ukalaca konusmama ayni sekilde karsilik verdiginiz icin tesekkur ederim aramizda bir fark olmadigini gordum. İspatida sudur her detayi onceki postumda yazmadim, buyrun:
Yasadigim mahallede kedileri cok seven, onlara ev yapip, yemek veren bir teyze var. Bunun disinda bende kedilere mama koyuyorum, Pisi pisi deyip cagirdigimda 34 tane kedi geldi gecen gun bir dahakine fotografta atayim size. 34 kedinin psikolojisi bozuk, ev kedisi olma ihtimali var mi? Kimisinin yavru hallerini biliyorum, hasta olmadiginida goruyorum.
Erkek arkadasim tasindi, yeni evi de bahceli tek fark zemin katta oturmuyor ve bahcenin disida kedi pisliği dolu. 50 metre otedeki parkta kaldirimdan yurunmuyor pislikten. Ne tesaduf ama.
Ayrica koku birakmak icin saldigi sivinin rengi acik, ben hayvanin kakasindan bahsediyorum. İkisini ayirt edebilecek kapasitedeyim.
Hayvanlarin ic gudulerinin korelebileceginin bilimsel bir gercek oldugunun farkindasinizdir umarim. Yasam alanlarini ihlal eden binalar, avlanma durtulerini yok ettigi gibi, bu tip aliskanliklarini da yok ediyor.