5 yıldır bi evde oturuyorum ev sahibiyim 12 daire var . Ben en son katta oturuyorum benim üst katimda kapıcı dairesi ve yönetici için ayrılmış 2 daire var . Bu iki daireyi evi satan mutaitt onlara da satmış ama ne tabusu var ne başka biseyi sadece apartmana ait dairede ev sahibi gibi keyifli bir şekilde oturuyorlar . Evi aldık diyorlar ama aldiklari da belli değil mutait ve apartmanın geneli akrabaları bunların . Bu durumdan çok rahatsızım biktim 5 yıldır misafirleri, sesleri , ev sahibi bile değil ama tüm apartmanın sahibi gibi havası . Apartmanda onlara ait bir elektrik saati bile yok ama apartmandan ortak kullanıp ödüyorlar ara otomatikten. Benim canıma tak etti patladim artık istemediğimi ve benim gibi bikac kisinin de istemediğini biliyorlar artık. Yalnız apartmanın yarısı bunların akrabası ben yasal işlem başlatmak istiyorum ama bunlar bana karşı çıkacak yonetici de dahil olmak üzere . Ne yapabilirim arkadaşlar ben lütfen yardımcı olun. Hukuken ve manevi olarak ?? Bıktık evimizde huzurlu bir günümüz yok sırf bu yüzden ??