Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben meslek yüksek okulundan bu yıl mezun oldum dikey geçiş ile işletme 3. sınıftan başlicam...
arkadaşım geçen sene 4 derse girdi bu sene işletme 3. sınıfa geçti...
ama sistem bu sene değişmiş ben direk 3. sınıf oldum...
arkadaşım o 4 dersi bu sene 6 dersinle birlikte alıcaksın dedi...
dersler konusunda aklım karıştı yardımcı olurmusunuz???
şimdi benim 10 dersimmi olucak 6 dersimmi???
:18::18:
internetten nerelerden soru bulabiliriz?? ya da konu anlatımı?? çıkmış sorular??
merhaba arkadaşım.bende senin gibi dikey geçişle 3,sınıftan başlıyorum ve aynen arkadaşının dediği gibi 10 dersimiz olacak.![]()
bende sizin gibiyim 10 dersim var ve işletmeyi seçtim. bende daha çalışmaya başlamadı. bi üst sınıfa geçmek için kaç dersi geçmemiz gerekiyo biliyo musunuz arkadaşlar?
benim 3.sınıfdan olan 4 dersim var malesef.bu yıl mezun olmam lazım.
internette bakındımda daha önce çıkmış soruları çözümlü falan satıyorlar.tek ders 2.5 tl .
acaba ne kadar doğrudur güvenemiyorumki.
Hangi kitap acaba o bende kaynak arıyorum. Geçen eşim sormuş kitapçılara murat yayınlarının 3 kitabı 75 tl demişlereşim iktisat okuyor. geçen sene netten bi siteden geçmiş senelerin sorularını satın aldı.sınavdan 1 gün önce oturdu soruları çözdü başka kitap yüzü açmadı.1 dersi kaldı mezun olmasınabu sene bende işletmeye kaydoldum.bende o siteden isteyecem soruları.
Hangi kitap acaba o bende kaynak arıyorum. Geçen eşim sormuş kitapçılara murat yayınlarının 3 kitabı 75 tl demişler
Bana fazla gibi geldi ama bilmiyorum sizce nasıl uygun mu siz hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?:26:
netten bi siteden geldi kitapçık canım.ders başına ara,final, bütünleme soruları 7.5+7 tl kargo ücreti var.
ders ders seçip istiyorsun