- 29 Mayıs 2021
- 14.371
- 93.500
- 548
- 36
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Komşulardan bu kadar rahatsızsaniz evi kiraya vermek yerine satın. Sonuçta evle ilgili birşey olduğunda yine muhatap olmanız gerekebilir.Bu konuda 2 yıldır evet demelerini bekliyoruz her defasında para yok deniliyor biz de o zaman biz yaptıralım demiştik. Bahçenin temizliğinde vs de bize ait olduğunu söyleyip para vermiyorlar ama asansör söz konusu olduğunda bozulduğu için para toplamaya geliyorlar, biz bu konuda da hiç tartışma vs çıkartmadık.
Mesela bu yılda bahçede çöken yerler var apartmanın temeli su almasın diye taşları kaldırıp eğimli olarak yeniden döşeteceğiz fiyat aldık 30.000₺ dendi ve biz yaptıracağız, kimseden bir şey de talep etmiyoruz ama tavırları çok çirkin bence. En azında daha önce görmediğim bir ortam.
soruyorlar:) yönetici mahllenin muhtarı gibi. Ev aldığımızı hiç söylemeden hayırlı olsun dedi, evin içini de hususi görmeye geldi. onun dışında hiç gidip gelmem kimseye ama gördüğümde selam veririm.Apartmandakilerle çok yakın değilsiniz sanırım. Evin içine ne yapıldığını, haftadan kaç gün temizliğe gelindiğini, ikinci evinizi nereden biliyorlar?
Yönetici tamam dediği için biz sorun yok sandık.
Tam anlatamadım galiba, aklımda bir sürü şey dönüyor. Eşime saldıran yöneticiydi. Herkesi de o örgütlemiş. O gün olay olurken ben kime anlattıysam o zaman yapılsın tabii dendi ama olay o noktaya geldikten sona devam edemezdik.Yönetici kendi basina is yapmis galiba, bakti ki tepki aliyor sizi ortaya atmis.
Sizin bu yaptığınızda yanlış. Madem bahçe ortak, herkes elini cebine atacak. Asansöre de benim bildiğim ilk kat ücret ödemez kullanmadigi için. En azından eski oturduğum binada öyleydiBu konuda 2 yıldır evet demelerini bekliyoruz her defasında para yok deniliyor biz de o zaman biz yaptıralım demiştik. Bahçenin temizliğinde vs de bize ait olduğunu söyleyip para vermiyorlar ama asansör söz konusu olduğunda bozulduğu için para toplamaya geliyorlar, biz bu konuda da hiç tartışma vs çıkartmadık.
Mesela bu yılda bahçede çöken yerler var apartmanın temeli su almasın diye taşları kaldırıp eğimli olarak yeniden döşeteceğiz fiyat aldık 30.000₺ dendi ve biz yaptıracağız, kimseden bir şey de talep etmiyoruz ama tavırları çok çirkin bence. En azında daha önce görmediğim bir ortam.
Düşündük de piyasalar çok inişli çıkışlı. Satıp zarar etmektense, kiraya verelim dedik.Komşulardan bu kadar rahatsızsaniz evi kiraya vermek yerine satın. Sonuçta evle ilgili birşey olduğunda yine muhatap olmanız gerekebilir.
Biz huzur kaçmasın diye hiç uğraşmıyoruz. Bir de ekonominin durumu belli ülkede, ortak olmamalarını da anlayışla karşılıyorum. Maddi durumu hepsinin iyi değil ama bu fenalıklarına anlam veremiyorum.Sizin bu yaptığınızda yanlış. Madem bahçe ortak, herkes elini cebine atacak. Asansöre de benim bildiğim ilk kat ücret ödemez kullanmadigi için. En azından eski oturduğum binada öyleydi
Yok, sizden daha fazla para verdiler durumları sizden nasıl kötü oluyor demişsiniz ya ben ona sizin mantığınızdalar dedim.Ya öyleyse boşverin, huzur daha önemli. Zaten çıkacakmışsınız, gelecek kiracıyı niye dert ediyorsunuz? Evi tutacak olan evin, bahçenin halini görüp tutacak. 2 ay sonra size bahçeyi çevirelim demeyecek. Gerilmeye ne gerek var?
