Aöf ve kep toreni

Tatli serce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
6
0
1
30
Arkadaslar ben bu yıl açıköğretim son sınıf ogrencisiyim. Sanırım bütün öğrencileri değilde başarılı olan öğrencileri Eskişehire kep törenine davet ediyorlar. BanAda az önce mesaj geldi davet edildim,ama kep töreni 30.Mayıs Eskişehir'de olcak fakat kpss alan sınavım var 29 mayısta .. gidip gitmemek arasında kararsız kaldım bide nasıl oluyor kep töreni işleri kıyafetler orda mi kiralanıyor ?daha önce giden arladslar varmı bana bi anlatsaniz

Bence gidin ya bir kere olacak bir sey. Sinavdan once olsa gitmeyin dersim ama bence tarihi de uygun ama mutlaka onceden kep olayini arastirip halledin.

Bence gidin ya bir kere olacak bir sey. Sinavdan once olsa gitmeyin dersim ama bence tarihi de uygun ama mutlaka onceden kep olayini arastirip halledin.
Teskkr ederim bende gitmeyi düşünüyorum ama dedigim gibi açıktan okudugum için nasıl oluyor falan bi bilgim yokk bide kimseyi tanımıyorsn arkadaş falanda yokk kararsiz kaldım bu yuzden:)

Bence içinizde kalacaksa gidin. Ama sizin için önemli değilse, hele ki yalnız olacaksınız değmez. Ben şahsen kepli foto bile çektirmedim.

Bence içinizde kalacaksa gidin. Ama sizin için önemli değilse, hele ki yalnız olacaksınız değmez. Ben şahsen kepli foto bile çektirmedim.
Benim için çok önemli aslında gitmezsem hep içimde kalcak bunu biliyorum.beni tek rahatsız eden şey uzak biyerde olmasi ve hoc kimseyi tanımıyor olmam .gerçi ailem ve eşimle gidcem saniirm gitmeye değer yaa ..keşke gitseydim demek daha kötü gibi:)

Benim için çok önemli aslında gitmezsem hep içimde kalcak bunu biliyorum.beni tek rahatsız eden şey uzak biyerde olmasi ve hoc kimseyi tanımıyor olmam .gerçi ailem ve eşimle gidcem saniirm gitmeye değer yaa ..keşke gitseydim demek daha kötü gibi:)
karakterle alakalı tabi. ben kendi düğününden bile sıkılmış, gelinlik tarafına zorla giydirilmiş biriyim, ne tavsiye veriyorum ki :KK53::KK53: İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. İçinizde kalmasın

Aa ilk defa duydum böyle bir şeyi. :) Şanslısını ve başarılısınız demek ki, gidin bunu yaşayın. :) İleride çağırdılar da ben gitmedim diye kaçmış bir fırsat olarak anlatacağınıza, gittim bunu da yaşadım dersiniz. Bir kuzen, bir kardeş, sadece anne, bir kişi alın yanınıza. Ben tek de giderdim, bizi çağıran organizasyonunu da düşünmüştür herhalde. Okula telefon aç sor, nasıl olacak organizasyon diye. Belki kalacak yer bile ayarlamışlardır. :)

Aa ben de 3 sınıfım ilk defa duydum. Belki beni de çağırırlar. Ortalamaniz kaç acaba ?
Ben olsam giderdim, çocuklarımın gururlanacağı bi fotoğraf olurdu :)

Örgün okudum, ne törene gittim ne kep taktim. İçimde de kalmadı. Stadyumda yapılmıştı bi ton kalabalığı sıcağı çekemedim, o kep i artık anaokukunu bitiren yegenime taktiklarindan beri komik geliyor, bence o işkenceye değmez.

Aa ilk defa duydum böyle bir şeyi. :) Şanslısını ve başarılısınız demek ki, gidin bunu yaşayın. :) İleride çağırdılar da ben gitmedim diye kaçmış bir fırsat olarak anlatacağınıza, gittim bunu da yaşadım dersiniz. Bir kuzen, bir kardeş, sadece anne, bir kişi alın yanınıza. Ben tek de giderdim, bizi çağıran organizasyonunu da düşünmüştür herhalde. Okula telefon aç sor, nasıl olacak organizasyon diye. Belki kalacak yer bile ayarlamışlardır. :)

Evet basariliyim ama pek şanslı olduğum soylenemez valla ortalmami biomiorum hep onur belgesi verildi .eşimle bu konu yuzunden tartstik ve gitmiyorum. . O kadar çok kirildim kii :(hep hayalim olan bişeydi ve suan içimde zerre kadar mutluluk kalmadi

Back
X