• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda yürüyüş bandı

Selamlar,

Apartmanda yürüyüş bandı kullanan var mı? Komşularınızla sorun yaşıyor musunuz? Bizim evler öksürük sesini bile geçiriyor. Ben bunu kullansam alt komşunun başına evi yıkılıyormuş gibi olmaz mı? İzin alarak yapsam bu işi, salonda kullansam sıkıntı olur mu diye sorsam yerinde olur mu acaba? Akşamları 7-8 gibi kullanırım zaten çok geç bir saat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bizde var. Eskiden kullanıyorduk, şimdi sıkıldık kullanmıyoruz. 1 kez bile şikayet, uyarı gelmedi. Çok ses yapmıyor bence.

yuruyus bandinin altina konan ortuler var , ben onlardan koymustum o sesi tutuyor ama tabi duvarlar inceyse yine de ses gider
komsunuzla konusup izin alarak bu sekilde kullanabilirsiniz bence

Bende eliptik aldım altındakiler de anlayışlı insanlar konuştum sorun değil yap dediler koşu bandı apartmanda olmaz eliptikin çok az sesi oluyor

Benimde vardi malesef alt komsuyu cok rahatsiz ettigim icin satmak durumunda kaldim.bizim duvarlarda cok ince her ses gidiyor.adım sesleri güm güm gidiyordu aşağıya.Bir gün eşim kosarken sırf ses oluyormu diye asagi inip dinledim ve şok oldum.hiç ummazdım o kadar ses gittigini.

Geçtiğimiz yıllarda bende de koşu bandı vardı Alt kat komşum işteyken kullanıyordum fakat ses yan dairedeki komşuya kadar gidiyormuş yalıtım sağlayan tabanlıklar varmış onlardan kullanabilirsiniz ne kadar gürültüyü kesiyor dur bilmiyorum. Yalnız evde olan spor aleti ile yeterince spor yapılmıyor maalesef. En düzenli yapılan spor Spor Salonu'nda yapılan bence tabii yine de siz bilirsiniz

Eliptik de gicir gicir ediyor bizim 2 kat asagi gitmisti o ses ben kullanmistim.
Kayış sistemine göre değişiyor eliptikte ses. Bendekinin sesi sifir diyebilirim.

Eğer manyetik olup da ses çıkarıyorsa yaglamaniz gerekir. Makine bozulur yoksa surtunmekten.

Selamlar,

Apartmanda yürüyüş bandı kullanan var mı? Komşularınızla sorun yaşıyor musunuz? Bizim evler öksürük sesini bile geçiriyor. Ben bunu kullansam alt komşunun başına evi yıkılıyormuş gibi olmaz mı? İzin alarak yapsam bu işi, salonda kullansam sıkıntı olur mu diye sorsam yerinde olur mu acaba? Akşamları 7-8 gibi kullanırım zaten çok geç bir saat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Alt kata feci ses geliyor tambirr tambir diye

Back
X