- Konu Sahibi madeinheaven
-
şimdide aradı offf noluyo yaa bakmadım korkudan hale bak sanki ben yanlış bişey yaptımallah kahretsin.. açsamıydım acaba belki yanlış mesaj filan dermiydi.. kendimden korkuyorum arkadaşlar bide açınca abuk subuk bişey derse katil olurum ben
Şaşırdın mı gecenin bu saatinde neden arıyorsun diye çıkışsa mıydın acaba? :26:
sakın acma canım.iyice sinirlerini bozacak pis sapık
yok yok adam iyce sapıtır bence acmasın :99:
yok yok açarmıyım açmadım ama çok üzgünüm ben yaa hani yanlışlık olsa arayana kadar yada hadi aradın açmadım bi msj atsa kızım k.bakma yanlışlık oldu diye oda yook
yok yok adam iyce sapıtır bence acmasın :99:
Ne bileyim, sessiz kaldığını görünce belki daha da abartır diye öyle düşündüm ama tam bilemedim yine de.:44:
Ne bileyim, sessiz kaldığını görünce belki daha da abartır diye öyle düşündüm ama tam bilemedim yine de.:44:
napcam ben peki kime ne söylenir annememi gitsem kalamam ben bu evde ya yarın görürsem onu ne demeliyim msj gelmemiş gibi yapamam artık üstüne bide aradı çünkü napcam ben
o kimki bu saatte arayıp rahatsız ediyor..ne oldu hacı amca derdin ne de
Bence de yarın git annende kal ,Allah korusun utanmaz mesaj attı aradı,şimdi de kapıya gelmesın
sakın ya.Uyuma bu gece,sabah erkenden koy kapısına alıcıyı cal zılı ve görunmeden cık gıt kocanla
dön eve Salı gunu
arıyor mu yıne?
aynen öyle ölüyorum korkumdan ama adamdan değil ha kendimden sinirlenir kendime mukayet olamam diye. bi daha aramasını bekliyorum inş. yapar öyle bi hata apartmanı ayağa kaldırmazsam ne olayım
aynen öyle ölüyorum korkumdan ama adamdan değil ha kendimden sinirlenir kendime mukayet olamam diye. bi daha aramasını bekliyorum inş. yapar öyle bi hata apartmanı ayağa kaldırmazsam ne olayım
Bence de yarın git annende kal ,Allah korusun utanmaz mesaj attı aradı,şimdi de kapıya gelmesın
sakın ya.Uyuma bu gece,sabah erkenden koy kapısına alıcıyı cal zılı ve görunmeden cık gıt kocanla
dön eve Salı gunu
arıyor mu yıne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?