Apartmanda yasamasını bilmek bu kadar mı zor?

en büyük derdim şu apartmanda yaşam mücadelesi
mücadele diyorum çünkü bi gün elimi insana bulamam olası
öyle arsız görgüsüz insanlarla aynı apartmanda aşıyorum ki anlatsam inanmazsınız
gürültüleri patırtıları geçtim artık
yerli yersiz kapıya dayanmalar cabası
geçen pazar günü sabah 9 da üst komşunun kızı geldi
saçımı maşalar mısın kız 8 yaşında falan
saat sabahın bi körü nasıl attı tepem
yapamam misafirim gelecek işim var dedim daha öncede bi çok şey istediler vermedim
hazetmiyorum tanımadıklarımla paylaşmaktan kişisel eşyalarımı
sonra neyse gitti kız yarım saat sonra bi daha kapı
inna sabirin diye açtım kapıyı maşayı vercekmişssin yukarda annem yapcak dedi
oldu emredersin dedim kusura bakma canım ben vermiyorum eşyalarımı kimseye dedim
gitti kız aradan 10 dk kapı yine ben cinnet halindeyim:84:
gelen anası alt tarafı maşanı istedik versen nolurdu ayıp insan utanır diyo
dedim hanım hanım utanma ne sen biliyo musun
malımın alacaklısı keyfimin kahyası mısın vermem vermem defol git kapımdan dedim
daha önce aynı olayı aynı şekilde yaşadım o zaman yeni taşınmıştım
yaptım çocuğun saçları benim saçları maşalı görüp heves etmiş diye
ama bu seferde saçlarını yaptım 5 dk sonra geri geldi pul da dökcecekmişsin diye
dedim burası kuaför salonu mu ne arar ben de sim pul pavyonda çalışmıyorum ben diye
inşallah şu evin borcu biter satarız da kurtulurum bu krocanlardan

Son düzenleme:
Eziyet eden komşunun alt katı üst katı yok.Benim komşumda alt katta ama her türlü eziyet ve iftirayı çok güzel beceriyor.Alt katta sobanın kovasını pattttt diye başka kaba döküyor.Bütün kül yukarı üstelik beyaz çamaşır varken.Çamaşır varken mutfak balkonundan silkeleme yapıyor.Normalde salonda yapılması gerekiyor.Üstelik çocuğuma iftira attılar.Neymiş balkon kapısı açıkmış çocuğum ve mahallenin diğer çocukları evine girmiş buzdolabından çikolata yemişler.Bunu gelip banada anlatmıyor ben üçüncü şahıslardan duyuyorum.Allahından bul diyorum.Elbet bu tatlı hayat bitecek.Azraille karşılaştığında beni gör diyorum.Hakkımın bir zerresini bile helal etmiyorummm.

Hahahha Amonra cok güldüm yemin ederim D: Sen tavrını koymuşsun ama insanların yüzünün astarı yırtılmış

Hahahha Amonra cok güldüm yemin ederim D: Sen tavrını koymuşsun ama insanların yüzünün astarı yırtılmış

dışı seni içi beni yakar işte canım
öyle tuhaf şeyler istiyolar ki
şampuan saç kremi el kremi parfüm epilatör makyaj malzemesi
ya benden yağ tuz şeker istese amenna ama böyle keyfi şeyler
elzem ihtiyaç değildir ki
afedersin kum gibi para var altlarınca jiplerle geziyolar
ama paraya kıyıp kendilerine almıyolar
benden geçinmek derdindeler
hayır defalarca geri çevirmeme rağmen hiç de vazgeçmiyolar
lazımsa al kendine milletin malından sana ne di mi ama:95:

insanlar çok yüzsüz çok o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum.
dün yan komşumuz geldi akşam babam yoktu bende 2 kat aşağıda babannemlerdeydim.
anam kalkmak bilmediler .annem çağırdı büyük ihtimal aaamaaan öldüm saat gecenin 11 'i gitmediler en son ben yatarken meyva çıkarıyorlardı .heyecanla dizi seyrediyorlar bide tabi babam da saat 21.40 çivarıydı gelmişti , yanlarında oturyor. off saat 23.30 'a doğru gittiler sanırım.
yuuh dedim ya uykum var ölüyorrum zaten birde sessiz sinsi bir misafirleri var komşumuzun gelininin kardeşi beni sallamıyor kız hıh benimde çok umrumda

birde aynı evde yaşadığı gelini var hamile düşük tehlikesi var. bir kere ailesiyle görüşmek için bizim pcyi kullandı. kaynanası giderken uyardı ayıp fazla kalma kız oralı mı sanki
kendi eviymiş gibi 1 saat yapıştı pcye tüm sülalesiyle görüştü tabi banada afaganlar bastı
sonra eve gidince kanaması oldu ama şükür atlattı

Son düzenleme:

