlarını yansıtıyor, ben çok beğendim evini, huzur eksik olmasın evinden inşallah Şeniz

anuşkamm yuvan çok huzurlu ve sıcacık görünüyor..
bu yuvada ömürr boyu mutlu olun..
bende mutfak diyorummyerimseniben

Evinizi beğendim ve neden küçük demişsiniz anlamadım gayet büyük ve ferah. Özellikle mutfak çok hoşuma gitti. Güle güle oturun :)

çok güzel huzur veren bir evin varmış.güle güle otur inşallah.özelliklede mutfağına bayıldım.ben olsam bende ordan çıkmazdım :))

çok beğendim dağınık değil ama herkesın kendı odasından sorumlu olması toplaması ne güzel birine ardından kalanları toplatmak cok kotu ıyı yetısmısler demek kı

anuşkamm yuvan çok huzurlu ve sıcacık görünüyor..
bu yuvada ömürr boyu mutlu olun..
bende mutfak diyorummyerimseniben

Sağolun kızlar. Beğenmeniz benim için gerçekten önemli. Allah herkese başını sokacak sıcak bir yuva versin inşallah.

mutfak on numara
ve oğlunuzun odasını da çok beğendim
çok sıcacık bir yuva
mutlu günler yaşayın umarım
iyi ki eklemişsiniz

çok güzel evin var mutfağına bayıldım benim olsa eğer o mutfaktan çıkmazdım heralde iyi günlerde otur canım

ben de yeni bir eve taşınacağım ve tadilat yaptırıyorum.bu yüzden kk deki ev resimlerine sürekli bakıp fikir alıyorum.

bu güne kadar gördüğüm evlerin içinde en güzeli diyebilirim.çünkü evinizde yaşanmışlık var.evinizin bir kişiliği var.huzur veriyor insana.güle güle oturun inşallah

anuşka ablacım,
eviniz gerçekten çok hoş,vaktinizin çoğunu mutfakta geçirmekte haklısınız,mutfakta kullanılan renkler insanın içini açıyor,kızınızın odası tam bir genç kız odası,kızlar özellikle oyuncaklarından ve cibinliklerinden ödün vermiyorlar,oğlunuzun odasıda dikkatimi çekti,teknolojiye,müziğe olan düşkünlüğü odasına yansımış,İstanbul'da olsanız amcamın oğluyla tanışmasını isterdim,sanırım çok iyi anlaşırlardı,o da oğlunuz gibi gitar çalıyor,hatta kendi çaplarında birde grupları var ve teknolojiyle çok haşır neşira.s
Evinizde sağlık ve huzurla oturmanızı dilerim

evinde neşe huzur mutluluk sağlık eksik olmasın
mis gibi bir ev içim ı sındı valla

mutfak on numara
ve oğlunuzun odasını da çok beğendim
çok sıcacık bir yuva
mutlu günler yaşayın umarım
iyi ki eklemişsiniz

çok güzel evin var mutfağına bayıldım benim olsa eğer o mutfaktan çıkmazdım heralde iyi günlerde otur canım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Çok güzel ifade etmişsin canım, teşekkür ederim. Evet, evimde yaşanmışlık var; çünkü bu evin her noktasını biz kullanıyoruz. Bizim misafir odamız, misafir tuvaletimiz, misafir tabağımız... yok. Biz ne kullanıyorsak misafir de onu kullanıyor.

Munem, canım evimi beğenmene çok sevindim.
Keşke İstanbul'da olsaydım ve keşke tanıştırabilseydik çocukları. Benimkinin de bir grubu var. Hayatı gitar çocuğun. Bu yıl ÖSS'ye girecek, bakalım neler olacak...

çok güzel çok şık. ben çok beğedim. güle güle oturun.

evinde neşe huzur mutluluk sağlık eksik olmasın
mis gibi bir ev içim ı sındı valla

çok güzel evin maşallah

cok guzel sade ve duzenli
gule gule oturun

Sağolun arkadaşlar. İnanın, güzel olmasından çok sıcak ve huzur verici olması önemli benim için.

öncelıkle hic 17 yıllık bir ev gıbı durmuyor tebrık ederım ama emınım zamanla ufak tefek degısıklıkler yapmıssınızdır....dolap oldukca cok kullanmamanın avantajı butun esyayı topladıgı ıcın ...ev hıcde kucuk degıl bence hersey gayet orantılı....cok temız ve duzenlı ne guzel allah bır kız bırde oglan vermıs buyutmussunuz....cok begendım allah herkese versın...

Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım.
Evet ev 17 yıllık ama bir buçuk yıl önce biraz tadilat gördü. Salon bölünerek bir oda daha çıkarıldı, mutfak balkonu içeri alındı vs.
Evlendiğim günden beri kullandığım tüm dolapları( vitrinler dahil) evden attım. Sadece koltuklarım ve yataklar kaldı. Her yer dolap oldu. Çok da memnunum; çünkü oldum olası yayıntı sevmem.

Temiz tertipli düzenli insanın hali hemen anlaşılıyor Ablacım tebrik ederim valla evin hiç te öyle 17 yıllık gibi durmuyor yeni gelin evi gibi huzurlu mutlu bir yuva olduğu her haliyle anlaşılıyor

Harika bayıldım. Herşey tek kelime ile uyumlu ve muhteşem. Allah güle güle, sağlık ve huzur içinde oturmak nasip etsin.

aayyyy ablacım evin harika gerçekten çok sıcak bir ev seni tebrik ediyorum ayrıca çok zevklisin ve mutfağına bayıldım çok harika güle güle oturun inşaallah

Temiz tertipli düzenli insanın hali hemen anlaşılıyor Ablacım tebrik ederim valla evin hiç te öyle 17 yıllık gibi durmuyor yeni gelin evi gibi huzurlu mutlu bir yuva olduğu her haliyle anlaşılıyor

Harika bayıldım. Herşey tek kelime ile uyumlu ve muhteşem. Allah güle güle, sağlık ve huzur içinde oturmak nasip etsin.

aayyyy ablacım evin harika gerçekten çok sıcak bir ev seni tebrik ediyorum ayrıca çok zevklisin ve mutfağına bayıldım çok harika güle güle oturun inşaallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…