AÖF BÖLÜMÜ OKUL YARDIM ÇOK KARARSIZIM

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Şu anda eşimle boşanma döneminde olduğumdan dolayı sürekli kendime bir çıkış yolu arıyorum. AÖF te ikinci üniversite kapsamında çocuk gelişim okuyorum örgün de halkla ilişkiler kazanmıştım bölüm kötü gelecek vaat etmiyor bu sene yeniden üniversite sınavına gireceğim ama babam örgünden okumama asla izin vermiyor önerebileceğiniz açık öğretim bölümü var mı kendimi ona göre yönlendireyim

Ablacım aöfle normal ünv asla aynı olmaz. Ünv mezunları işsiz, AÖFyle bir yere varamazsın.

Sen örgün yaz. Babana da ben kararlıyım gerekirse evden giderim sokağa düşerim ama okula gidicem diceksin.

Başından evlilik geçmiş koskoca kadınsın. Kendi kararını ver uygula bu kadar.

Örgün okumana izin vermiyosa calismana da izin vermeyecek, yanlis miyim?

4 yıllık sosyal hizmet bölümü bunu okuyabilirsin.

Kotu gozle bakmak isteyen is ortaminda da bakar, hatta is ortaminda belki daha cok bakan olur.. Okulda kim bilecek?
Yapabileceğim bişey yok abla zaten baba evinde de esir gibiyim korkularından dışarı bırakmıyorlar haklı olarak bi de eşim babamı arayıp onun benden önce hangi erkekle düşüp kalktığı belli değil demiş

Alnınızda boşanmış yazmıyor, anladığım kadarıyla ülke çapında ünlü de değilsiniz. Örgün eğitimde de kimse sizin boşanmış olduğunuzu anlamaz siz söylemezsiniz. Hadi arkadaş grubunuz oldu söyledi, inanın umurlarında olmaz. İnsanların hayatında sizin boşanmış olmanızdan daha önemli şeyler var. Ha babanız muhtemelen tuhaf bir bakış açısına sahip ve sizin boşanmış olmanız sebebiyle erkeklerin size birliktelik yaşamak için yaklaşacağını düşünüyor. O iş sizde biter, size güvenmiyor demek ki... Bence kesinlikle bu durumda çiğneyin ailenizi. Geleceğiniz söz konusu.

Dedim ya böyle bişey olmadığı halde eşim o benden önce çok erkekle düşüp kalktı bakire bile değildi demiş şimdi de o..pı olur demiş

Baban da inanmis mi hemen?
Şerefli olan erkek karısının geçmişinde gercekten uygunsuz seyler olsa bile ortaya dokmez, bitirse bile susar yoluna gider..
Cok kucuksun daha ama senin cok iyi bi insana denk gelip mutlu bi yuva kurup ayri bi duzen oturtmani istiyorum.. Cunku kendi ailen de sıkıntılı, işin sorun, okuman sorun, gezmen sorun tozman sorun.. Cok cok sevgi dolu, merhametli, adam gibi biri denk gelir insaAllah da, huzuru mutluluğu tadarsin yuvanda..

İnşallah ablam inşallah

Dedim ya böyle bişey olmadığı halde eşim o benden önce çok erkekle düşüp kalktı bakire bile değildi demiş şimdi de o..pı olur demiş
Elin boşanacak kadar geçinemediğiniz adamına mı inanıyor size inanmak yerine? Bence oturup bunu konuşmanız lazım. Kaldı ki isterse o şekilde olsun, birliktelik yaşadınız diye o** mu oluyormuşsunuz. Bence babanızın size dair güven sorunlarını konuşursanız örgün eğitime rahat rahat çalışırsınız.

Abla babam ben kaçmadan önce de örgün eğitime karşıydı onun gözünde kız çocukları okuyamaz

Abla babam ben kaçmadan önce de örgün eğitime karşıydı onun gözünde kız çocukları okuyamaz
Ondan sonra böyle adamlar karılarına kadın doktor isterler. Tövbe estağfurullah. Kaç yaşındasın? Bak sen gir sınava, yapabildiğin kadar iyi bir şey yap sonra baba evden çıkıyorum bak ben bu bölümü kazandım, hayatım söz konusu de. Babanla güven sorununu çözmezsen seni görücü usulü evlendirirler yine bir iki yıla kalmaz. Maazallah kötü yola düşersin yoksa... Hayatını konuşmaya çekindiğin için mahvetme.

Şu anda bile zaten kocanın evine dön diyorlar abla ya babaannemler evde dul bekletme diyorlarmış

Canım çocuk gelişimi bölümü aöfte okuyarak öğrenilecek bir bölüm değil. Açık öğretimden çocuk gelişimi bölümünü kaldırmalı hatta. O kadar fazla 2 yıllık çocuk gelişimi var ki yığılma oldu aöf yüzünden. Herkes aöften çocuk gelişimi okuyor. Bitirsen dahi yardımcı öğretmen olup sürüneceksin. Çoğu arkadaşım bu durumda ve çok üzülüyorlar.
Yorumları okudum. Normal üniversiteye gidip okuyamama durumun yoksa 4 yıllık aöf bölümlerine göz atmanı öneririm. Sosyal Hizmetler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…