Apartmana biranede calisan kadinlarin gelmesi haksizmiyim ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
3 senedir ciddi bi iliskim var ailelerinde birbirini tanidigi bildigi ve sevgilim suan askerde.
Sevgilimin kendilerine ait apartmanlari var onlarinda yasadigi ust kat bostu askerden sonra geldiginde evlenince biz orada yasayacaktik dedeside orayi kiraya vermis sevgilime dedim kiraya verdigini ben gelene kadar dursunlar ben gelince cikartirim onlari dedi hadi neyse sonra tasinan insanlari gorunce ogrenince delirdim biranede calisan 2 kiz kardes bekar ve acik sacik giyinmeler...
Delirdim onlara saldirmamak icin kendimi zor tuttum sevgilime dedim bunlar bu evden cikacak ben onlarla ayni cati altinda durmam eger sen geldiginde cikmazsalar kiralik eve geceriz dedim bi ton sey dedim
Sakin ol ben gelene kadar cikarlar kafana takip bunaltma kendini benimde canimi.sıkıyosun dedi bende tamam cikacaklarda sen izine geldgnde karsilasicaksin onlarla ben deliririm dedim oda ben sana helalimsin alın yazımsın demisim sevdigimsin sen benim ne isim olur elin oros......lariyla benim evim ocagim ayri onlarinki ayri senin gereksiz kiskancliklarin iliskimize zarar veriyo askerligm bitsin dedemle konusup cikartcsm diyorm dedi cok sinirle konustu
Ben haksizmiyim arkadaslar benmi abartiyorum ?

Biraz abartmışsın... Çocuk hala askerde... Şuan o kadınlarla ne yapabilir. Hem bekleyin bakalım dedesi öyle dediyse biraz bekleyin eğer kiracıyı çıkartmazsa kiraya çıksrsınız. Küçük bir olayı büyütmenin bi alemi yok bence

Ortada resmi bisey bile yokken sevgilinizin dedesinin evinden size ne? Dediginiz gibi cok rahatsizsaniz kiraya cikarsiniz olur biter. Birde ne olursa olsun kimse hakkinda kotu dusunmeye hakkiniz yok. Hele sevgilinizin o kelimeyi telaffuz etmeye hic hakki yok. Once kendi haddinizi bilin. Kimse oralarda calisinca zevkten dort kose olmuyordur.

üfff bir bitin ya
ne özgüvensiz tiplersiniz .. hepiniz böyle pusuda biri gelicek erkeğimi kapıcak diye bekliyorsunuz
size zararı dokunmayan insanların sırf hayat tarzları farklı diye üstüne atlaarım diyorsunuz .. o kızların size ne zararı oldu . nasıl pis bir zihniyetiniz var . herkes sizin sevgilinize meraklı mı yani ?

üfff bir bitin ya
ne özgüvensiz tiplersiniz .. hepiniz böyle pusuda biri gelicek erkeğimi kapıcak diye bekliyorsunuz
size zararı dokunmayan insanların sırf hayat tarzları farklı diye üstüne atlaarım diyorsunuz .. o kızların size ne zararı oldu . nasıl pis bir zihniyetiniz var . herkes sizin sevgilinize meraklı mı yani ?

3 senedir ciddi bi iliskim var ailelerinde birbirini tanidigi bildigi ve sevgilim suan askerde.
Sevgilimin kendilerine ait apartmanlari var onlarinda yasadigi ust kat bostu askerden sonra geldiginde evlenince biz orada yasayacaktik dedeside orayi kiraya vermis sevgilime dedim kiraya verdigini ben gelene kadar dursunlar ben gelince cikartirim onlari dedi hadi neyse sonra tasinan insanlari gorunce ogrenince delirdim biranede calisan 2 kiz kardes bekar ve acik sacik giyinmeler...
Delirdim onlara saldirmamak icin kendimi zor tuttum sevgilime dedim bunlar bu evden cikacak ben onlarla ayni cati altinda durmam eger sen geldiginde cikmazsalar kiralik eve geceriz dedim bi ton sey dedim
Sakin ol ben gelene kadar cikarlar kafana takip bunaltma kendini benimde canimi.sıkıyosun dedi bende tamam cikacaklarda sen izine geldgnde karsilasicaksin onlarla ben deliririm dedim oda ben sana helalimsin alın yazımsın demisim sevdigimsin sen benim ne isim olur elin oros......lariyla benim evim ocagim ayri onlarinki ayri senin gereksiz kiskancliklarin iliskimize zarar veriyo askerligm bitsin dedemle konusup cikartcsm diyorm dedi cok sinirle konustu
Ben haksizmiyim arkadaslar benmi abartiyorum ?
Sizi büyütürken fazla mı karbonhidrat yediriyorlar nedir. Korkmayın bulaşıcı bir hastalık falan değil yani. Ayrıca kadınlar nerede çalışırlarsa çalışsınlar bu onlara sizin ve sevgilinizin hitap ettiğiniz gibi hitap etme hakkı vermez. Allahtan korkun biraz. Ha siz diyorsanız benim sevgilimin eli gözü hep dışarıdadır, hakim olamaz o zaman zaten evlenmeyin.

Nişanlına niye patladın ki adam askerde ne yapsın ? Valla iyi patlamamış sana ne şartlar da adamlar orada

Çok hadsizsin. Sevgilin de senden korkusundan tanımadıgı kadınlara hakaret edecek kadar sümsük.
Edepli konus suan aynisini sende tanimadigin erkek arkadasima sumsuk diyerek yapoyosun haddini bil seninde sevgilinin kendi evlerinin ustunde iki biraneden kadin calissaydi acik sacik herseyi ortada gezerek seni de gorurduk ;)

Back
X