Apartman Bahçesi sorunumuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşulardan bu kadar rahatsızsaniz evi kiraya vermek yerine satın. Sonuçta evle ilgili birşey olduğunda yine muhatap olmanız gerekebilir.

Apartmandakilerle çok yakın değilsiniz sanırım. Evin içine ne yapıldığını, haftadan kaç gün temizliğe gelindiğini, ikinci evinizi nereden biliyorlar?
soruyorlar:) yönetici mahllenin muhtarı gibi. Ev aldığımızı hiç söylemeden hayırlı olsun dedi, evin içini de hususi görmeye geldi. onun dışında hiç gidip gelmem kimseye ama gördüğümde selam veririm.

Yönetici kendi basina is yapmis galiba, bakti ki tepki aliyor sizi ortaya atmis.
Tam anlatamadım galiba, aklımda bir sürü şey dönüyor. Eşime saldıran yöneticiydi. Herkesi de o örgütlemiş. O gün olay olurken ben kime anlattıysam o zaman yapılsın tabii dendi ama olay o noktaya geldikten sona devam edemezdik.

Sizin bu yaptığınızda yanlış. Madem bahçe ortak, herkes elini cebine atacak. Asansöre de benim bildiğim ilk kat ücret ödemez kullanmadigi için. En azından eski oturduğum binada öyleydi

Sizin bu yaptığınızda yanlış. Madem bahçe ortak, herkes elini cebine atacak. Asansöre de benim bildiğim ilk kat ücret ödemez kullanmadigi için. En azından eski oturduğum binada öyleydi
Biz huzur kaçmasın diye hiç uğraşmıyoruz. Bir de ekonominin durumu belli ülkede, ortak olmamalarını da anlayışla karşılıyorum. Maddi durumu hepsinin iyi değil ama bu fenalıklarına anlam veremiyorum.

Yok, sizden daha fazla para verdiler durumları sizden nasıl kötü oluyor demişsiniz ya ben ona sizin mantığınızdalar dedim.
Yoksa sizinle elbette ilgisi yok yanlış anlaşılma olmasın :)

Arkadaşlar hepinize cevap vermeye çalışıyorum ama beni olay çok etkildei detaylara girdikçe şuan ellrim buz kesmeye başladı. O yüzden sorduğum soruya da odaklanabilir misiniz? Sırf onların egosu tatmin olsun diye bizim daire bu durumu çekmeli mi? Bunun bir yargı yolu yok mu? Altı üstü herkesin bahçesinde olan bahçe kapısı bahsettiğim.

Madem ortak alan neden siz tek başınıza bahçe masrafını karşılıyorsunuz ki?

Ben onu demek istiyorum zaten. Is yöneticide bitiyor. Bir isler cevirmis, ama ne yaptigi belli degil iste

Madem ortak alan neden siz tek başınıza bahçe masrafını karşılıyorsunuz ki?
Çünkü para vermek istemiyorlar ya da bizim bir şekilde daha iyi durumda olmamız onları kızdırıyor. Biz de o durumu çekmek istemiyoruz.

Sizin aldığınız evi evinize gelen temizlikçiyi nereden biliyor samimi olmadığınız komşularınız?

Ben onu demek istiyorum zaten. Is yöneticide bitiyor. Bir isler cevirmis, ama ne yaptigi belli degil iste
Evet herkese dedikodu yapmış ve bunu yapan kişiler bizim anne babalarımızdan bile büyükler. Hala düşündükçe içim çekiliyor yaptıklarını.

Evet herkese dedikodu yapmış ve bunu yapan kişiler bizim anne babalarımızdan bile büyükler. Hala düşündükçe içim çekiliyor yaptıklarını.

Türkiyede yasamadigim icin yasal durumlarla ilgi fikir belirtemiyecegim, ama sükür kimse agir yaralanmamis. Gecmis olsun. Bazi insanlara iyilik de yaramiyor. Iyi düsünmüssünüz belki, ama olanlar korkutucu.Allah beterinden saklasin

Sizin aldığınız evi evinize gelen temizlikçiyi nereden biliyor samimi olmadığınız komşularınız?
Az önce cevapladım ama detaylı yazayım evdeki tadilatı herkes duydu zaten sonra görmek isteyenler oldu. Ne bileyim bir defasında karşı komşum bir olay yaşadı geçene kadar evime buyur ettim, yönetici duvar ustasıydı bir işi ona yaptırdık, eşi de gelip görmek istedi.
Temizlikçi karşı apartmanlardan birisi onu da biliyorlar doğal olarak. Arabayı da yeni aldık ve kapının önünde. Aldığımız evi de orada yıllardır oturan herkesi tanıyan bir komşu vardı bidiği var mı diye önce ona sorduk. Hatta bir kaç müteaahit arkadaşı ile görüştük vs ama bunları böyle içli dışlı ilişki gibi görmeyin, 5 yılda yaşananlar. Normalde merhaba nasılsınız dan öte gitmedik. Hitaplarımız hep hanım ve bey şeklideydi.

Herhangi bir bahçe katı daireden keyif alabilmek için bahçe katı ya tapuya işli olmalı ya da yönetim planında bahçe kullanımı daireye bırakılmış olmalı. Ben site içinde bahçe katında yaşıyorum. Sizin yaşadığınız kadar kötü olmasa da biz de benzer sıkıntılar deneyimledik ne yazık ki.

Bütün binanın temelini etkileyen bir olay ama sadece sizin evi etkilemiyordur diye düşünüyorum.
Bizim evin izalosyonunu etkiliyor. Rutubete yol açarsa yaptırılsa da fayda etmez kapı konusunda olduğu gibi yine yaptırılmalı diyorlar ama konuşmanın üstüne 3. kış geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…