Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Ah canım konuşmaz mıyız ama ne fayda ne laftan anlıyorlar ne sözden. Hele bir öerdivenden iniş çıkışlar kapı çarpmalar var zannedersin deprem oluyor ben bile irkiliyorum bazen bebeğim nasıl korkmasın.
Müstakıl ev kıralayın en rahatı klıma taktırırsınız eve oh mis dert yok tasa yok.

Müstakıl ev kıralayın en rahatı klıma taktırırsınız eve oh mis dert yok tasa yok.
Eşimin işine yakın yerde oturuyoruz bu civarda müstakil ev yok canım bizde istiyoruz aslında. Bi muhitte çok güzel bahçeli dubleks daireler var çok beğeniyoruz ama işine çok uzak. Ama apartmana da gitsem en üst kattan tutucam canım en azından tepemden pislik atan gürültü yapan olmaz

Eşimin işine yakın yerde oturuyoruz bu civarda müstakil ev yok canım bizde istiyoruz aslında. Bi muhitte çok güzel bahçeli dubleks daireler var çok beğeniyoruz ama işine çok uzak. Ama apartmana da gitsem en üst kattan tutucam canım en azından tepemden pislik atan gürültü yapan olmaz
En iyisi üst kat yıllarca 1.katta oturduk her türlü eziyeti çektik resmen. Artık son kattayiz inan çok rahatiz.

İnsan ondan çekiniyo işte canım sonuçta bütün apartmana karşı bi biziz eşim bizi evde yalnız bırakıp işe gidiyo bi traftan arsız insanlar ne yapacakları belli olmaz o yüzden kendimizi tutmaya çalışıyoruz bikaç ay daha
En bastan rengini belli etmeyeydin o is kolaydi ben ediyorum catir catir telefon oraya buraya... cocuklara tatlilikla soyluyorum ama bak ben ders calisiyorum simdi e gurultu geliyor bana napicaz simdi naapsak ki acaba falan diyorum bebek sayilir sonucta bir lokmacik ama komsularinin yaptigi saka gibi... Oraya ait degilsin belli.ki sinirlerini yipratma cocuk her ortamda buyuyor... Ilk firsatta kurtulursun ins...

En bastan rengini belli etmeyeydin o is kolaydi ben ediyorum catir catir telefon oraya buraya... cocuklara tatlilikla soyluyorum ama bak ben ders calisiyorum simdi e gurultu geliyor bana napicaz simdi naapsak ki acaba falan diyorum bebek sayilir sonucta bir lokmacik ama komsularinin yaptigi saka gibi... Oraya ait degilsin belli.ki sinirlerini yipratma cocuk her ortamda buyuyor... Ilk firsatta kurtulursun ins...
Zaten şikayet gelse kimden geldiği belli olur ki :) aynen çocuk konusu çok da önemli değil geçen gün sabah 8 de okula gidiyorlardı sanırım önceden çıkmışlar merdivende oyun oynuyorlardı tam benim kapının önünde. Bende çıktım canım biraz yavaş oynar mısınız benim küçücük bebeğim var o ses olunca uyanıyo ağlıyo sonra dedim tamam abla dediler bidaha da ses gelmedi. Çocuklar bile daha anlayışlı bunlardan.

Rahatsız edenler hakkında diğer ev sahipleri ile konuşun onlarda rahatsız ise imza toplayın. Kanunen imza çoğunluğu ile evini bile sattirirsiniz.
Canım sorun da orda işte bütün apartman hayatından memnun yada memnunmuş gibi görünüyo çünkü hepsinde var o gürültü bi ben varım gürültü yapmayan ve rahatsız olan :) sanırım anladığım kadarıyla daha önce hepsi tek katlı evlerde oturmuş, ilk defa apartmanda yaşıyorlar. Bu bölge öyle çünlü hep tek katlı gecekondu tipi evler var mütahite veriyorlar evlerini. Sonrada çıkıp en üst kata yek katlı evde oturuyormuşçasın aynen devam ediyorlar haytlarına

Canım sorun da orda işte bütün apartman hayatından memnun yada memnunmuş gibi görünüyo çünkü hepsinde var o gürültü bi ben varım gürültü yapmayan ve rahatsız olan :) sanırım anladığım kadarıyla daha önce hepsi tek katlı evlerde oturmuş, ilk defa apartmanda yaşıyorlar. Bu bölge öyle çünlü hep tek katlı gecekondu tipi evler var mütahite veriyorlar evlerini. Sonrada çıkıp en üst kata yek katlı evde oturuyormuşçasın aynen devam ediyorlar haytlarına
Sanki aynı yerde oturuyoruz :) benin yaşadığım mahalle de böyle. Allahtan ben mustakildeyim. Vallahi şikayet edin pes ettirene kadar. Belediyeyi arayın ne gerekiyosa yapin

İlginçtir ki o kadar problemin arasından sadece çocuk konusunu cımbızla çekip yazmışsınız polemik yaratıcak gibi de bir haliniz var. Çocuklar konusunda bende hassasım benim çocuğum bana kıymetliyse herkesin çocuğu kendine öyledir elbette ama insan çocuğuna dur demeyi bilmeli. Bende zaten çocuklara değil anne babalarına laf söylüyorum. çocuktur illaki koşucak oynicak gürültü olucak ama o derece gürültüye ben izin vermem. Resmen 10 kadar çocuğu salmışlar odanın birine yapabildiğiniz kadar gürültü yapın demişler. Başınıza böyle bişey gelmemiş ki anlamıyorsunuz
bir önceki mesajımda aynı sıkıntıyı gece 1 lere kadar benimde yaşadığımı yazdım. anne babasında suç diyosunuz ne yapsınlar diyorum bende koltuğamı bağlasınlar çocukları. ayrıca senelerdir burdayım geçmiş yorumlarıma bakarsanız kimseyle polemiğe girmeye ihtiyacım olmaığını görürsünüz. bir önceki yorumumda yazmıştım tekrar yazıyorum onaylayın yada onaylamayın bu BENİM DÜŞÜNCEM..

bir önceki mesajımda aynı sıkıntıyı gece 1 lere kadar benimde yaşadığımı yazdım. anne babasında suç diyosunuz ne yapsınlar diyorum bende koltuğamı bağlasınlar çocukları. ayrıca senelerdir burdayım geçmiş yorumlarıma bakarsanız kimseyle polemiğe girmeye ihtiyacım olmaığını görürsünüz. bir önceki yorumumda yazmıştım tekrar yazıyorum onaylayın yada onaylamayın bu BENİM DÜŞÜNCEM..
Bu çocuklar laftan anlamayacak kadar küçük çocuklar değil canım ben yaşadığım sıkıntıyı paylaştım. Siz de düşüncenizi yazmışsınız sağolun ilgilenip yazdığınız için. İnan çocuklar anne babalarından daha çok şaf anlıyorlar. Geçen gün kapımın önünde koşuşturup bağırıyorlardı merdşvende sabah 7ydi sanırım okula gitmek için annelerinden önce çıkmışlar. Kapıyı açtım canım biraz sessiz olur musunuz benim küçük bebeğim var uyuyo şimdi uyanırsa ağlar dedim tamam abla dediler birdaha da seslerini duymadım. Ben tamamen çocuklarını bağlasınlar hiç gürültü olmasın demiyorum illaki oluyo ama o derecen gürültüye inan siz olsanız siz de tepki gösterirdiniz. Ben sadece düşüncenize karşılık saha ayrıntılı açıklamaya çalışıyorum yoksa benimde tartışmak gibi bir niyetim asla yok.

Back
X