Ayrıca sizin mantığınızla demişsiniz ama benimle ilgisi yok, nitekim siz de giriş kat olduğu için diğer dairelerden daha uyguna almışsınız işte.
Madem ortak alan neden siz tek başınıza bahçe masrafını karşılıyorsunuz ki?Bu konuda 2 yıldır evet demelerini bekliyoruz her defasında para yok deniliyor biz de o zaman biz yaptıralım demiştik. Bahçenin temizliğinde vs de bize ait olduğunu söyleyip para vermiyorlar ama asansör söz konusu olduğunda bozulduğu için para toplamaya geliyorlar, biz bu konuda da hiç tartışma vs çıkartmadık.
Tam anlatamadım galiba, aklımda bir sürü şey dönüyor. Eşime saldıran yöneticiydi. Herkesi de o örgütlemiş. O gün olay olurken ben kime anlattıysam o zaman yapılsın tabii dendi ama olay o noktaya geldikten sona devam edemezdik.
Çünkü para vermek istemiyorlar ya da bizim bir şekilde daha iyi durumda olmamız onları kızdırıyor. Biz de o durumu çekmek istemiyoruz.Madem ortak alan neden siz tek başınıza bahçe masrafını karşılıyorsunuz ki?
Herkese anahtarı verileceği halde kapı yapılmasına bile izin verilmeyen bir bahçede kaynaklanan masrafları ödemeyin benceçMadem ortak alan neden siz tek başınıza bahçe masrafını karşılıyorsunuz ki?
Sizin aldığınız evi evinize gelen temizlikçiyi nereden biliyor samimi olmadığınız komşularınız?Zaten sorunumuz bu. Biz bu evi alırken yeni evliydik ve benim evlenir evlenmez çocuğum oldu. O yüzden paramız çok çıkmadı bu evi alalım dedik. Apartmandaki herkes de sizin manyiginizla bizi daha aşağıda maddi olarak görmek istedi ama sonra ben çalışmaya başladım ve kariyerlerimizde de yükseldik derken evin içerisinde detaylı bir tadilat yaptık, sonra 2. Evimizi aldık daha sonra lüks satılabilecek bir araba aldık, evime haftada 2 temizlikçi almaya başladım derken göze battigimizi hissediyorduk ama bu derece bir fenalığın yapılacağını tahmin etmedik.
Evet herkese dedikodu yapmış ve bunu yapan kişiler bizim anne babalarımızdan bile büyükler. Hala düşündükçe içim çekiliyor yaptıklarını.Ben onu demek istiyorum zaten. Is yöneticide bitiyor. Bir isler cevirmis, ama ne yaptigi belli degil iste
Bütün binanın temelini etkileyen bir olay ama sadece sizin evi etkilemiyordur diye düşünüyorum.Çünkü para vermek istemiyorlar ya da bizim bir şekilde daha iyi durumda olmamız onları kızdırıyor. Biz de o durumu çekmek istemiyoruz.
Evet herkese dedikodu yapmış ve bunu yapan kişiler bizim anne babalarımızdan bile büyükler. Hala düşündükçe içim çekiliyor yaptıklarını.
Az önce cevapladım ama detaylı yazayım evdeki tadilatı herkes duydu zaten sonra görmek isteyenler oldu. Ne bileyim bir defasında karşı komşum bir olay yaşadı geçene kadar evime buyur ettim, yönetici duvar ustasıydı bir işi ona yaptırdık, eşi de gelip görmek istedi.Sizin aldığınız evi evinize gelen temizlikçiyi nereden biliyor samimi olmadığınız komşularınız?
Bizim evin izalosyonunu etkiliyor. Rutubete yol açarsa yaptırılsa da fayda etmez kapı konusunda olduğu gibi yine yaptırılmalı diyorlar ama konuşmanın üstüne 3. kış geliyor.Bütün binanın temelini etkileyen bir olay ama sadece sizin evi etkilemiyordur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?