Yani kahve tuz un falan istenirdi önceden. Bunlar işin cılkını çıkarmışlar :) Bi de utanmadan kapıya dayanıyo niye vermiosun die hahahaha... Demekki böyle böyle biriktirip mal mülk sahibi oluyolar

hey allahım epilatör de istenir mii????? yok artıkkk

Alt katımdaki sabahın 4 - 5 'ine kadar son ses tv izlerdi canım Allah'tan artık yapmıyor...
Şimdi üst katımdaki kadınla köpeği...
Kadını görsem gırtlaklayacam o dereceye geldim...
Geçen tam yattım uyuyacam son ses bir müzik açtı köpeğin havlaması cabası...
Şeytan git öldür der...
Oysa ben kapıyı biraz hızlı kapatsam eşim kızar, bizden başkaları da yaşıyor burada diye...
Ben de sinirlenir o zaman biz insan değiliz demek ki, köpek kafamın içinde havlıyor sanki derim...
İnsanlar gerçekten o kadar bencil ki...
En son pazar günü sabahın 8'inde gürültü yapmaya başladığında tepem attı. Sabah 8'de hem de pazar günü misafir mi gelir ya? Eşim zor tuttu beni...

Aman biz en üst kattayız da fark etmiyor. Alt katımızda bir küçük kabile yaşıyor, çocuk zaten öyle bir çığırıyor ki sanırsınız kesiyorlar. Hadi o çocuk, deli anası da onunla beraber çığırıyor iyi mi? Napayım ben de mi koskoca annemi alıp çığlıklar atayım yani, töbe töbee..

Neyse ben de kendi çapımda bişeyler yapıyorum işte, hatta bazen oturmadıgım halde gidip odadaki tv.yi son ses açıp geliyorum Onların da beyni patlasın diye

Yani zor bu işler ya ama napalım şehirde her yer apartman, bahçe içinde müstakil evde oturmak var da olmuyor işte. Köye gidiyoruz, ohh diyorum ya hayat burda güzel

Son derece hak veriyorum Size...
Apartmanda yaşamayı değil şehir hayatını dahi bilmiyor çoğu kimseler...
Ya "samimiyet" adı altında canını okuma ya da "uçta bir boşvermişlik, bananecilikle" canımızın istemediği, azcık zahmet edeceğimiz her şeyi yok sayıyoruz...
Kim akıllı kim psikopat belli değil oturup konuşmak mümknü mü 40 kere düşünüp cesaret edebilir insan...
Çok zor çok...

Apartmanda yaşadığım için her gün Lanet ediyorum günaha giriyorum.

Binada 30 daire var heps birbirinden beter,bu apartmanı kasabaya çevirmişler.

Yeni tasındım 3 ay oldu ama dayanamıyorum...evin borcunun bitmesini beklesem 10 yıl var gelde dayan.

Eskıden tuz,seker,yağ istenırdı evet ama şimdi zaman değişti...

Bakın benden istenenlere....

-şeyy brownim dolma yapıcam patates,kabak,patlıcan, versene .

(Sanki benim ev manav,yahu tek bir malzeme eksik olsa anlayacağım ama dolma yapmak için gerekli bütün malzemeleri benden istiyor)

-Bir sürü bulaşık birikti hiç elde yıkayacak durumda değilim,ancak tabletim bitmiş,Bulaşık makinası tableti verir misin canım.

(Bu bende şok etkisi yarattı ve kurtulamadım bu duygudan...Sinirlendim vermedim elde yıkamayı önerdim.Tuhaf olansa ben bu insanı hiç tanımıyorum sadece 1 kez merhabalaştık)

gelde dellenme işte

Son düzenleme:

şunu demek istedim, o insan bu şekilde davranırken, yani aman saç telim görünmesin diye çabalarken ( lütfen ayrı bir tartışma konusu olmasın, konu bu değil ) bütün gece apartmanı inletiyor. ve herkes o seslerin kimden geldiğini biliyor. ben utanıyorum bunu duyarken o hiç utanmıyor.
ertesi gün hiç bişey olmamış gibi "seçmiş olduğu tercih"i aynen devam ettiriyor... falan filan...
bu ne yaman çelişki anne, diye o güzelim şarkıya giresi geliyor insanın.
yeterince açıklayıcı oldu sanırım.

Aynı şeyleri malesef bende çok yaşadım, aynı ilçede 2.taşınmamız bu yüzden ama hiçbirşey değişmedi yine, iyi niyetle de konuştum uyardım, kavgada ettim ev shibinide kapısına diktim ama çözüm olmadı yine. Yine aynı yine aynı! Balkondan ve her odanın camından hergün kilim silkelemeler, gece yarıları gelen garip tamirat sesleri, gecenin 2-3 farketmez mobilyalar sürekli yerinden oynar, kavgalar, duvara yumruk atmalar, 3 çocuğunda koşmaları çığlıkları sinirlerim çok yıprandı bu yüzden. Sanırım bu bizim toplumumuzun eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Saygısızlıktan başka birşey değil, çok kötü...

