Apartmandakiler birbiriyle geçinemeyecek duruma geldik..

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar asker eşiyim bulunduğum yer tek apartman.9 kişiyiz.ama bu 9 kişi birbiriyle geçinemeyecek durumda.teğmen eşleri astsubay ve uzman eşlerine rütbe yapıyorlar.selam veriyoruz almıyorlar.bacak bacak üstüne atıyormuşuz dışarda otururken laf oluyor.saygısızlık oluyormuş bu durum.yani eşime bi laf gelecek diye korkar oldum.benım evimin huzurunu bozuyorlar.selam verip almayınca artık bizde konuşmaz olduk.bu da sorun oldu hep biz onlara laf atacakmışız onlar laf atamazlar neden teğmen eşleriymişler..yarın toplantı yapacaklarmış bana bişey demediler samımı olduğum arkadaşı arayıp yarın şu saatte şurda toplantıı yapıyorlarmış..yani biz neyiz ya neyiz eşlerimiz değil de yanlışlıkla bizmi çalışıyoruz.bana bişey gelmedi demek diyorum sorunları yok.bi haber bana gelmediği için de ben yARIN inmeyeceğim.doğru mu ediyorum..valla iyice bunaldım eşimle aram bozulacak diye korkuyorum.eşim yarın çağırırlarsa bizim kimseyle sorunumuz yok.eşlerin rutbe yapmasına karşıyım falan de diye söyledi ama ben çatır çatır bu lafları da söyleyemem sinirden çatlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
egolarını tatmin etmeye çalışan zavallı insancıklar işte.kaale bile almaya deymez.
eşiniz çok doğru söylemiş bence gidin toplantıya çatır çatır konuşun.
karşılaştığınızda mrb demeyin kim ki onlar önce insanlık öğrensinler ondan sonra insanca muamele görsünler.

aynen öyle ama benı hala aramadılar bende gitmicem inşaallah yarın çağırmazlar ya benımle muhattap olmasınlar ben onları sildim kafamdan öyle kendini beğenipte eşinin rütbesiyle bana iş yaptırmaya çalışıyor acıyorum hallerine gerçekten insan olmayı öğrenememişler hangimiz bacak bacak üstüne atmıyoruz.insanca ılımlı bir şekilde arakadaşlar aramızda ne var konuşalım dese yok surat asıyo ayrı yere çekiliyo ama çevresindeki destekçileri yakın bi zamanda gidecek o zaman görecem ben onu

Ben de polis kızıyım.bizim lojmanlarda böyle şeyler olmazdı.Ama doğal bir durum olarak askerlerle çok görüşürdük ve bu tarz şeyleri çok duydum.yakındanda bilirim.bence eğer çağrılmadıysanız toplantıya gitmeyin.Hiç birşekilde kaale almayın.Gidersenizde mutlka içinizden geçenleri söyleyin.bu kadınlara ne okuyor yahuu?
Kendilerine eğer insan olarak size değer verceklerse görüşeceğininzi ve sizin kimsenin askeri olmadığınızı söyleyin.Baktınız olmyor bence çıkın.Üç beş insanın elinde hayatınızın heba olmasına değmez.

Son düzenleme:
ya çıksam keşke ne var ama doğudayım maalesef üstelik çok küçük bi ilçede..benim babam da askerdi hiç böyle şeyler duymazdım..şurada birbirimize kitlenmemiz gerekirken gerçekten çok sıkıcı bi durum üstelik erkekler de kendi aralarında toplantı yapıyo düşünün artık nasıl bi yer olduğunu..kadınlarr kendileri konuşmak yerine erkekler de karışıyor..kocalarını resmen parmaklarında dolandırıyorlar.

