İşallah Türkiye'ye taşınınca daha beterleriyle karşılaşmazsınız
offf offf bende bıktım bu görgusuz insanlardan... tum mahallede halı sılkeleme alışkanlıgı var.. sabah 8.30 başlarlar...
hele bır markette alışveriş yapmaları var.. sankı yagma var gıbı....
sonradan görmüşlerin arabalarındakı alarımlar. ne anlıyorlar bılmıyorum.. her beş dk bır araba alarımı çaliyor.. gerisi sız düşünün.. sokaga tukurenleri saymıyorum.. igrenıyorum, mıdem bulanıyor....
Özellikle okul tatil olduğunda daha bir aklıma takılıyor bu komşuluk ilişkileri, bizim siteyi bir görseniz tam tımarhane ve ilaveten terapi olarak giriş katta oturuyorum.O kadar çok çocuk var ki Çin ordusu gibiler, gece 12 ye kadar cağıl cuğul sokaktalar anneleri de beraber(çekirdek çitleyip,bağıra çağıra gülerek çocuklara taş çıkartıyorlar), 12 den sonra mahallemizin güzide beylerinin bir kısmı tam yatak odamın karşısında kalan okul bahçesinde 3 e kadar top oynuyorlar.Top oynamayan daha ağır abiler balkonlarda geçiriyorlar geceyi,etraftaki balkonları keserek dedikodu yapıyorlar.Hamarat teyzelerimiz hafta sonu yünlerini havalandırıp tepemde aşağı silkelerken,üst komşum yıkanmış halılarını balkona asarak terapimi pekiştiriyor.Bu arada üst komşumun çocukları sayesinde sürekli deprem oluyor hissi ile yaşıyorum.Çöpler vs artık anlatmıyorum.Oooof offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?