- 25 Eylül 2024
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi matematik bilmez matmazel
-
Verme birdahaEşim bir yerden kangal sucuk yaptırmış baya dolgun birtanesi iki sucuk gibi beş tane var.700 müş 650 liraya ben de ramazan diye birtanesini apartman çalışanına verdim adam"bana bu temiz mi?"dedi."Ben de temiz" dedim.şaşırdım
Birine bişey vereceğim zaman kendim en iyi ne yiyorsam onu veririm.eşim muzu özel biryerden getirir kasayla.bir poşet yapıp gene apartman görevline vermiştim.hep tatlı falan yaparsam veririm.
Ayıptır söylemesi eşim herşeyin en iyisini alır ucuza kaçmaz kötüsünü insanlara verecek kişiler de değilim.görvelinin öyle demesi beni şoka uğrattı annem de birdaha verme dedi komşularına falan ver dedi.ben mi abartmıyorum
Artık vermem kalbim de kırılır gibi oldu hahahVerme birdaha
Bazı insanlar farkında olmadan niyetlerini farklı şekilde yansıtiyor. Hani nerden aldınız vs bir nebze sorulabilir ama temiz mi biraz şey bir soruArtık vermem kalbim de kırılır gibi oldu hahah
ben bile elli kere soruyorum temız mi helal kesim mi nerden aldın kaça aldın nie ucuz var bir bit yeniği kesin at eşşek die en son eşim kendı hayvan alıp kesmeye başladı bıktım senden dieBazı insanlar farkında olmadan niyetlerini farklı şekilde yansıtiyor. Hani nerden aldınız vs bir nebze sorulabilir ama temiz mi biraz şey bir soruo yüzden bu tarz bir şey vermeyin bence birdaha
ben bile elli kere soruyorum temız mi helal kesim mi nerden aldın kaça aldın nie ucuz var bir bit yeniği kesin at eşşek die en son eşim kendı hayvan alıp kesmeye başladı bıktım senden die
Bende bendeben bile elli kere soruyorum temız mi helal kesim mi nerden aldın kaça aldın nie ucuz var bir bit yeniği kesin at eşşek die en son eşim kendı hayvan alıp kesmeye başladı bıktım senden die
Bu zamanda kim kime ne veriyorEşim bir yerden kangal sucuk yaptırmış baya dolgun birtanesi iki sucuk gibi beş tane var.700 müş 650 liraya ben de ramazan diye birtanesini apartman çalışanına verdim adam"bana bu temiz mi?"dedi."Ben de temiz" dedim.şaşırdım
Birine bişey vereceğim zaman kendim en iyi ne yiyorsam onu veririm.eşim muzu özel biryerden getirir kasayla.bir poşet yapıp gene apartman görevline vermiştim.hep tatlı falan yaparsam veririm.
Ayıptır söylemesi eşim herşeyin en iyisini alır ucuza kaçmaz kötüsünü insanlara verecek kişiler de değilim.görvelinin öyle demesi beni şoka uğrattı annem de birdaha verme dedi komşularına falan ver dedi.ben mi abartmıyorum
Şöyle ki genelde insanlar kötü olan yada kullanmadığı şeyleri,eskilerini verdikleri için apartman görevlisinin bunu sormasını doğal buluyorum. Bir daha verme diyenlere şok olmak lazım bence. Aldırmayın hayır yapıyorsunuz komşularınızın ihtiyacı yok ama o apartman görevlisinin evine kim bilir en son ne zaman sucuk girdi bir düşünün...Bir daha vermeyin diyenlere pes. Empati yapmak zor muEşim bir yerden kangal sucuk yaptırmış baya dolgun birtanesi iki sucuk gibi beş tane var.700 müş 650 liraya ben de ramazan diye birtanesini apartman çalışanına verdim adam"bana bu temiz mi?"dedi."Ben de temiz" dedim.şaşırdım
Apartman görevlisi deyince aklınızda niye fakir ama gururlu bir profil canlanıyor ki? Alma diyenlere laf söyleyeceğinize siz algilarinizi düzeltin.Şöyle ki genelde insanlar kötü olan yada kullanmadığı şeyleri,eskilerini verdikleri için apartman görevlisinin bunu sormasını doğal buluyorum. Bir daha verme diyenlere şok olmak lazım bence. Aldırmayın hayır yapıyorsunuz komşularınızın ihtiyacı yok ama o apartman görevlisinin evine kim bilir en son ne zaman sucuk girdi bir düşünün...Bir daha vermeyin diyenlere pes. Empati yapmak zor mu
Bir daha verme derken bu tarz birşey verme diyin o zaman. Sizin apartman görevlisi zengin diye hepsinin durumu bu şekilde değil. Böyle genelleme yapamazsınız algısını düzeltmesi gereken sizsiniz.Apartman görevlisi deyince aklınızda niye fakir ama gururlu bir profil canlanıyor ki? Alma diyenlere laf söyleyeceğinize siz algilarinizi düzeltin.
Benim evlenmeden önce oturduğum yerdeki apartman görevlisinin hem arabası var hem de oturduğu ev de fıstık gibi sitede ev. Üstelik her masrafı da sitede oturanlar tarafından karşılanıyor. Helali hoş olsun. Adamın oturduğunda, malında gözümüz yok.
Kadın ilk defa bir şey vermemiş apartman görevlisine. Daha önce birçok kez şey vermis. Sucuğu verdiği anda da temiz mi diye sormuş. Belki o an helal kesim mi, ne eti anlamında sormuş olabilitesi var ama temiz mi diye zart diye sorarsa bu karşı taraf açısından da yanlış anlaşılır.
Birdaha verme diyenlerin demek istediği de bu tarz bir şeyi bundan sonra vermesin, daha normal şeyler versin anlamında.
Hayır sensin.Bir daha verme derken bu tarz birşey verme diyin o zaman. Sizin apartman görevlisi zengin diye hepsinin durumu bu şekilde değil. Böyle genelleme yapamazsınız algısını düzeltmesi gereken sizsiniz.
Gülüyorum sadeceHayır sensin.
Hayır sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?