aöfden kaç aldınız:(

İngilizce dersi var mı peki var diye tahmin ediyorum eğer tek ingilizce zayıf olursa mezun olabiliyormusunuz,bir de neden bıraktınız.

Ben edebiyat bolumunun aofde ilk acildigi sene kayit olmustum.1.sinifta o zaman ing yoktu 7 tane ders vardi Sanirim.cok calismama ragmen ilk sinavlardan 4unden gectim.3 taneden sinava girmem lazimdi sinava gitmedim :) osmanlica dersi vardi sinavsa mes3la arapca bir metin veriyolardi bosluk brakiyorlardi.seceneklerde arapca onlari okucan turkceye cevircen dogruyu bulcan zor gelmisti bana :) bide ben bolumu bitirsem de ogretmen olabilcegimi sanmiyorsum (cunku orgunde okuyan cok kisi var ) bu nedenle biraktim.Ama hala kayit yenileme gonderiyolar eve ama bir daha okumam bu bolumu

Canım ben de açık öğretimden Halkla İlişkiler okuyorum 10 dersten 4ünden geçmişim diğer 3 tanesi 40 3 tanesi de 35,25,15 :)... Durum vahim yanii anlicağın. Hiç çalışmıyorum tabii o da apayrı bir mevzuu:18:

Ben de bu sene aöf den tercih vereceğim aöfnün her bölümünde ingilizce var diye biliyorum eğer ortalama tutarsa ve ingilizce zayıf olursa sadece diploma alınmıyor mu ? Benim de ingilizcem iyi değil.

Kredili sistemi hala pek anlayamadım ama ben mesela İngilizce 1'den iki sınavdan da 30'ar puan alıp DD ile geçmiştim (ortalamam 2.40 falandı). İngilizcen FF olursa kaldı oluyor ve sadece o dersten kaldıysan tek ders sınavı oluyor ağustos gibi sanırım onda verirsen alabiliyorsun diplomayı. Ben İng3'ten kaldım ing.4ten de kalıcam sanırım. benim diploma isi uzayacak herhalde.

bende pek anlayamadım bu sıstemı aof kredılı sıstem not hesaplama robotuu var dun bı hesap yaptım mesela ben dersın bırınden 45 aldımm yıne 45 alırsam kosullu gecıyorum ıns alırım ya

Kamu yönetimi 3.sınıf okuyorum dönem başı da 6 ders alıyorum bütün derslerden iyi dereceyle geçiyorum.Sonuç olarak dönem sonu ortalamam da iyi geliyor.Bu geçme işi sadece derslere zaman ayırmayla alakalı.Formülü günlük çalışmak ...

muaf olunmuyormu yahuuu

evet aslında gunluk duzenlı calısmak lazım fakatt benım bı suru sorumluluklar var ne zamn vakıt bulursam o zamn calısıyorum bazı gunler cok yorgun oluyorum calısamıyorum buda cabası yanıı ınss gecerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…