- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Son düzenleme: