Apartman yöneticimizden gelen mesaj

şimdide aradı offf noluyo yaa bakmadım korkudan hale bak sanki ben yanlış bişey yaptım allah kahretsin.. açsamıydım acaba belki yanlış mesaj filan dermiydi.. kendimden korkuyorum arkadaşlar bide açınca abuk subuk bişey derse katil olurum ben

sakın acma canım.iyice sinirlerini bozacak pis sapık

Ne bileyim, sessiz kaldığını görünce belki daha da abartır diye öyle düşündüm ama tam bilemedim yine de.:44:

bende ondan korkuyorum inan kapattım tv yi perdeler sıkıca kappattım dışarı gram ışık sızmıyo devamlı kapıyı dinliyorum şaşırdım kaldım

napcam ben peki kime ne söylenir annememi gitsem kalamam ben bu evde ya yarın görürsem onu ne demeliyim msj gelmemiş gibi yapamam artık üstüne bide aradı çünkü napcam ben

eşin gelene kadar git annende kal canım imkanın varsa.eşin gelincede gider verir.ama bu süre zarfında seni hala rahatsız ederse eşine söyle canım.

Bence de yarın git annende kal ,Allah korusun utanmaz mesaj attı aradı,şimdi de kapıya gelmesın
sakın ya.Uyuma bu gece,sabah erkenden koy kapısına alıcıyı cal zılı ve görunmeden cık gıt kocanla
dön eve Salı gunu
arıyor mu yıne?

o kimki bu saatte arayıp rahatsız ediyor..ne oldu hacı amca derdin ne de

aynen öyle ölüyorum korkumdan ama adamdan değil ha kendimden sinirlenir kendime mukayet olamam diye. bi daha aramasını bekliyorum inş. yapar öyle bi hata apartmanı ayağa kaldırmazsam ne olayım

Cozutmaya baslamis adam yaa.
Ne cesaret ama.
Yarin git annende kal o zaman, esin gelesiye kadar.
Kapina gelmeye cesaret edemez ama en azindan kendini daha rahat hissedersin.

aynen yarın evde durma eşin gelene kadar başka bir yerde kal sonra derdi neymiş anlaşılır ama eşin gelene kadar rahat etmek için evden uzaklaş

aman sus nolur..uyurmuyum uyku yok..bende öyle yapmayı planlıyorum sabah doğru anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…