Anuşka ve Ailesinin Dünyası

vallahi tek kelime ile harika
heryerde hoş bir ağırlık var
mutlulukla huzurla oturun hep

Çok modern ve sade bir evin var Anuşkacığım, sağlıkla mutlulukla uzun yıllar oturursunuz inşallah

Güle güle oturun inş... Hiçte 17 yıllık bir ev gibi durmuyor.. Çok güzel düşemiş ve bakmışsınız:))

eviniz cok şık ,cok güzel.mutfaktaki paspaslar cok hoşuma gitti

Sağol canım. Paspaslar İkea'dan.

vallahi tek kelime ile harika
heryerde hoş bir ağırlık var
mutlulukla huzurla oturun hep

Çok modern ve sade bir evin var Anuşkacığım, sağlıkla mutlulukla uzun yıllar oturursunuz inşallah

özellikle mutfağa bayıldım çok güzel eviniz güle güle oturun

Güle güle oturun inş... Hiçte 17 yıllık bir ev gibi durmuyor.. Çok güzel düşemiş ve bakmışsınız:))

Teşekkür edrim arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim.

özellikle mutfağa bayıldım çok güzel eviniz güle güle oturun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

cok guzel bir ev bende ozellikle mutfaga bayildim
Allah saglikla mutlulukla huzurla oturmanizi nasip etsin

:lepi:ablacım evin çok güzel huzur ve mutlulukla oturun inşallah hep mutlu olun özellikle mutfağına bayıldım mutfak dolapları tam benlik çok güzel

cok guzel bir ev bende ozellikle mutfaga bayildim
Allah saglikla mutlulukla huzurla oturmanizi nasip etsin

:lepi:ablacım evin çok güzel huzur ve mutlulukla oturun inşallah hep mutlu olun özellikle mutfağına bayıldım mutfak dolapları tam benlik çok güzel

Sağolasınız kızlar.
Böcüküm mutfak dolaplarını ben kendim seçmiştim; ama hepsi alttan açıldığı için çok da kullanışlı olmadı.

:1no2:ama ben böyle dolapları çok beğeniyorum inşallah evim biterse hep böyle dolap yaptırmayı düşünüyodumbilmiyorumkismile

ablacım çok güzel ve şık bir evin var ..hemşeriyiz aynı zamnda nerede oturuorsunuz semt olarak yani :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…