arkadaşlar asker eşiyim bulunduğum yer tek apartman.9 kişiyiz.ama bu 9 kişi birbiriyle geçinemeyecek durumda.teğmen eşleri astsubay ve uzman eşlerine rütbe yapıyorlar.selam veriyoruz almıyorlar.bacak bacak üstüne atıyormuşuz dışarda otururken laf oluyor.saygısızlık oluyormuş bu durum.yani eşime bi laf gelecek diye korkar oldum.benım evimin huzurunu bozuyorlar.selam verip almayınca artık bizde konuşmaz olduk.bu da sorun oldu hep biz onlara laf atacakmışız onlar laf atamazlar neden teğmen eşleriymişler..yarın toplantı yapacaklarmış bana bişey demediler samımı olduğum arkadaşı arayıp yarın şu saatte şurda toplantıı yapıyorlarmış..yani biz neyiz ya neyiz eşlerimiz değil de yanlışlıkla bizmi çalışıyoruz.bana bişey gelmedi demek diyorum sorunları yok.bi haber bana gelmediği için de ben yARIN inmeyeceğim.doğru mu ediyorum..valla iyice bunaldım eşimle aram bozulacak diye korkuyorum.eşim yarın çağırırlarsa bizim kimseyle sorunumuz yok.eşlerin rutbe yapmasına karşıyım falan de diye söyledi ama ben çatır çatır bu lafları da söyleyemem sinirden çatlarım.
Son düzenleyen: Moderatör: