Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Evcilkaktus19

Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.330
821
133
Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.

Son düzenleme:
Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim ğat kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malın yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Canım çok zor durum yaa. Eşin konuşsa komşularla, etkili olur diye düşünüyorum

Kusura bakmayın uzun olmuş biraz ama sinirle yazdım hakkınızı helal edin.

Canım çok zor durum yaa. Eşin konuşsa komşularla, etkili olur diye düşünüyorum
Ah canım konuşmaz mıyız ama ne fayda ne laftan anlıyorlar ne sözden. Hele bir öerdivenden iniş çıkışlar kapı çarpmalar var zannedersin deprem oluyor ben bile irkiliyorum bazen bebeğim nasıl korkmasın.

apartmanda başka bebekli aile yok mu? onlarla birleşip birlikte hareket ederseniz daha güçlü olursunuz. Eğer tek bebekli sizseniz ve komşularınız nazikçe uyarılmaktan anlamıyorsa siz de biraz sertleşebilirsiniz. Atara atar gidere gider yani. Korkutun biraz insanları..

apartmanda başka bebekli aile yok mu? onlarla birleşip birlikte hareket ederseniz daha güçlü olursunuz. Eğer tek bebekli sizseniz ve komşularınız nazikçe uyarılmaktan anlamıyorsa siz de biraz sertleşebilirsiniz. Atara atar gidere gider yani. Korkutun biraz insanları..
Evet var bebekli insanlar ama nasıl insanlar anlamıyorum ki canım kimse çıkıpda sesini çıkarmıyor hiçbirşeye. 1 yıldır çenemiz yoruldu ap. Yöneticisine asansörü açtırın demekten inan kimseden ses çıkmıyor. Kimse hiçbirşeyden şikayetçi değil bizden başka

Evet var bebekli insanlar ama nasıl insanlar anlamıyorum ki canım kimse çıkıpda sesini çıkarmıyor hiçbirşeye. 1 yıldır çenemiz yoruldu ap. Yöneticisine asansörü açtırın demekten inan kimseden ses çıkmıyor. Kimse hiçbirşeyden şikayetçi değil bizden başka

O zaman korkarım ya deli gibi kavga edip herkesi yıldıracaksınız ya da havalar ısınınca daha uygun bir yere taşınacaksınız.

Komşuluk haklarının unutulduğu bir toplumuz malesef. polisti şikayetti çözüm olamaz insanlar hakka girdiklerini anlamadıkları müddet.Allah kurtarsın.

O zaman korkarım ya deli gibi kavga edip herkesi yıldıracaksınız ya da havalar ısınınca daha uygun bir yere taşınacaksınız.
Havalar ısınınca kesinlikle çıkıcaz zaten ama o zamana kadar nasıl bir çözüm yolu bulucaz bilmiyorum canım. Sanki bu olanlar o kadar normal ki bizim şikayetlerimiz anormalmiş gibi algılamaya başladım o kadar memnunlar ki hallerinden.

Komşuluk haklarının unutulduğu bir toplumuz malesef. polisti şikayetti çözüm olamaz insanlar hakka girdiklerini anlamadıkları müddet.Allah kurtarsın.
Amin canım Allah razı olsun. Ben evde çok geç saatlerde terlikle bile gezmezken tıkırtı olmasın diye bu insanların vurdumduymazlıkları beni deli ediyor.

Amin canım Allah razı olsun. Ben evde çok geç saatlerde terlikle bile gezmezken tıkırtı olmasın diye bu insanların vurdumduymazlıkları beni deli ediyor.
Kapılarına bunun kul hakkı olduğunu yazıp bırak mahşerde yakalarına yapışacağını söyle :KK66: şaka şaka :)
Konuyla alakal hadisi şerif yaz,rahatsızlığını güzelce ifade et kağıt bırak belki kalplerine dokununur vazgeçerler.

Amin canım amin sanırım tek çözüm havalar biraz düzelince hemen burdan taşınmak.

o da çözüm olamayabilir

zira gittiğimniz tyerin de farkı omayabilir

bizim de vardı öyle bir binamız

birz da bebek küçük olunca insan hassas oluyor

burada çok anlattım hatta

üst katımızda yunana mitolojisidne altı at üstü insan olan yaratıklar oturuyor diye

akşam 10 da oğlum uyuyacak

odası apartmanın merdiveni tarafında

biz tam oturuyoruz uyumak için bu arada bebek işte sizinki kadar ya da 6-7 aylık

üst kattakiler eve geliyor ama apartmanın içinde bir sürü yukarı çıkıyor

ayakta topuklu ayakkabı ama bir kadın bu kadar ses nasıl yapar!!!!!

neyse kapıyı açıp içeri girdiler; hani amerikan filmlerinde bir çanak vardır da anahtarı fırlatırlar ya ha işte bir de ondan var herhalde evde

anahtarı fırlatma sesi

karı koca birer tuvalete gidiyorlar sonra müthiş bir de su vs sesi

sonra da evde koşturmaca; kocalamaca ile giyiniyorlar galiba :)

bebek küçük olunca ve uyutacağım diye insan gerilince her ayrıntıyı duyuyor

bir de ev asansörlü olmayınca apartman içi gürültü çok fazla

bu arada toplam 9 daire idik; biz orta katta oturuyorduk; üç kat her katta 3 daire kimse kimseyi görmüyor; sessiz sakin, herkes sabah gider akşam gelir bir bina

dışarıdan bakana çoook huzurlu görünüyordu

Back
X