çok zor apartmanda yaşamak gerçekten geçen gün binaya girerken 4.kattan bi kadın kovayla aşağıya su döktü allahtan gördm görmesem ıslanıcaktım ama bayağ bağırdım aşağdanda kaçtı kadın

Ayhhh hangisini anlatayım .... üst katın banyosundan gelen bitmek tükenmek bilmeyen su sesleri dellendiriyor ,ne sefaysa artık.Gece gündüz hep açık musluk
Banyo sefasından önce uykumdan uyandıran yatak seslerinemi tövbe yarabbim
Alt katımızda yaşayanların sabahlara kadar içtikleri sigara kokusuyla güne başlamak ve günü bitirmekmi ve elektrikli süpürge sesleri apartmanın içi leş gibi ayak kokusu ,ayakkabıcı gibi kapı önleri............
Balkona çamaşır asamaz oldum sayelerinde saç kılı ekmek kırıkları v.s.......İşin yoksa her gün balkon yıka

huzur yok huzur bazen kulaklarıma pamuk tıkıyorum. Bir de benim üst katta bi kadın faturamı alp bana getirio ay size çok gelmiş bu ay iki kişisiniz bize daha az gelio al töbe töbe sanane kadın benim faturamdan çek elini kolunuapartmanın muhtarı bir de hiç sohbetim yok muhatap olmuyoruz kendi kendine konuşuo...

ah ahh.. hangisini yazsam.. yan tarafımızdaki genç kızın sevgilisi ile bağıra çağıra yaptığı kavgaları ve üstüne açtığı bangır bangır şarkılarımı.. yoksa üst katımızdaki evin içinde maç yapan ikizleri mi ? vurdumduymaz anneleri facia ztn! bazen cinnet geçircek gibi oluyorum işten geliyorum yorgun argın.. bi sessizlik bi kafa dinleme isteği ama nerde...

keşke müzik dinleyip kafamı şişirselerdi... yeni evli çift vardı üst katımızda 6-7 ay boyunca cinsel hayatlarını bizim ailemizle birlikte yaşadılar... her daim kafamızı şişirdiler. duvarlara mı vurmadık neler yapmadık. ama hiç taviz vermeden devam ettiler pisliklerine. ve bunları yapanlar da cahil cühela takımı değiller. biri üstteğmen diğeri hemşire. allahtan defolup gittiler antalyaya tayini çıkmış zannedersem. Allah bu dünyada yüzlerini güldürmesin... onlar nasıl bizim huzurumuzu kaçırdılarsa onlarında huzuru olmasın...

Konu içeriği nedeniyle"İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır

kesinlikle bende şikayetcıyım eşime hergun taşınalım nolurr nolurr demekten dilimde tüyy bitti...

yan komsum ;
bir ayakkabısı var kapının onunde masallah sankı evde 50 kısı kalıyor!! 2kısıler aslında benım tek derdım o ayakkabıların benım kapıma kadar dayanması sinirrr oluyorummm sinirrr hergun ayakkabılarını kendı kapılarına iteklemekten ben yoruldum yanii..haa bu arada gecen yönetici görmüş bana kızıyor nedir bu hal dıye dedım onu bana değil kendı kiracınıza soyleyeceksınız , benım kapım derli topludur daima dısarda en fazla 1 ayakkabı bırakırım oda eskı puskudur hanı bazen esım gece nobetci filan oluyor evde adam var gibilerine hırsızlara karşı
onun dısında cöpunu dısarı koyar iyi hoş koysun lafım yok ama altı delik posetle oda akar oleceee merdivenlerden asagıya haa benım kapım mı değil dertmi diceksınız belkı ama o çöp kokusu iğrencc oluyorr yaaa .. bide goruntu acısından ıyyy yanı ıyyy...
alt komsumda: nısandan itibaren her iki cepheyede camasır asar ama sureklı yaa surekliii.. bigunu boş değildir.. bende asagıya bişey silkeleyemem haliyle..ne napayım kadının camasırını gore gore sılkeleyecek halım yokyaa..(bu yuzden eve su filtreli elktıklı supurge aldırdım) üst katımda yaslı bı adam var ama kızı haftada bir temızlık yapar vee benım camasırım oldugumu bıle bılee tozlu tozlu halıları asagıya sılkeler..bikerede alt komsum ben silmiş oldugum halılarım kurusun diye balkondan asagıya sarkıtmıstım kadında bana dediki asadan yukarıya bagırıo ben camasır sercem al dedi bende halılarım ıslak bıraz kurusun alıcam dedım neyse bu bana ınat baska bı gun benım camasırımı serdıgımı gordugu halde (onumde bahce var oraya cıkmıstı)evıne geldı paldur kultur yolluklarını sılkelıoo ayy allahım nasıll sınırr oldum anlatamammmmm...
yaa böylee seviyesiz insanlarla uğrasıyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…