Kirli suyu merdvenlere boca ediyorlar akıp gidiyor,üstünede temiz su döküyorlar,annemlerin apartmanda böyle yapıyorlardı.
hanım abla eskiden öyleydi de şimdi yani o merdiven kenarından akarsa boya kirlenir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirli suyu merdvenlere boca ediyorlar akıp gidiyor,üstünede temiz su döküyorlar,annemlerin apartmanda böyle yapıyorlardı.
su veren yoksa kadin ne yapsin, asansor de yokmuş, bir yerden sonra hep ayni suyla siliyordur tabi.Benim bildiğim, merdivenci kadın her katta suyu tazeler yani kovayı verir sana, sen pis suyu döküp temiz su doldurup kadına geri verirsin. Çift daireyse de bir hafta sen bir hafta da karşı daire verir suyu.
bizim binada şoyle şakır şakır bir yikansa keşke, suyu hortumla vermeye binanin icini boyatmaya razıyım .hanım abla eskiden öyleydi de şimdi yani o merdiven kenarından akarsa boya kirlenir
Bizde de görevli aynı kovalardan kullanıyor. Bizim bina 10 kat olduğu için sanırım her katta suyu değiştiriyor. Karı koca birlikte yapıyorlar temizliği. Biri zeminde yapılacak işleri yapıyor diğeri yukarı çıkıyor. Bir katı silmeyi bitirince kovayı aşağı gönderiyor asansörle aşağıdaki suyu değiştiriyor o sırada yukarıdaki diğer katı süpürüyor. Gayet organize çalışıyorlarben küçükken alınırdı bizim apartmanda
ama o zaman şakır şakır yıkardı apartmanı
yani yıkar suyu da arka tarafta bahçe vardı oraya giderdi
sonrasında ben çalışan ve gece eve komşu olduğum için hiç denk gelmedim
görevlisi olan sitelerde otururken de zaten onların ayrı musluğu var
bizde 4 kat var
görevlinin şu iki parçalı viledalar var ya biri deterjan biri durulama suyu onlardan var
galiba tüm apartmanı onunla siliyor ama öncesinde süpürüyor
çok kirli ise de son katta yani zeminde yeniden değiştiriyor oralar büyük
asansör de var çok kirlenmiyor(du)
pandemi asansör kullanmıyor kimse daha çok kirleniyor
Bizde her daire kapısının önüne 5lt şişeyle su koyar boşalınca da doldurur.
kirli suyu ne yapıyor temizleyen
direkt size sordum ama bunu deneyimleyen ilk sizi gördüm :)))
Teşekkür ederimSicak su mu veriyorsunuz ne kadar incesiniz.
Kirli suyu dışarı döküyor bahçe bitiminden itibaren
Bizde öyle sorun olmuyo girişteyim ben ona rağmen ayda 1 geliyo 3 katlı bizim apartman ayda 1 geliyo abla kapıya veriyorum suyukızlar en az 5 katlı apartmanda oturan yazsın lütfen siz bu işi nasıl çözüyorsunuz
ben 7 kattayım ve merdiven temizliginde kadın sürekl benden ve karsıdan su alıyo ben bi kac kere dedim her zaman bizden almayın alt katlardanda alın diye ama kimi ben evde olmuyorum kimi alt kattan alıyo ama simdi yine yeni kadın degismis aynı konusma yeniden yapmak zorunda kaldım
netten apartman kuralları diye baktım her daire sırayla su vermek zorunda diyo ama bizim uyanık giris ve orta katlarda ses yok sizde isler nasıl isliyo bunu bildirmem lazım deliricem yani normalde olsa bana 2 ayda bi sıra gelicek böyle her hafta benden yada karsıdan su alıyorlar
şunu sormak istedim
3. katta su kirlendi deyip götürüp döküyor mu yoksa aman kirlenmedi deyip devam mı ediyor
her katta mı değiştiriyor suyu
yani 5. kattan inip suyu değiştirip 3. katta bir daha inip döküp yerine o kattan su doldurup mu devam ediyor
ayy ahret sorusu gibi oldu kusuruma bakmayın ama cidden merak ettik
Başka çaresi yok ki bunun,annemlerin hala aynı yöntem yapılıyor.hanım abla eskiden öyleydi de şimdi yani o merdiven kenarından akarsa boya kirlenir
Bizim aptmn 4 katlı ben girişteyim,üst katlarda suyu evlere verip döktürüyordu,bizim katta direk arka bahçeye atıyordu. 7 katlı evde napıyor bende merak ettim. Şayet tek suyla onca katı siliyorsa bence silinmemesi daha sağlıklı,süpürüp geçsin.dün akşamdan beri bunu soruyorum
bir de hani demişler ya her kapıya su koyuluyor bizim apartmanda oralarda kirli su ne oluyor ben onu da merak ettim
4. katta su kirlendi, bu dairenin kapısında temiz su var, onu alayım da kirliyi nereye dökeyim
sen benim hayvanlara ne kadar bütce ayırdıgımı nerden biliceksin ki konusuyosun inanıp inanmamak sana kalmıs ama ben fitremide zekatımıda hayvanlara veriyorum senelerdir insanlar nankör vallaGüzel taktik
Tehlike anında hayvanseverliği öne sürmek
Beğendim![]()
benim milllete yedircek 1 liram yok gider onu kedilere mama alırım da öyle cakal insanlara iş yaptırmam