- Konu Sahibi pembesalyangoz2
bu sene yeni bi aparta geçtim . okul başlamadan bir iki gün erken gelip temizliği falan halledeyim dedim . neyse bugün nevresim çarşaf falan yıkadım . apartı tutarken hiç fark etmemiştim odada çamaşırlık yokmuş.bende unuttular koymayı sanıp aparttan sorumlu ablaya gittim söyledim . çamaşırlık vermiyoruz tek kişilk odalara kurutmada kurut çamaşırlarını dedi. bilirisiniz kurutma makinesi mafediyo kıyafetleri .aynen böyle söyledim onada. oda ozaman yatağa falan ser dedi yada kendin çamaşırlık al dedi. bende çift kişilik odalarda var dedim ben kendim niye gidip alayım bidaha sonuçta olması gereken bişey ve ben gidincede peşimde götürcek değilim burda kalcak dedim . kabul etmedi yine . bende iyi ozaman taksit öderken ordan çamaşırlığın parasını düşüp veririrm dedim . kadın bana bir sinirlendi çyok bu yurdun kuralı böylede baştan kabul etmeseydin gelmeseydin o zaman da birsürü bişeyler dedi . o sinirle dinlemedim çıktım odama zaten .
hayır yani bende gidip alabilirim çamaşırlık bikaç lira birşey sonuçta amaa böyle hakkımın yenmesine artık dayanamıyorum. hakkımı savunmaya çalışıyorum yine sonuç hüsran .hiç bi zaman istediğimi alamıyorum.
sizce bu konuda apartın sahibiylede konuşmalımıyım . yoksa kendim gidip alayım çamaşırlığı hiç tartışmaya falan girmeyiyim mi?
hayır yani bende gidip alabilirim çamaşırlık bikaç lira birşey sonuçta amaa böyle hakkımın yenmesine artık dayanamıyorum. hakkımı savunmaya çalışıyorum yine sonuç hüsran .hiç bi zaman istediğimi alamıyorum.
sizce bu konuda apartın sahibiylede konuşmalımıyım . yoksa kendim gidip alayım çamaşırlığı hiç tartışmaya falan girmeyiyim mi?