Eveeet çok iyi anlıyorum seni canımm.O zaman ne kadar zorunlu süreniz?ne kadarını yaptınız?bir şekilde çekeceksin artık.ben de ığdırda öğretmenlik yaparken Kağızmanda yüzbaşı olan bir arkadaşımızın oğlunun sünnetine gitmiştik.aman yarabbim herkeste bir eda bir kasılma.Öğretmen arkadaşlarım ve uzman çavuş arkadaşlar vardı.Biz çaldık biz oynadık.yaa madem kasım kasımkasılacaksın ne geliyon düğüne.işte insanlar böyle dünya delisi olmuş.Toprağın altını düşüne yok.
Sen yine de şahsiyetini koru.Senin bir kişiliğin var.Kendini ezdirme.Sen ne kadar güçlü olursan eninde sonunda sana saygılı olcaklardır.olduğun gibi ama seviyeli bie saygı ve sevgi göster herkese.

çok sağolasın ya gerçekten derdime derman oldun aynen anlattığın gibi olaylar burda da.ne insanlar var ya..

beril değil de ben yazdım bu konuyu...aramadılar gitmicem demek ki benımle sorunları yok ama konuşmuyorlarda bı sorun var bellı ama nedense benımle konuşmuyorlar eşim bi ara komutanla konuşmuş eşimi bu konuya karıştırmayın o üzülmesin falan demiş eşine demişse belki de ondan benımle muhattap olmuyorlar.burda kocalar çalışmıyor kadınalr idare edyo askeriyeyi biz yakında tekmıl verırız yuzbaşı eşine herhalde

bi arkadaşım vardı eşi uzman çavuş,
bunlar bahçeye masa koymuş çay içiyorlarmış, komutan eşi görmüş masayı o masayı kaldırsınlar dşye haber göndermiş.
kapıdaki hoşgeldin yazılı paspaslar aynı olacakmış düzen olacakmış vs...

askeriye olayına giriyorsan bambaşka bir boyutta yaşıyorsun demektir.

o yüzden arkadaşlarımı hep uyarırım asker eşi omak mı aman haaaa

ya kadınların cahilliğinden ileri geliyor görmemiş geçirmemiş insanlar hoop askeriyeye girince eşlerini de öyle emir verir görünce bunlar kendilerini nerde zannediyorlarsa anlamıyorum..ben yaşça küçüğüm onlardan ama onların yaptığı terbiyesizliği hayatımda daha hiç bir yerde grmedim.yaşlarına göre hareket etmıyorlar basit basit .. sümüklü paçavra gibi giyinişler.hani ilkokulda yaanlarına arakadaş çekipte bazı kişileri dışlamak isteyen insanlar olurdu aynen öyle onların yaptığını çocuk yapmaz.

Son düzenleme:
canım Allah kolaylık versin.....bende asker eşiyim rütbecilik olayı malesef var ve hep olucak bende eşim teğmenken çok sıkıntı çektim ...kimin ne olduğu önemli değil mutlaka üstünde üstü vardır bu sıkıntı her kademede yaşanır .......bacak bacak üstüne atma olayından bende çok çekmiştim insanlar eşlerinin rütbesiyle dolaşır malesef ben bir astsubay eşiyle konuşuyorum diye dışlanmıştım subay eşleri tarafından çok garip ......istisnalar var tabi bu durumu kullananlar kadar kullanmayanlarda var orası başka tabi kişiliği oturmamış insanlar bunu yapar çok önemseme çünkü bu gidişe dur diyemezsin.......sakın rütbecilik yapılıyor diye bir muhabete girme sen ve eşin zararlı çıkar ..toplantıya git tek tek söylemezler zaten duyman yeterlidir ...çok zor biliyorum durumun çok yaşadım bu tür şeyler 9 ay oldu tayin olalı ancak kurtulabiliyorum etkilerinden ..aklımca mücadele ettim ama boşa kendimi yıpratmışım ...sakın bunları kafana takma heee ! de geç bir askerle evlenirken sende bir nevi onların hayatını kabul ediyorsun öyle yaşamaya başlıyorsun .....bu yaptıkları sadece egolarını tatmin etmek öyle düşün .....sana nacizane tavsiyem bulaşma ..slm vermezler zaten sen vermelisin sende karşılaşmamaya çalış yapacak bişey yok tatlım zor hayat bizimki mantık arama bulamazsın!

