Apandisit acil!

Kızlar apandisit ağrısı çeken var mı? Dün gece saat 01:30 gibi sağ tarafima bi ağrı girdi rahatsız edici şekildeydi daha çok ayağa kalktığımda kendini çok belli ediyordu bende geçer dedim uyudum. Şu saat oldu uyandım aynı ağrı tekrar devam ediyor. Dediğim gibi yatarken dayanilcek şekilde ayaktayken daha fena olan bi ağrı ? Bu apandisit olabilir mi? Yoksa ben abartiyormuyum.. doktordan randevu aldım ama o saate kadar birşey olur mu diye korkmuyor değilim. Yaşamış olan varsa yazabilir mi?...
Bence acile gitmelisiniz. Apandisit öyle randevu saatini bekleyecek bir durum değil. Benim küçükken sancım başladığında annemin acile yetiştirmesi üzerine tam patlayacakken alınmış mesela.. İhmal etmeyin biran önce gidin.

Ben durumunuzu acil görmedim.yoksa hastaneyi ayağa kaldırır eve dönemezdiniz.ne demek iptal ettirdim tahlilleri...hafta sonu ultrason olmaz diye bişey yok..nyse geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versin herkese

Bende dün yıllar sonra Devlet Hastanesine gittim acil. On yargı ile gittim sansima o kadar ilgili güler yüzlü bir doktor çıktı ki. Hem memnun oldum hem şaşırdım.

İyisi de var kötüsü de tabi ama ne yazık ki çoğu sizin rastladığıniz cinsten.

Geçmiş olsun

Ben durumunuzu acil görmedim.yoksa hastaneyi ayağa kaldırır eve dönemezdiniz.ne demek iptal ettirdim tahlilleri...hafta sonu ultrason olmaz diye bişey yok..nyse geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versin herkese
evet çoğu hastanede haftasonu tatilden dolayı radyolog olmadığı için usg yapılmaz.

bende sag tarafda agrı sebebiyle gectigimiz sene gitmistim bide gece yarısı falandı yani kan testi yaptılar agrı kesilene kdr bekledim belli aralıklarla teste devam ettiler kanda belli oluyor cunku arastırma hastaneleri iyi oluyor aslında en ince ayrıntısına kdr bakılıyor

Bence acilen doktora git esim nisanliyken aynı bu duruma geldi bekletti hatta gitmedi son çare dayanamadı gitti Hemen ameliyata aldılar zaten büyük bi ameliyatta değil korkma ama geciktirme git hemen

benim apantist patlamak üzereydi inanilmaz bir agri oluyor özelikle yürürken, ayakta. Atesiniz varmi? Benim agrilarim artik omzuma kadar vurmustu. hemen bir acile gidin. Allah korusun patlarsa ciddi sorunlar yasarsiniz illeride

benim apantist patlamak üzereydi inanilmaz bir agri oluyor özelikle yürürken, ayakta. Atesiniz varmi? Benim agrilarim artik omzuma kadar vurmustu. hemen bir acile gidin. Allah korusun patlarsa ciddi sorunlar yasarsiniz illeride

Gittik cnm iltihaplanma olmuş apandisit değilmiş çok şükür

Kizlar evde tekim eşimi bekliyorum gelmesini gelince gidicez hemen. Tek başıma gidebilecek durumda değilim şuan

Gittik cnm iltihaplanma olmuş apandisit değilmiş çok şükür
canım ya geçmişl olsun benim durumu okumuştun sanırım ayağa kalkınca artan sağ tarflı şiddetrli ağrıu süründüm kaç gün apandistten şüphelenildi sonuç kürtaj sonrası olağan yumuşak doku enfeksiyonu rahimle ilgili, yani.. kan değerlerine bakıldı mı?sen de kürtaj oldun ben kürtaj olduğumu söyleyince beni jinokolojiye yönlendirdiler öyle çıktı

şu an nasılsın? benim kan değerlerime göre yatış yapılmam gerekiyordu kesin ama kızımı kime bırakacaktım ilaç verdiler ishal bulantı bir ara kabızlık halsizlik tek ateşim yoktu.

Bende dün yıllar sonra Devlet Hastanesine gittim acil. On yargı ile gittim sansima o kadar ilgili güler yüzlü bir doktor çıktı ki. Hem memnun oldum hem şaşırdım.

İyisi de var kötüsü de tabi ama ne yazık ki çoğu sizin rastladığıniz cinsten.

Geçmiş olsun
Ben de Svartbabe Svartbabe gibi şikayetle devlet acile gittim mükemmel bir dr çıktı karşıma bütün kanlara baktı apandist olabilir diye usg çekildi akciger filmi çektirdi zatüre de olabiliyormuş bu şikayetlerle 7 8 sayfa kan tetkiki vardı düşün en son enfeksiyon var dedi jinekolağa gönderdi oradaki raporla yatış yapman lazım değerlerin çok yüksek dedi.meğer kürtaj sonrası yumuşak doku enf.olmuşum.

Ben de Svartbabe Svartbabe gibi şikayetle devlet acile gittim mükemmel bir dr çıktı karşıma bütün kanlara baktı apandist olabilir diye usg çekildi akciger filmi çektirdi zatüre de olabiliyormuş bu şikayetlerle 7 8 sayfa kan tetkiki vardı düşün en son enfeksiyon var dedi jinekolağa gönderdi oradaki raporla yatış yapman lazım değerlerin çok yüksek dedi.meğer kürtaj sonrası yumuşak doku enf.olmuşum.

Kuzum ben kurtaj olmadım kendim düşürdüm doktor çok yüksek seviyede değil dedi

Back
X