aaah ahh hep aynı hep..benim üst kattakiler de böyle.bir tane oğlan 5-6 yaşlarında ama tam bir canavar.dur sus diyen de yok ne anası ne babası cahil cahil tipler zaten..halısından gına deldi artık...kaç kez söylesem anlamıyor.yöneticiye söylesen o da aynı.bi silkelenme hastalığı aldı başını gidiyor millette. çocukları gece 2 ye kadar sürekli faaaliyet halinde.dan dun..yere bişeyler atar bağırır ....böyle dengesiz düzensiz yetişen çocuktan ne hayır gelir ki vatana millete anlamıyorum...merdivenlerdeki gürültüyü anlatmaya kelimeler yetmez...eşim merdivende gürültü olunca içerden kapıya doğru BİZİM KÖYÜN CAMIŞLARINI SALMIŞLAR GENE der..ama anlayana....ben şimdi mahallede ara kat bir dairede oturuyorum.ama kızımın okulunu bahane edip asla silkelenme olmayan ve en üst katta bir eve taşınmak istiyorum...inşallah Allahım....
bizim apartmanda bir kadın var apartmanın içinde merdiven korkluluğundan halı silkeliyorbunu her zaman yapıyormuş ama ptesileri yaptığından ve bende çalışıyor olduğumdan bilmiyordum. işten ayrıldığım vakit tamizlik yapmışım yorgunluk çökmüş öyle kanepeye uzanmışım dalmışım birden bir ses ödüm koptu dedim deprem oldu apartman yıkılıyor öyle bir ses yani kapının deliğinden bir baktım ki karşı kapının üstü koca halıyı çıkarmış apartmanda silkeliyo şok oldum. yani doğma büyüme 24 daireli bir apartmanda yaşamış olan ben böyle birşey görmedim
tabi anında kapıyı açtım dedim ne yapıyorsunuz halımı silkelenir burda şok oldum filan. diyo e nerde silkelicem ptesi halı silkeleme günü değilmiydi diyobirde bizim apartmanın girişi geniştir ve girişin altında baya bir boşluk vardır hatta halı silkelemek yıkamak için yer bile yapılmış yani. söylüyorum taa oraya mı indireyeim diyor. dedim sen burda silkeleyince kim temizleyecek buraları dedim bütün pisliğin direk benim kapma geliyor dedim. demezmi e ben sonra süpürüyorum (sallıyor tamamen kaç kes kapımın dışını sildim toz içinde oluyordu ) dedim bir kez daha o halıyı silkelersen belediyeye şikayet edeceğim dedim. ben napacam peki mıy mıy diye söylenerek içeri girdi. ama şaşkınım hala apartman içinde koca halı silkelenir mi yauvv
bende giristen hattaaaa bu semtten kurtulmak içinn onlarca sey bahane ediorum. kyınvalidem herseferinde hiç öle deme evi olmayan insanlar var dio lafı agzıma tıkıo.. su aile ve cocuklarıyla, alt kattaki holiganla bi yasasın 1 hafta da göreyim
neyseki bu konuda şanslıyım çünkü kayınvalidem de daha büyük ve nezih bir yere taşınmamızı istiyor.şimdiki oturduğumuz ev onun ama zorla oturun satmam felan demiyor.ilk fırsatta taşınmak istiyorum...:132::132:
<kendi kendine attıgı gole bu kadar sevinir mi insan
Arkadaşlar apartmanda yasamasını bilmek bu kadar mı zor??İnsanları anlayamıyorum?Neden herkes bu kadar bencil, neden herkes kendini haklı görüyor?Apartmanda baskalarının da yasadığını kabullenmek ve onlara saygı göstermek neden bu kadar zoruna gidiyor bazılarının.....
Cahillik mi desem ,kendini bilmezlik mi,saygısızlık mı , ben merkezcilik mi??
Adam gibi müzik dinlemesini bilmezler,tv seyretmesini bilmezler,hala anlam veremediğim bir silkelenme hastası olmuşlar,kapı önlerine çöp ,terlik vs bırakmalar,kavgalar vs......
Bende mi bir sorun var acaba çevremdeki insanlara saygı gösteriyorum
Benim gibi olanlar var mı acaba içinizde???
ne güzel işte. ya kendince haklı olabilir tabiki evsiz insanlar var. ama sonucta bizim evimiz var yani. niye daha düzgün bi semte gecmeyelim. günah degildir heralde allah allah:) ayrıca merdiven yıkayana kadından da gag geldi. gecen cumartesi kapıya 2 kova deterjanlı su koydum. arkadas 10 defa caldı o kapıyı ya. acmıyorum demek ki evde yokum niye 10 defa calıyosun. para alma günüde degil. yedi beni. bu haftada viledanın sapı kırılmıs asagıda benden vileda sapı istedi. daha önce bi süpürgemi yedi bi vileda ucumu yedi bir havlumu yedi. millet yok dio cıkıo işin içinden. bi kere verdik kolumuzu kurtaramıos
düşünün ki karşı binadakiler gölgesini görürler diye kalın perdesi olmayan odaya girerken başını kapayan bi insan bu.
ona rağmen hiç utanmaları yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?