Devlet eğer lojman hakkı verdiyse eğer bunu neden kendini bilemez bir kaç kişi yüzünden neden bu hakkında vazgeçesin ki??
Ayrıca bende senelerce lojmanda oturdum açıkçası lojmanda ki rahatlığı hiç bir yere değişmem.
Boş verin kale almayın hiç sinirinizi bozmaya değmez, toplantıya da katılmayın bence zira bilginiz dışında, kimse size haber vermemiş. Bu gibi organizasyonlarda ya apartmanın bilgi panosuna bildirge asılır bir kaç gün öncesinden yada az haneli binalarda herkese bizzat haber verilir. Size kimse bir şey demediyse katılımınız gerekmiyor demek ki. Ayrıca apartman toplantıları genellikle apartmanla ilgili konuları konuşmak, sorunları çözüme ulaştırmak içindir, sizinki resmen hiyerarşi çatışması olmuş. Bence bu şekilde davranan hanımlar evde eşlerinin aşırı disiplin, zulüm ve emrine maruz kalıp kendi acizliklerini başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar

daha ilk defa duyuyorum bunları.askeriyede yaşamak ne kadar zormuş
ben o insanların ne oldum delisi olduğunu düşünüyorum.kesinlikle sonradan görme kişiliği oturnamış insanlardır bunları yapanlar
yok selam vermemek selamı almamak ayak ayak üstüne niye attın ne hakları var bu kadar karışmaya canım
allah sabır versin sana

ahh hepiniz benı ne güzel anlamışsınız çok teşekkür ederim ya..o değil de ben hiç bişey yapmadım yapmış olsam tamam diyecem biz kafamızın uyuştuğu insanlarla konuşuyoruz diye grup olmuşuz bundan tavır yapıyorlar toplantı meselesıne gelince arkadaşa söylemişlerdi bana iletilmemişti onun eşi de komutanla konuşup halledilmiş....bugun apartmanda evime doğru çıkıyorum bu yüzbaşı ve üsteğmen eşilerine denk geldim ama n dedim yine insanlık bende kalsın selam vereyim dedim yüzüne baktım ikiside yere bakıp surat asık bi şekilde indiler ne olduğumu anlayamadım selam vereyim deyip yüzüne bakıyorum bi surat bi surat allahım nasıl bi insanlar bunlar anlamadım gitti ya

Beyin fukara olunca zihin ukala olurmuş,bunlarınki de o hesap.Egolarını bu şekilde tatmin ediyorlar demek ki.Böyle insanların hepsini tımarhaneye kapatmak lazım

aynen öyle giyinmesini bilmez konuşmasını bilmez gelir bi de surat asar rütbe yapar sen git de kendi kişiliğinle konuş.kendini geliştirr.ya kpss sınavına girecez benımle sürekli sınavdan konuşan yüzbaşı eşi sonuç bi açıklandı anaaa bana kaç puan aldın dıye bıle sormuyo bende soramadım ukalalık olur dıye ben 85 aldım o 75..bi de yalaka çevresi yüzüme yüzüme sınavdan önce sen kazanmazsın ama yüzbaşı eşi kazanır diyorlar ya kimseye aldırmadım gittim girdim ve aldım

(sümüklü paçavra gibi giyinişler.) onlarda hata olduğu kadar sizdede var heralde yazdığınıza bakın uslubunuz hiç hoş değil biraz kompleks mi yapıyorsunuz ne anlamadım takmayın bu kadar siz çok asil giyiniyosunuz heralde

konuyu actiginiz postu silmissiniz, neye gore yorum yapicazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…