S sebboyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2009 Mesajlar 1.381 Emoji Skoru 5 Puanlar 116 Yer İstanbul 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #1 aöf sınavsız dikey geçiş yapmış olan biri o bölümü bırakıp dgsye girip başka lisans olan bölümde okuyabilirmi arkadaşlar!!
aöf sınavsız dikey geçiş yapmış olan biri o bölümü bırakıp dgsye girip başka lisans olan bölümde okuyabilirmi arkadaşlar!!
cimcime1991 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2012 Mesajlar 1.307 Emoji Skoru 9 Puanlar 88 1 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #2 sebboyyy .!.: aöf sınavsız dikey geçiş yapmış olan biri o bölümü bırakıp dgsye girip başka lisans olan bölümde okuyabilirmi arkadaşlar!! Genişletmek için tıkla... aynı soruyu bende sordum tatlım ya cevap veren olmamış ama bilgin oldumu girebiliyor muymuşuz?
sebboyyy .!.: aöf sınavsız dikey geçiş yapmış olan biri o bölümü bırakıp dgsye girip başka lisans olan bölümde okuyabilirmi arkadaşlar!! Genişletmek için tıkla... aynı soruyu bende sordum tatlım ya cevap veren olmamış ama bilgin oldumu girebiliyor muymuşuz?
S sessia Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2013 Mesajlar 195 Emoji Skoru 5 Puanlar 46 Yer İstanbul 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #3 bence o bölümü bırakmana gerek yok sonucta ikinci üniversite olarak aöf okunabliyor. o zaman dgs ile örgünden okuyup aöfü de ikinci üni olarak devam ettirebilirsin
bence o bölümü bırakmana gerek yok sonucta ikinci üniversite olarak aöf okunabliyor. o zaman dgs ile örgünden okuyup aöfü de ikinci üni olarak devam ettirebilirsin