Apandisit acil!

9 yaşındayken okulda aniden başlamıştı ağrım salı günüydü o gece kıvrandıracak boyuta döndü. ertesi sabah babam acile götürdü.. malesef aptal doktor üsütme dedi iğne ve ilaçla gönderdi ama ağrım geçmedi.. perşembe günü aynı yere annem götürdü başka doktor daha beni görür görmez anladı. uyumamı dahi istemiyordu ve beni uyku bastırıyordu. sonra apandistimin patladığı anlaşıldı acil ameliyat oldum bende. hiç unutmam yemyeşil kustum günlerce o çocuk halimle ölümden döndüm diye yıllarca psikolojim bozuk yaşadım

Ya o halde hiç mi tahlil felan yapmadılar yazıkk

Kaçgün çekmişsiniz çocuk halinizle

Zaten patlaması demek o vucuda zehirin yayılıyor olması ölümcül

Kimbilir organlarınız ne kadar zarar gördü

Geçmiş olsun sizede

benim ilk gittiğim doktor üşütmüş dediğinden bir gece boyunca annemler şişeye sıcak su koyup karnıma tuttular meğer apandisit sevmezmiş sıcağı benimki patlamıştı ve zehir kanıma karışmıştı

aynı durumu bende yapmıştım sıcak su torbası koymuştum

doktor dediki sıcak su torbasını ayağının altının dışında vucudunda hiç bi yere koyma

iltihabı pişirir hastalığı coşturur demişti

benim ilk gittiğim doktor üşütmüş dediğinden bir gece boyunca annemler şişeye sıcak su koyup karnıma tuttular meğer apandisit sevmezmiş sıcağı benimki patlamıştı ve zehir kanıma karışmıştı
Benimki de psikolojik demişti sinir bozucu pislik ağrı kesici ve serum verdi eve gönderdi, ertesi gün ağri geçmeyince poliklinikte önce dahiliye anladı sonra genel cerraha sevk etti.

Yaklaşık 5 ay önce acil apandisit ameliyatı oldum sağ bacagima da ağrı vuruyordu. İnşallah apandisit değildir Rabbim şifa versin. İnşallah başka bir sıkıntı da yoktu sadece usutmussundur. Apandisit bile olsa hiç korkma canım. Erkenden teşhis koyulsun yeter ki. Rabbim başka sıkıntılardan korusun seni geçmiş olsun acil şifalar bizi haberdar et

Bulanti gobege dogru agrida hissedeesin apandistte. Atesin filan cikacak olursa kusarsan esini filan bekleme ambulans cagir

bende öyle bir ağrı yaşamıştım hatta annem kesin apandist diyerek doktora gitmeden pijama ıvır zıvır bile hazırladı olası bi ameliyata karşı ama çıkan sonuç yumurtalık iltihabı geçirmişim hali ile göbek deliğinden kasıklara inen kıvrandırıcı bi ağrı vardı buna eşlik mide bulantısı ateş de olabilir senin de tahminim ya apandist ya da yumurtalık iltihabı eşin gelir gelmez acile gidin tetkitlerin daha hızlı yapılır.. geçmiş olsun cnm..

Kizlar gittik özel hastaneye muayne oldum uc tane tahlil verdi bitanesi ultrasyon iki saat beklettiler bizi artık sinirlerim bozuldu eşime kalk gidiyoruz dedim iptal ettim testleri devlet hastanesine geldim bunlar tam bir Allahın belası dalga geciyorlar resmen adama soru soruyorum gülüyor mal mal ay vallahi oruçlu halimle harap oldum resmen. Kan tahlili ve idrar tahlilini yaptırdım bi saat sonra çıkar dediler ultrasyonu haftaiçi yapiyorlarmis sadece öyle dönüyorum simdi

Back
X