• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman İçinde Bitmek Bilmeyen Kediler ve Pislikleri

fıstık ya sanırım bu kapılardaki toprak rengi pütürlü paspasları toprakla karıştırıyorlar, apartmanı bir işaretlediler zaten sonra gün aşırı o paspaslara çişlerini yaptılar bende sonradan anladım.. öyle böyle bir koku değil ama 3 tane de olunca çok şikayet aldık.. aslında 3 ay tahammül edilebilir belki ama herkesin çok pozitif olması lazım onu da yakalayamıyoruz.
iki tane paspası çöpe attım.
şu anda paspasım yok, kapının önü taş.

Benim apartmana da bazen dalıyorlar ama çiş yaptıklarını görmedim. Giren çıkandan zaten rahatsız oluyorlar özellikle çocuklardan ! Ayrıca kedi öyle kolay kolay çiş yapmaz bir tanesini ev almıştım tuvaleti geldi yana yakıla kendine yer aradı farkettım dışarı attım hemen kuma koştu pek anlam veremedim sizin çiş olayına .

istanbul'da az bulunan miktarda bir bahçe ve "süper lüks :)" kedi evleri yeteri kadar büyük adımlar mı sizce?
bu arada önceki cevaplarıma bakarsanız yönetimin bu konuda duyuru astığı ve nedense o "hassas" insanların bizlere hakaret edecek kadar kabalaştığı yazışmaların da geçtiğini görebilirsiniz :)

Siz mi yaptınız kedi evlerini? Sizin adımlarınız mı bunlar?
Ayrıca 2 sayfa okumuştum, bütün sayfalarda dolaşamam ki ne açıklama yaptınız diye. O hassas insanlar size hakaret falan etmemiş. Ben apartmana ne tarz yazılar yazıldığını da az çok tahmin edebiliyorum. Hayvansever facebook gruplarında görüyoruz o yazıları. Üzerine herhangi yazılan notu hakediyorlar.

Kesinlikle içerde kalıyorlar veya siz erkek kedilerin bıraktığı kokuyu çiş sanıyorsunuz artık havalar sıcak oldu neden içerde kalmak istesinler ki.

Mesela karşı apartmana geceleri giriyorlar bizim kuzular biliyorum çünkü benim balkon kapımın sesini duyunca koşa koşa gelirler :anne:havalar güzelleşti artık bahçede yatıyorlar apartmana girmiyorlar ilginç

kediler rahat girip çıksın diye apartman kapıları ve yangın kapıları açık bırakılıyor (dolayısıyla çıkamamaları gibi bir seçenek yok). hatta kediler girmesin diye yangın çıkışına tel çekilmişti, onu da bahçe makasıyla kestiler.
Bu kesinlikle çiş değil o zaman ve erkek kediler yapıyor ve kokusu kolay kolay çıkmaz tek çare en azından çiftleşme dönemi geçene kadar kapıları kapatmak

Siz mi yaptınız kedi evlerini? Sizin adımlarınız mı bunlar?
Ayrıca 2 sayfa okumuştum, bütün sayfalarda dolaşamam ki ne açıklama yaptınız diye. O hassas insanlar size hakaret falan etmemiş. Ben apartmana ne tarz yazılar yazıldığını da az çok tahmin edebiliyorum. Hayvansever facebook gruplarında görüyoruz o yazıları. Üzerine herhangi yazılan notu hakediyorlar.
sizin yaşadığınız yerde yoklar herhalde, talep üzerine belediyeden geliyorlar canım o evler ;)

Kediler öyle kapı önüne falan tuvalet yapmaz toprağa yaparlar ilk defa duydum bunu.Ayrica hayvansever biri bundan rahatsız olmaz.Gelip kafasına yapsa bile yine bu kadar sorun etmez.Bunun dışında kedilere bakan kişilerle konuşabilirsiniz böyle böyle bir durum var çözüm bulalım diye.
Niye rahatsız olmasın ben oğluma hamileyken kızımın pisliğini temizleyemezdim midem bulanirdi abartmayın lütfen bizde hayvan seviyoruz ama bazı özel durumlar oluyor ben kendi evladima yaklasamazdim

sizin yaşadığınız yerde yoklar herhalde, talep üzerine belediyeden geliyorlar canım o evler :KK66:

Ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz. Siz mi talep ettiniz belediyeden o zaman? Öyleyse takdir edeceğim çünkü. Gerçek bir hayvanseversiniz diyeceğim ama bahçenizde başka insanların çabaları ile olan şeyleri bana bunlar yeterince büyük adımlar mı diye satmayın rica ediyorum.

Ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz. Siz mi talep ettiniz belediyeden o zaman? Öyleyse takdir edeceğim çünkü. Gerçek bir hayvanseversiniz diyeceğim ama bahçenizde başka insanların çabaları ile olan şeyleri bana bunlar yeterince büyük adımlar mı diye satmayın rica ediyorum.
size hiç birşeyi kanıtlamak, sizin de beni hiçbirşeye ikna etmeniz gerekmiyor :)
durumu ilk mesajda belirttim (detayları da devamında bulabilirsiniz) çareniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim, sevgiler :)

ne yapmalı bilemedik, bi de hep aynı yere yapıyor iki asansörün arasına :olamaz:
yakalayabilsem ciddi bir konuşma yapacağım da yaklaştım mı depar atıyor, dur la dur ne yaptın diyorum tıslayıp kaçıyor tosbik

Birine kızmıştır ona inat yapıyordur. Kızdığı kişiyi bulup özür diletin, bi patisini öpsün. Normale döner.

Cok tatlilar ya kapi calmalar falan

daha dün gece biri tavuk kemiği getirmiş bana, saat 1 buçuk tak tak kapı vuruluyor baktım gururla kemiği gösteriyor bana, aldım içeri, Allah razı olsun dedim :KK70: kertenkele ve kuş kanadından sonra tavuk kemiğine şükrediyorum :olamaz:

fıstık ya sanırım bu kapılardaki toprak rengi pütürlü paspasları toprakla karıştırıyorlar, apartmanı bir işaretlediler zaten sonra gün aşırı o paspaslara çişlerini yaptılar bende sonradan anladım.. öyle böyle bir koku değil ama 3 tane de olunca çok şikayet aldık.. aslında 3 ay tahammül edilebilir belki ama herkesin çok pozitif olması lazım onu da yakalayamıyoruz.

Yani sadece kışın alınmasına bile ses çıkarmasa insanlar ben bu havalarda zaten alınmasın diyeceğim. Eksi derecelerde dışarda donarak ölüyorlar. Tüm yaşam alanlarını ellerinden aldık. Geçen donarak ölen bir kedi resmi gördüm, höyküre höyküre ağladım. Ne olur biraz daha sevgi dolu olsak anlamıyorum.

2 kere yazdım ama kimse görmek istemiyor galiba kızlar o yapilan çiş değil erkek kedi gidip koku bırakıyor kuyruğunu dayayıp fış fış salıyor ya o işte bu dönem tam zamanları maalesef

Kapı önünde göletten bahsediyorlar ama. İşaretlemede benim bildiğim o kadar sıvı olmuyor.

Yaa bu kış ben de aldım içeriye. İnşallah bir yerlere pislememistir. Gerçi arada giriyorlar hiç pisleyeni gormedim. Genelde çocuklar çiş yapıyor asansöre.:kızgın: Bizimle asansöre bindi zor indirdik. Sonra eşim eve gelirken onla birlikte çıkmış asansörü. :KK53:

Bence de kum iyi fikir küçük bir leğene koyun bari.

Back
X