- Konu Sahibi madeinheaven
-
Belki adam yanlışlıkla msj attı ardındanda özür dilemek için aramış olabilir.Bir daha aradığında açıp, hayırdır amca de. Konuşma tarzına bakıp ona göre hareket edersin.Dikkatli ol canım.
yanlıslıkla atmıs dahi olsa tekrar aramaz bu saatte.sabah der kızım kusura bakma yanlıs oldu diye bence.
arıyor mu cnm tekrardan
ben yanlıslıkla attığına inanmıyorum
yok aramadı cnm asansör aşağı indi onu dinlemek için kapıya gittim asansör benim evden görünmüyo benim kapı asansörün yanında ama içerde kalıyo göremedim kim olduğunu ama tedirgin oldum ya bi kere..yaa gerçekten yanlış atılmış bi msj olsaydı aradığında açmadım ama sönrasında bi anlışlık oldu diye msj atarmıydı sizce. belki yanlışlıktır deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
ben yanlıslıkla attığına inanmıyorum
yani canım madem mesaj yazmayı biliyor o zamn mesaj yazıpta yanlışlık oldu diyebilir.ama bilerek atılmıs gibi gözüküyor.korkma ama dediğim gibide telini acma derim.
yok tamam açmıyorum bikere aradı zaten..bencede yaa yanlışlık olsa tekrar msj la düzeltebilirdi ama yapmadı sapık
arkadaşlar hepinizin attığı mesajlar ı okudum genel cvp vermeye çalışıyorum şuan ellerim içim titriyo resmen hem üşüyorum hem terliyorum yüzüm kıpkırmızı olmuş inanın msjlara cvp veremiyorum beynim durdu allah kahretsin böyle insanları beni ne hale soktu
Gecenin bir yarisi yanlislikla olduguna inanmiyorum ben.
Ama aramamasinin yada yeniden msj atmamasinin sebebi, senden karsilik gelmedigi icin olabilir.
Belkide cekinmistir senden.
çekinsin zaten cnm benim yaa ben öyle suspus bi insan değilim biliyoda geçen yıl arabamın sileceğini kırmışlardıda kaldırdım ayağa herkesi çok ii biliyo sinirlenince gözüm bişey görmez ama ne cesaret bu yaa ilk defa eşimin evde olmadığına şahit oldu ondanmı acaba bu cahil cesareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?