Apartmanda yürüyüş bandı

Ciddi ses oluyor. Üst komşum düzenli kullanır. İnşaat gurultusu hariç diğer gürültüler beni hiç rahatsız etmez Allahtan da sıkıntı olmuyor benim açımdan

Arkadasimda vardi baya ses yapiyordu kullanamadi satti malesef ama komsunuzla anlasirsaniz saatleri belirleyip kullanabilirsiniz belki bizim binada kagittan yapilmis sanki aşırı ses gidiyor

Ben hatırladım sizi, bebeğiniz vardı
Ben açık havada(çok soğuk olmayan günler hariç) bebeğimi bebek arabasına koyup,arabayı sürerek koşuyorum..tavsiye ederim

Kullanmayın derim. Yaşantıyla sabit. Ses emici özellikli matlar var onlarla bile olsa ev yıkılıyor gibi oluyor. Çünkü evler kağıt gibi malesef

Ben hatırladım sizi, bebeğiniz vardı
Ben açık havada(çok soğuk olmayan günler hariç) bebeğimi bebek arabasına koyup,arabayı sürerek koşuyorum..tavsiye ederim

Evet
Ama ben çalışmaya başladığım için sabah ya da akşam bunu yapmaya kalksam ya çok geç olacak ya çok erken. Karanlıkta çıkıyorum zaten. Yaz olsa o kadar sorun olmaz da, yaza kadar da kilo vereyim istiyorum

Son düzenleme:
Hmmm.. o zaman gününe hareketlilik kat zaten işin koşturmacasıyla da gider kilolar..ben işe başladıktan sonra 7-8 kilo gitti 3 ayda..söylediğim koşuyu ben de bi kere yapabildim:/
Geç saatte bişey yememeye özen göster,boğazına dikkat et biraz, gerisi gelir

Ben işe başladığımda kilo veririm diye umutlanıyordum, 1 kilo almışım ki işe gidio gelirken deli gibi koşturuyorum, 3 vesait tek gidiş.

Ben işe başladığımda kilo veririm diye umutlanıyordum, 1 kilo almışım ki işe gidio gelirken deli gibi koşturuyorum, 3 vesait tek gidiş.
Yemek olayını gözden geçir istersen bi..benim de bazen arttığı falan oluyor kilomun..motivasyonum düşüyor,sporu bırakıyorum,salıyorum falan..normaldir senin de..ne kadar oldu ki işe başlayalı?

canim kosu bandi icin darbe emici minder satilio al bide 8 km hizin uzerine cikmazsan ses olmuyor bende var yani tecrubeliyim

Kullanıyorum, sormadım. Sorun da olmadı ama 12 den sonra çıkmıyorum.

Aşırı ses çıkarıyor illa hızı arttıracaksınız illa o ayak sesi artacak almayın bence

Evimiz 2 katli, benim odam ust katta. Tam altimda da babamlarin odasi var. O bile duramiyor geliyor kapat sunu diye. Ki ben kosmuyorum, yuruyorum. Bi de kossam ne kadar ses olur allah bilir -.-

Ay hiç aklıma gelmedi çok mantıklı bir fikir sağolun. Ses çıkmıyor onda değil mi?
Eliptigin manyetik kayışlı olanları ses çıkartmıyor. Onu araştırarak alın. Bende de var. Kesinlikle ses yok ve daha çok yönlü. Günde 10-15 dakika bile yetiyor. Özellikle karın bölgesi için.

Ay hiç aklıma gelmedi çok mantıklı bir fikir sağolun. Ses çıkmıyor onda değil mi?
O aletlerın altına ses geçirmemesi için özel halı tarzında bişeyler (ismini hatırlayamadım) internetten araştırın kolayca bulursunuz, hani spor yaparken yere serilen plastik örtüler gibi

Eliptik bisiklet alın. Daha sağlıklı yürürsün bandı zamanla diz eklemlerinizde sorun çıkarır. Bisiklet ile hem daha kolay kilo verirsiniz

Benim arkadaşım alt kat komşusuyla hep kavgalıydı maalesef. Sonra cam balkon yaptırdı. Balkona koydu.
Çok memnundu dışarıda koşuyorum gibi diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…