apart sorunum :(

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
bu sene yeni bi aparta geçtim . okul başlamadan bir iki gün erken gelip temizliği falan halledeyim dedim . neyse bugün nevresim çarşaf falan yıkadım . apartı tutarken hiç fark etmemiştim odada çamaşırlık yokmuş.bende unuttular koymayı sanıp aparttan sorumlu ablaya gittim söyledim . çamaşırlık vermiyoruz tek kişilk odalara kurutmada kurut çamaşırlarını dedi. bilirisiniz kurutma makinesi mafediyo kıyafetleri .aynen böyle söyledim onada. oda ozaman yatağa falan ser dedi yada kendin çamaşırlık al dedi. bende çift kişilik odalarda var dedim ben kendim niye gidip alayım bidaha sonuçta olması gereken bişey ve ben gidincede peşimde götürcek değilim burda kalcak dedim . kabul etmedi yine . bende iyi ozaman taksit öderken ordan çamaşırlığın parasını düşüp veririrm dedim . kadın bana bir sinirlendi çyok bu yurdun kuralı böylede baştan kabul etmeseydin gelmeseydin o zaman da birsürü bişeyler dedi . o sinirle dinlemedim çıktım odama zaten .

hayır yani bende gidip alabilirim çamaşırlık bikaç lira birşey sonuçta amaa böyle hakkımın yenmesine artık dayanamıyorum. hakkımı savunmaya çalışıyorum yine sonuç hüsran .hiç bi zaman istediğimi alamıyorum.

sizce bu konuda apartın sahibiylede konuşmalımıyım . yoksa kendim gidip alayım çamaşırlığı hiç tartışmaya falan girmeyiyim mi?

Valla hic ugrasma zitlasma sana takarlar butun yil ugrasirsin. Belki gercekten tek kisisin diye koymamis olabilirler.2 kisiye bir camasirlik koymalari farkli her kisiye koymalari farkli muhtemelen masrafin arttiracak diye koymamislar.Sen en iyisi pazardan al bitane en fazla 20 tl dir.hic ugrasma bence

bencede uğraşma.sonuçta hiç bir tek kişilik odada yoksa sorun etme al kullan ama giderken götür

Kesinlikle apart sahibiyle konuş . 2 kişiye sağlanan imkanlar sana da sağlanmak zorunda . Büyük çamaşırlık değil de küçük çamaşırlık versinler ama versinler yani .

Baştan söylemesi gerekirdi bence.Ama boşver hiç yorma kendini tartışmaya girip bi tane alıver olan olmuş artık.

Cok dogru demissin aslinda ama ugrasma al bi tane camasirlik.Obur turlu onlar alir bir tane gozune sokarlar surekli aldik aldik diye.Hic ugrasma ne guzel tek kisisin bak keyfine.

Çok çamaşırın çıkmazsa eğer bir de petek varsa odada ki vardır üstünde kurutursun,yani bana olur gibi geldi.Sonuçta ne kadar çok çamaşırı çıkar ki bir insanın...Ama bak olmadı sende alırsın bir çamaşırlık.Uygun zaten en ucuzlarından işini görecek kadar alsan yeter sonuçta...Kurutma makinalarının kıyafetlere zarar verdiğini de bilmiyordum.Siz denediniz mi yoksa duyduğunuz için mi böyle söylediniz...?

Aslında koymaları gerek ister 1 kişilik olsun isterse 2 kişilik oda olsun fark etmez ama arkadaşlara katılıyorum uğraşmaya değmez pazarda 15-20 lira bir tane al koy odana giderken de götürürsün yanında.

O nasıl şey ya ha 1 ha 2 ha 3 kişilik oda olsun,ihtiyaç bu.Canım okadar para veriyoruz apartlara yurtlara haklısın sen..!

kışın kaldığın odanın kaloriferine seriverirsin kurur..büyük çamaşırlık alma ,onu geri giderken taşımaya uğraşmassın.kalorifer peteklerine - pencere kenarlarına asılan küçük çamaşırlıklar var çokta ucuz.(milyoncularda 3-5 lira bişeydir maximum) al onlardan ister pencerenin içinede yada dışına doğru as kurut istersende kalorfer peteğine as kurut....hiç uğraşma kimseyle,dahada çok gerilme boşver...

tek kişilik diğer odadaki birine sordum . onda da yokmuş çamaşırlık . kadın doğru söylemiş fakat tek kişi kalıyorum diye ben çamaşır yıkayıp kurutmayacğım mı ? çok saçma değil mi bu ? 100 tl fazla veriyorum diğer odalardan ama bir çamaşırlığı bile yok .

git tabiki apart sahibiyle konuş bi kere sen tek kişi kalıyosan daha fazla para ödüyosundur hem fazla para verip hemde böyle bişeyle karşılaşman hoş değil.. hakkını ara sonuna kadar.

benim bi kaç parça kıyafetim mafolmuştu kurutma makinası yüzünden . ve kötü kokuda oluyodu kıyafetlerde. bilmiyorum belkide makinada problem vardı .

oda zaten küçücük ve tek petek var . öyle sermekle olmaz . dediğiniz çamaşırlıkları duymadım daha önce . olmadı öyle bişey alıcam artık mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…