Apartman yöneticimizden gelen mesaj

madeinheaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
110
1
116
arkadaşlar az önce telefonuma apartman yöneticimizden msj geldi mesajda ' uyudunmu cnm' yazıyo!!!!..eşim şehir dışında evde yalnızım aklım gitti msjı görünce..yanlışlıkla attığını düşünmüyorum şöyleki telefonum onda kayıtlı bile değil bugün bana uydu alıcım bozuk diye yardımcı olduğunda sen beni ara numaran yok demişti.aldığım uydu alıcısı bozuk çıkınca ondan yardımcı olmasını istedim kendisinde yedek olduğunu istersem kullanabileceğimi söyledi aldım bende şuan o pislik herifin malı benim evimde nasıl sinirliyim anlatamam elim ayağım titriyo kimseyemi güven yok yaa dedem yaşında heriff napcam ben..şeytan diyo çık kapısına tüm apartmana rezil olsun utanmaz çook üzgünüm

aaa sapıkmıdır nedir.umarım yanlıs yazmıstır.sakın cvp verme canım.eğer devam ederse mesajlara o zaman eşine söyle.sakaya gelmez böyle seyler.

Eşine haber ver,, gerekirse o adam da iyi rezil edilir hakikaten apartmana, terbiyesize bak aman bi de kapının mandalını falan tak ne olur ne olmaz

Yok artik yaa, daha neler.
Sen sakin cikma kapisina.
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir gb, senin uzerine atar birde.
Msjlar devam ederse, esine soyle hemen.
O baksin icabina.

inş. yanlıştır cnm ölüyorum sinirden 2 yıldır tanıdığımız adam hiç öyle bi sapkınlığını rahatsız edici bi davranışını görmedim cvp vermedim tabi ama yarın çıkarıp vermem lazım alıcıyı nasıl giderim kapısına ben onun

Kesinlikle cevap vermeyin, belki yanlışlıkla atılmıştır.
Her iki durumda da başka bir hamle olana kadar sessizliğinizi korumak size fayda sağlar.
Eğer ki devamı gelirse de durumu eşinize iletmeniz gereklidir.

doğru diyosunuz kapısına gitsem kim inanır bide üstüme kalır eşime haber versem delirir oralarda bana bu gece uyku yok zaten allah ıslah etsin böylelerini

Bekar mi peki?
Hani yanlislikla falan attiysa.
Gerci evli olsa da sevgilisi falan vardir belkide.

eşim p.tesi yada salı tam belli değil alıcıyı verirkende eşim mutfakta izliyo dedi çabuk vermemi ima etti ben dışarı çıkamam şimdi yaa karşılaşmak istemiyorum o adamla ya suskunluğumda cesaret bulursa hani sesi çıkmadı nasılsa diyerek ayy insan katil olur allah korusun

inşallah yanlıştır yanlışlıkla olmuştur falan dicem birden uyudun mu cnm die msj atmaya ceserat edemez dicem ama neler okuyoruz şurda yuh ya tedirginde olursun şimdi eşine söyle cnm eğer hep şehirdışındaysa işi önlem alırsınız

Kendisi çalışıyor mu, evde olmadığı bir zamanı kollasanız o zaman verseniz alıcıyı?

Utanmaz herif ya.

inşallah yanlıştır inan çook tedirginim.. evet genelde şehir dışında inşaat işleriyle uğraşıyo devamlı gider ben daha duramam galiba bu evde

emekli cnm sürekli apartman içinde kapı önünde bakkala her çıktığımda görüyorum

Ben olsam gözetlerdim, dışarda gördüğüm ilk anda gider verirdim alıcıyı.
Devamı gelmediyse korkmayın. İyi saydırdım gece gece azgın tekeye.
Bu yaştan sonra onu teneşir paklar, bunu birinin hatırlatması lazım ona.

Dedigin gibiyse gecenin bu vaktinde boyle bir msj cok manidar olmus.
Devami gelmedi degil mi?

dediğim gibi cnm ne eksik ne fazla diğer komşularla pek samimiyetim yok hani rica etsemde gündüz eşleri evde yoktur diye mecbur çıktım yöneticiye başka kimden yardım istenir eşimde biliyo aradım haber verdim tamam söyle ... abiye bi bakıversin dedi...offff... yok cnm msj başka yok

inşallah yanlıştır inan çook tedirginim.. evet genelde şehir dışında inşaat işleriyle uğraşıyo devamlı gider ben daha duramam galiba bu evde

off ay bina bide keşke x amca hayırdır gece gece yanlış oldu heralde die tepkimi verseydin acaba en azından gelicek cvp belki içini rahatlatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…