B
bılbıldırcın
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bılbıldırcın
apartmanınızda yaşadığınız hukuksal sorunlarınız,sahip olduğunuz haklarınız,yanlış bilinenler...bu konular hakkında tüm sorunlarınız profsyonel ekibimizle cevaplanacaktır!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne iyi bir topik olmuş buradan çok şey öğreneceğime inanıyorum
binamızda asansörümüz 4 yıldır bozuk durumda insanları toplantıda bile zor topluyorum.herkes ayrı telden konuşuyor. bina temizlik parasını bile zor topluyorum sürekli kapı vurmak zorunda kalıyorum.binamızın dış cephesininde tadilata ihtiyacı var sırf bu nedenden evimden soğudum.severek beğenerek aldık çok geniş ve ferah bir ev.fakat bu sorunlarla ne yapmalıyım.insanlarla uğraşmak çok zor!
bizimde üst kattaki komşumuzla sorunlarımız var evi aldığımızdan beri gürültü yapmalarından şikayetçiyiz çok defa uyarmamıza ramen kasıta döndü artık saat 22den sonra gürültü yapmay başlıyor oda yetmezmiş gibi banyosundan sürekli su akıtması en son olarakta camımıza yumurta atması oldu kanunen ne yapabiliriz .birde asla kabullenmiyor yaptığını şimdiden teşekkürler
teşekkürler yardımcı olduğunuz için bunu ispatlamak zor olucak çünkü gecenin geç saatinde oluyor ve uyandırınca kesiyor sesi o yüzden allaha hesap versin yapıcak bişey kalmadı
bence hemen pes etmeyin...saatin geç olmasının önemi yok bilirkişi hangi saatte problem oluyorsa o saatte gelir ve kayıt tutar...