- Konu Sahibi blackeyes06
-
Sözelciyim ben aslıda adalet,tarih ve sosyoloji diye düşünüyorum 3 nün arasında kaldım.
İngilizce dersi var mı peki var diye tahmin ediyorum eğer tek ingilizce zayıf olursa mezun olabiliyormusunuz,bir de neden bıraktınız.Bend3 edebiyat okuyordum braktim.Adaleti dusunuyorum simdi
İngilizce dersi var mı peki var diye tahmin ediyorum eğer tek ingilizce zayıf olursa mezun olabiliyormusunuz,bir de neden bıraktınız.
Ben de bu sene aöf den tercih vereceğim aöfnün her bölümünde ingilizce var diye biliyorum eğer ortalama tutarsa ve ingilizce zayıf olursa sadece diploma alınmıyor mu ? Benim de ingilizcem iyi değil.
Kredili sistemi hala pek anlayamadım ama ben mesela İngilizce 1'den iki sınavdan da 30'ar puan alıp DD ile geçmiştim (ortalamam 2.40 falandı). İngilizcen FF olursa kaldı oluyor ve sadece o dersten kaldıysan tek ders sınavı oluyor ağustos gibi sanırım onda verirsen alabiliyorsun diplomayı. Ben İng3'ten kaldım ing.4ten de kalıcam sanırım. benim diploma isi uzayacak herhalde.
kredili sistemi hala pek anlayamadım ama ben mesela ingilizce 1'den iki sınavdan da 30'ar puan alıp dd ile geçmiştim (ortalamam 2.40 falandı). Ingilizcen ff olursa kaldı oluyor ve sadece o dersten kaldıysan tek ders sınavı oluyor ağustos gibi sanırım onda verirsen alabiliyorsun diplomayı. Ben ing3'ten kaldım ing.4ten de kalıcam sanırım. Benim diploma isi uzayacak herhalde.
muaf olunmuyormu yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?