- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
Ben hatırladım sizi, bebeğiniz vardı
Ben açık havada(çok soğuk olmayan günler hariç) bebeğimi bebek arabasına koyup,arabayı sürerek koşuyorum..tavsiye ederim
Hmmm.. o zaman gününe hareketlilik katEvet
Ama ben çalışmaya başladığım için sabah ya da akşam bunu yapmaya kalksam ya çok geç olacak çok erken. Karanlıkta çıkıyorum zaten. Yaz olsa o kadar sorun olmaz da, yaza kadar da kilo vereyim istiyorum
Hmmm.. o zaman gününe hareketlilik katzaten işin koşturmacasıyla da gider kilolar..ben işe başladıktan sonra 7-8 kilo gitti 3 ayda..söylediğim koşuyu ben de bi kere yapabildim:/
Geç saatte bişey yememeye özen göster,boğazına dikkat et biraz, gerisi gelir
Yemek olayını gözden geçir istersen bi..benim de bazen arttığı falan oluyor kilomun..motivasyonum düşüyor,sporu bırakıyorum,salıyorum falan..normaldir senin de..ne kadar oldu ki işe başlayalı?Ben işe başladığımda kilo veririm diye umutlanıyordum, 1 kilo almışım ki işe gidio gelirken deli gibi koşturuyorum, 3 vesait tek gidiş.
Aşırı ses çıkarıyor illa hızı arttıracaksınız illa o ayak sesi artacak almayın benceSelamlar,
Apartmanda yürüyüş bandı kullanan var mı? Komşularınızla sorun yaşıyor musunuz? Bizim evler öksürük sesini bile geçiriyor. Ben bunu kullansam alt komşunun başına evi yıkılıyormuş gibi olmaz mı? İzin alarak yapsam bu işi, salonda kullansam sıkıntı olur mu diye sorsam yerinde olur mu acaba? Akşamları 7-8 gibi kullanırım zaten çok geç bir saat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Eliptigin manyetik kayışlı olanları ses çıkartmıyor. Onu araştırarak alın. Bende de var. Kesinlikle ses yok ve daha çok yönlü. Günde 10-15 dakika bile yetiyor. Özellikle karın bölgesi için.Ay hiç aklıma gelmedi çok mantıklı bir fikir sağolun. Ses çıkmıyor onda değil mi?
O aletlerın altına ses geçirmemesi için özel halı tarzında bişeyler (ismini hatırlayamadım) internetten araştırın kolayca bulursunuz, hani spor yaparken yere serilen plastik örtüler gibiAy hiç aklıma gelmedi çok mantıklı bir fikir sağolun. Ses çıkmıyor onda değil mi?
Yapmıyoruz.Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?