aof 2.sınıf olanlar buraya

iyi fikir valla epeydr film izlemiyordm ben de mi izlesm?

kota sorunun falan yoksa izle valla
eskiden cd'ye para verirdim şimdi burdan online izliyorum tabi bazen donma falan oluyor ama napim:)
film izleyelim öneriler de bulunuruz birbirimize:))

neyse canım ben çıkıyorum iyi geceler
hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)

Son düzenleme:

iyi gidiyor ama geçen günden bugüne kadar 2 film izleyebildim ya
siyah kuğu ve testere 7 izledim tavsiye ederim bu filmleri sana

testere7 yi 3d izledim sinemada içinde gibiydim süperdi.ben de jonny depp in ve angelina jolie nin turist i izledim.sonra jude law ın tatil filmini izledim.tatil bayagı güzeldi

testere7 yi 3d izledim sinemada içinde gibiydim süperdi.ben de jonny depp in ve angelina jolie nin turist i izledim.sonra jude law ın tatil filmini izledim.tatil bayagı güzeldi

aa ben de turist'i merak ediyordum ben de izleyeyim bari:))
bu film ödül mü ne almıştı?:26:yanlış mı hatırlıyorum acaba

aa ben de turist'i merak ediyordum ben de izleyeyim bari:))
bu film ödül mü ne almıştı?:26:yanlış mı hatırlıyorum acaba

evet tatlım ödül almıştı.biraz ağır bir film am johny depp için izlenir. bir de johny depp in beny an john diye bir filmi var çok hoşuma gitti

kızlar yeri mi değil mi bilmiyom ama
ben lise 3 terkim..bu sene açıköğretim liseye başvurayım dedim ama lise 3ten terk edenler liseyi bitiremez dedi ordaki adam..şaşırdım.bi ben miyim dedim yani..nasıl devlet böyle bişey yapar dedim.adam ben bilmem dedi..ondan sonra moralim bozuldu ve hiç araştırmadım..bilginiz var mı..??yardımcı olursanız sevinirim..teknis liseden terkim:84:

ya herkes iktisattan 15-16 doğru yapmış. bense o kadar soru ezberlememe rağmen 7net görünüyo((7 taneninde cevabını bilmiyorum(( offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çıkmış sorulardan 1 tane wardı galiba iktisatta.genelde mantık yürütmeydi aslında çok zor deildi ama ara sınav a göre zordu iktisada giriş.ben kursa gitmiştim iktisattan o yüzden biraz daha sanslıyım.ara sınavm 84 finalden de 15 yada 16 doğrum cıkcak.ortalama 60 olck sonunda mezun oluorum ya.

büte kalmadım kızlarr çok sevinçliyimm yaa

DERS AS YS BS BAŞARI
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 90 70 - 76 G
2061 - TİCARET HUKUKU 67 70 - 69 G
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 60 60 - 60 G
2063 - KAMU MALİYESİ 97 87 - 90 G
2064 - İSTATİSTİK 81 92 - 89 G
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 84 70 - 74 G
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 40 56 - 51 G

Son düzenleme:

tebrikler tatlım ben de mezunum artık.çok mutluyum

Kızzzzzzzzzzzzz bulancak nerdesin?telefonun olsa msj atıcam o derecesonuçlar açıklandı.hadi bak.beklediğimiz an geldi.iyi haberler ver bana

Kızzzzzzzzzzzzz bulancak nerdesin?telefonun olsa msj atıcam o derecesonuçlar açıklandı.hadi bak.beklediğimiz an geldi.iyi haberler ver bana

selam canım ya 1 haftadır bigisayarın adaptörü bozuktu giremedim
bugün açtım baktım bilgisayarı
notlarıma baktım ve geçmişim bütün derslerimden
çok mutluyum ya,benim için dua edecektin sağol canım dualarını esirgemediğin için
sınırdan falan da geçmemişim 57yle geçmişim ya
çok şükür ALLAH'ıma
bu arada sen de mezun olmuşsundur daha önceden diyordun zaten:)
hayırlı olsun canım benim

rica ederim canım.çoook sevindim.evet mezun oldum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…